سلامسلام دوستان عزیزم .....
آیا کسی سوالات ارشد مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد سالهای گذشته دارد؟.....
پارسال که خرداد بود امسال دیگه هنوز معلوم نیس.سلام از دوستان کسی اطلاع داره تاریخ دقیق کنکور دانشگاه ازاد کی هستش؟ممنون میشم کمکم کنید...
سلام
من ارشد پلیمر امیرکبیر رو دارم. میخوام بعد 8 سال بخونم برای دکترا. متاسفانه جزوه هامو پیدا نکردم. شما می تونید در این مورد بهم کمک کنید؟
سلام دوستان عیدتون مبارک
راستش من امسال برای ارشد امتحانم بد نشده دوست دارم برم مالک اشتر برای پلیمر گرایش چند سازه ها میخواستم بدونم دوستان نظرشون چیه؟
سلام چون مصاحبه داره امکان قبولی یه خورده کم هست ولی ایشالا قبول شید بر خلاف نظر دوستمون به نظر من که گرایشه فوق العاده خوبیه.من خودم علاقه زیادی به این گرایش دارم کما اینکه نمره این درسم هم از همه درسهای لیسانسم بالاتر شد!!!!!!برای پایان نامه تون بایستی که ضوع تون کاربردی باشه متوجه منظورم میشید؟بعدم اینکه تا امدن نتیجه ها هنوزخیلی مونده ممکنه مثل سالهای گذشته مالک پذیرش نداشته باشه!!!!
سلام
مرسی از تاپیک مفیدتون
دوستان من برای ارشد رتبم 54 شده ... به نظرتون چه دانشگاهیو انتخاب کنم ؟ شبانه امیرکبیر یا روزانه پژوهشگاه ؟
ممنون میشم اطلاعاتتونو رد میون بزارین
با تشکر
سلام
مرسی از تاپیک مفیدتون
دوستان من برای ارشد رتبم 54 شده ... به نظرتون چه دانشگاهیو انتخاب کنم ؟ شبانه امیرکبیر یا روزانه پژوهشگاه ؟
ممنون میشم اطلاعاتتونو رد میون بزارین
با تشکر
سلام
شبانه پولش خیلی میشه هااااااااا.مخصوصا دانشگاههای امیرکبیر و تهران و ....اگه خونه نداشته باشین(مال شهر دیگه ای باشین) که میره نزدیک سه تومن!!
اگکه پول دارین که امیرکبیر بهتر از پژوهشگاه هست مدرکش.حتی شبانه.چون تو مدرک ذکر نمیکنن شبانه خوندی یا روزانه.
چرا دانشگاه تهران رو نمیزنی؟؟
چون امیرکبیر بهتر از تهران هستش
چون امیرکبیر بهتر از تهران هستش
دیگه خیلیم تخلیه که ایقده اشتباه بدن کلیدا رو که ی نفر رتبه خیلی خوبی بیاره! کلا به نظر من که اون دوتای الاستومر رو باید تصحیح میکردن.از بقیشون خبری ندارمحالا جالب اینجاست که بعضی از دوستان با این کلید رتبه های خوب میارن؟؟؟بعدم باورشون میشه که خودشون با تلاش خودشون به اینجا رسیدن؟مگه نه؟؟؟
دوتا الاستومر دوتا اصول دوتا پدیده دوتا کنترل........همینجوری دو تا دو تا میشه ده تا!!!!ده تا غلط رتبه رو کن فیکون میکنه ساده ای ها.....