با سلامبه نظر من اگه خودت پول داري دنبال وام و اين مسخره بازيا نرو .... كلي دردسر داره ...
اگه پول كم داري به نظرم بهتره به فكر پيش فروش واحدات باشي ...
حالا اين 20 ميليون وام براي هر طبقه چند ساله بايد پرداخت بشه ؟ بهرش كلا ميشه 4 ميليون ؟
به نظر من اگه خودت پول داري دنبال وام و اين مسخره بازيا نرو .... كلي دردسر داره ...
اگه پول كم داري به نظرم بهتره به فكر پيش فروش واحدات باشي ...
حالا اين 20 ميليون وام براي هر طبقه چند ساله بايد پرداخت بشه ؟ بهرش كلا ميشه 4 ميليون ؟
به سلام خوبی مهندس
راستش تو فکرمه یه زمین هم یه جا خوب تر بگیرم واسه همین اگه شرایط وامش خوب بود میگرفتم اما مثل اینکه خوب نیست
من فقط تا اینجا میدونم که واسه هر وام 20 میلیون باید 4 میلیون اوراق خرید ( یعنی از 20 میلیون 16 میلیونش رو بهت میدن )
بهره و اقساطش هم جداست که نمیدونم سودش چقدره هنوز
با سلام
به نظر من هم ، وام گرفتن ،فقط تو دردسر انداختن خودتون هست ،
برای هر 20 میلیون ، 4 میلیون بهره ، حالا این مقدار هم زمانی درسته که شما همه ی باز پرداخت هارو درست سر موعد پرداخت کنی ، اگه تاخیر در پرداخت داشته باشید ، بهره دوبرار میشه ، یکی از دوستان ،وام 10 میلیونی تعمیرات گرفته بود ،به دلیل عدم پرداخت به موقع ، الان علاوه بر اینکه باید 10 میلیون وام رو پرداخت کنه ،10 میلیون هم بهره اومده !!
پیش فروش واحداتون، همونطور که اقا رضا گفتند ، بهتر هستش .
سلام عزيزم ممنون .
اينو بپرس اگه ميتوني كه وام رو بايد چند ساله بازپرداخت كني و بهرش چقدره ...؟ حالا يك چيزي پيمان ميگم ايني كه زا... رو بزرگ كن بعد برو يك زمين ديگه بگير داداش ...ماشالله يك پا بساز بنداز شدي واسه خودت ديگه
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ساخت گنبد پوسته ای | درخواست ها | 5 | |
S | کمک درمورد ساخت یک طبقه اضافی | درخواست ها | 4 | |
L | [ ساخت میل پرچم 40 متری ] پرسش و پاسخ | درخواست ها | 0 |