آقا دمت گرم
ولی آخر ما نفهمیدیم زبانو از کجا بخونیم
سلام.من شیمی میخونم و واسه ارشد میخوام پلیمرو انتخاب کنم .میشه بگین اینجوری گستره اطلاعاتم خیلی کمتر ه نسبت به کسانی ک از اول مهندسی پلیمر خوندن؟سلام دوستان
اگه كسي چارت مهندسي پليمر(ارشد) رو داره لطفا بذاره . خيلي ممنون
سلام.من شیمی میخونم و واسه ارشد میخوام پلیمرو انتخاب کنم .میشه بگین اینجوری گستره اطلاعاتم خیلی کمتر ه نسبت به کسانی ک از اول مهندسی پلیمر خوندن؟
سلام. بله كه امكانش هست... خيلي از بچه ها هستن كه از نساجي ميان ارشد پليمر. البته بايد منابع خوبي واسه مطالعه گرد اوري كني. ليست منابع روي اينترنت هست. مي توني اينترنتي خريد هم بكني. يا حقسلام من فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع نساجی هستم وبه رشته صنایع پلیمر خیلی علاقه مند هستم میخواستم بدونم امکان قبولی در این رشته برای ادامه تحصیلم چقدر است یا اگه راهی برای قبولی دراین رشته میدانید بهم بگید.متشکرم
سلام من ترم 4 پلیمرم می خوام کم کم خوندن برای ارشد رو شروع کنم منتها نه می دونم چه درسایی رو باید بخونم چه منابعی داره و ضریب ها چجورین کسی می تونه راهنماییم کنه؟
من ليسانس مهندسي شيمي دارم از دانشگاه تهران.
از طرفي به پليمر علاقه دارم و از طرف ديگه به درساي م.شيمي تسلط كامل دارم.
حالا نميدونم بين م.شيمي وپليمر كدومو براي كنكور ارشد انتخاب كنم....
اطلاعاتي در مورد تفاوت آينده شغلي و تحصيلي اين دو ميخوام و اين كه اگه پليمر شركت كنم چقدر بايد بخونم تا ارشد تهران يا اميركبير قبول شم؟اصلا ميتونم بدون كلاس رفتن كنكور پليمر قبول شم؟