عزیزم من پسرم ...
چه کاریکاتوریست ماهر و چش چرونی...دی
باید به معمولیا گیر داد دیگه تا از حالت معمول خارج بشن !منم امروز یهنمونه دیدیم دختره معمولی بود بهش گیر دادن .
هه چقدر خوشگلن دخترای ایرونی....کور شود انکه نتواند دید
قربان شماواقعا کاریکاتور دخترای ایرانی هستن من این قیافه ها رو تو خیابون زیاد دیدم از تاپیک توووووووووووووووون ممنووووووووووووووووووون
چه طرح های قشنگی ... دست نقاشش ندرده
به خصوص طرح اولی ، یه احساس و ژست خاصی داره
فاطی جون هم که قوزی تشریف دارن !
اخه به من چهچه طرح های قشنگی ... دست نقاشش ندرده
به خصوص طرح اولی ، یه احساس و ژست خاصی داره
فاطی جون هم که قوزی تشریف دارن !
ممنون واقعا که دقیقا دخترای ایرانی رو کشیدن
اخه به من چه
حالا اینقدر اسم کم بود
نظر لطف شماست!!!ممنونشما سروری و خانم اسم قشنگت هم فاطمه هست نه چیز دیگه
اخه به من چه
حالا اینقدر اسم کم بود
ندرده !؟
شما کدومی !؟
عالی بود مرسی...
قربان شمانظر لطف شماست!!!ممنون
ما نکشدیم تا حالا . ولی بعضا حال می کنن و بعضیا نهمیگم خیلی حال میده که ادم پاچه شلوارشو تا زیر زانوش بکشه بالا؟
شما که ناگفته پیداست که هنرمندی حالا کدومش ؟!
ای بابا از دید هنری گفتم ! چرا منو تو این وضعیت قرار میدین آخه ..
جالب بود
خداییش به اینا میگی خوشگل؟؟؟هه چقدر خوشگلن دخترای ایرونی....کور شود انکه نتواند دید
دقیقاقشنگ بود ولی من که این شکلی نیستم!!
دخترا همشون خوشگلن ...خداییش به اینا میگی خوشگل؟؟؟
واقعا یه مشکل شده و فکر کنم غیر قابل حل باشه همه ی دخترا شبیه هم شدن از طرز آرایش گرفته تا نوع جوراب پوشیدنشون هیچکدومشون استقلال شخصیتی ندارن .اتفاقا چند روز پیش یه چیز جالب دیدم تو دانشگاه اکیپای 3 یا 4 نفره از دخترا که از کفش تا مقنعه شبیه هم هستن فک کنم اینم تازگیا مد شده.ولی در کل به اینا نمیگن خوشگل اینا خودشون فک میکنن خوشگلن.
زیبایی ظاهر واسه خودش تعریف داره دوست عزیز
دخترن دیگههمه دماغ عملی و ته چهره ها شبیه همه!!!!!!!!!
آره یه تیکه دماغو روش چادر کشیدندماغ اون فاطی کماندوهه از همه چی بیشتر جلب توجه می کرد
کاریکاتوره دیگه یعنی اغراق در واقعیتها
تا حدود زیادی با حرفاتون موافقم...خداییش به اینا میگی خوشگل؟؟؟
واقعا یه مشکل شده و فکر کنم غیر قابل حل باشه همه ی دخترا شبیه هم شدن از طرز آرایش گرفته تا نوع جوراب پوشیدنشون هیچکدومشون استقلال شخصیتی ندارن .اتفاقا چند روز پیش یه چیز جالب دیدم تو دانشگاه اکیپای 3 یا 4 نفره از دخترا که از کفش تا مقنعه شبیه هم هستن فک کنم اینم تازگیا مد شده.ولی در کل به اینا نمیگن خوشگل اینا خودشون فک میکنن خوشگلن.
زیبایی ظاهر واسه خودش تعریف داره دوست عزیز
باهاتون موافقم . دمتون گرم . واقعا گیر آوردن یه پسر با چهره مردونه شده ،مثل پیدا گردن یه سوزن در انبار کاه .تا حدود زیادی با حرفاتون موافقم...
اما از دید دخترخانوماهم همه پسرا شبیه هم شدن...موهای تیغ تیغی، ابروهای نازک، تی شرت کوتاه، شلوار جین پاره پوره و دست بندو النگوها وگردنبندهای اجق وجق و...
اونا هم استقلال فکری ندارن متاسفانه. نمیدونن جذابیت شاید تو چهره مردونه خودشون پنهان باشه. نیازی نیس خودشونو شبیه دخترا آرایش کنن....
کاش یکی هم چندتا کاریکاتور از آقایون میذاشت!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
دختران در جامعه ( کاریکاتور ) | تالار عکس | 3 | ||
کاریکاتور/ گرانی لبنیات! | تالار عکس | 0 | ||
کاریکاتور های زیبا و مفهومی. | تالار عکس | 3 | ||
کاریکاتور دانشجو....روز همتون مبارک... | تالار عکس | 18 | ||
کاریکاتور جدید سید محمد خاتمی | تالار عکس | 2 |