شما متخصص دینی هستین؟حالا دقیقا یادنم نمیاد تو تلویزیون چطور بود
ولی این دوتا عکس هیچکدومش کامل نیست
آقای ضرغامی هم که متخصص دینی فکر نمیکنم باشه
شما متخصص دینی هستین؟حالا دقیقا یادنم نمیاد تو تلویزیون چطور بود
ولی این دوتا عکس هیچکدومش کامل نیست
آقای ضرغامی هم که متخصص دینی فکر نمیکنم باشه
همین که چادر رو مسخره کرده ایا تهمت نیست؟؟؟
من 1 عکس ایشون رو دوباره گذاشتم تا ببینید حجابش کامله!!! بابا ضرغامی تایید کرده دیگه
همین که چادر رو مسخره کرده ایا تهمت نیست؟؟؟
من 1 عکس ایشون رو دوباره گذاشتم تا ببینید حجابش کامله!!! بابا ضرغامی تایید کرده دیگه
برادر من ضرغامی رئیس صدا و سیما است!!! اگرم خودش متخصص دینی نیست یعنی 2تا مشاور متخصص در امور دینی نداره؟؟؟ از تلویزیون پاتایا نیوردمش که!!! شبکه 1و 2 و جا جم خودمون بوده ها
شما متخصص دینی هستین؟
برادر من ضرغامی رئیس صدا و سیما است!!! اگرم خودش متخصص دینی نیست یعنی 2تا مشاور متخصص در امور دینی نداره؟؟؟ از تلویزیون پاتایا نیوردمش که!!! شبکه 1و 2 و جا جم خودمون بوده ها
پوشش نه پوشششمن نظری در مورد ازاده نامداری ندارم ولی عکساشو میبینم بابا این بدبخت کجا اخه پوشش بده....
پوشش نه پوششش
بد یه کلمه نسبی هستش
ما دو واژه بیشتر نمیتونیم استفاده کنیم
حجاب (حجاب کامل)
بدون حجاب (کامل نیست)
با قسمت قرمز موافقمتعریف پوشش و حجاب کاملا نسبی و سلیقه ای هست
چه بسا فردی بدون چادر پوشش و حجابش از برخی از چادری ها بهتر باشه....
صرف اینکه کسی چادری هست یا نه ملاک عفت و حیا نیست....
من خودم چادری هستم احساس می کنم داره بدجوری به چادری ها ظلم میشه بعضیا درست اظهار نظر نمی کنن
قبول دارم که هر کس چادری حتما ادم خوبی نیست ولی باید توجهم بشه خیلی ها چادر میزنن که پوششی بشه برای کارهای نادرستشون کسی که واقعا به چادر اعتقاد داره اصلا دور و بر کارهای نادرست نمیره
متاسفانه مشکل اینجاست که ی سری از دوستان با دیدن موردهای محدود اون رو به همه تعمیمش میدن که کار درستی نیست....
ولی هم هباید این رو قبول داشته باشن که کسی که واقعا به چادر اعتقاد داره خودش حتی به فکر کارهای نادرست نخواهد رفت.
حرف دلمو زدیآره چادر سر کردن سخته دوستان، سخته سر کردن تو این هوای گرم، سخته تو دانشگاه سر کلاس وقتی همه راحتن و تو،تو جمع کردن چادرت موندی ویا صندلی تو کلاس کمه و مجبوری با این چادر صندلی بیاری و خودتم مطمئنی که میتونی بیاری ولی دوستت که مانتوییه میاد ازت میگیره و مثلاً میخواد کمکت کنه و تو فکر میکنی چقدر تحقیر شدی!آره سخته ولی شیرینه... میدونی همه ی این سختی ها برای یه نفره و بس!من راحتی رو نمیخوام که باعث رضایت خیلیا بشه و اون ازم راضی نباشه...اصلاً قصدم این نیست که کسایی که مانتویی هستن حجاب ندارن. حرفم با آدماییه که نه حیای خودشون بلکه حیای دخترای دیگه رو لکه دار میکنن با پوششون. من خجالت میکشم همجنس من با اون پوشش باشه...
این کجاش خوبه دختر خوب ؟! آدم زحمت پوشیدن چادر رو به خودش بده در حالی که داره مرتکب گناه میشه و حجابش هم حجابی نیست که خدا ازش خواسته ! بهتره اسمش رو نزاریم حجاب ؛ صرفا یک نوع تیپ بر اساس سلیقه شخصی شما هست ارتباطی با احکام اسلامی ندارهمن خودم که چادریم روسریام شاده مانتوهام همه رنگ های شاده ،آرایشمم دارم مثل ایشون، دوست دارم در عین حال که حجابم کامله زیبا هم باشم..دلیل نداره چون چادریم هیچکدومشو نداشته باشم..خب این کجاش بده؟؟؟
اما؟................منم خیلی چادردوس دارم اما....
موافقم با نظر شماآره چادر سر کردن سخته دوستان، سخته سر کردن تو این هوای گرم، سخته تو دانشگاه سر کلاس وقتی همه راحتن و تو،تو جمع کردن چادرت موندی ویا صندلی تو کلاس کمه و مجبوری با این چادر صندلی بیاری و خودتم مطمئنی که میتونی بیاری ولی دوستت که مانتوییه میاد ازت میگیره و مثلاً میخواد کمکت کنه و تو فکر میکنی چقدر تحقیر شدی!
آره سخته ولی شیرینه... میدونی همه ی این سختی ها برای یه نفره و بس!
من راحتی رو نمیخوام که باعث رضایت خیلیا بشه و اون ازم راضی نباشه...
اصلاً قصدم این نیست که کسایی که مانتویی هستن حجاب ندارن. حرفم با آدماییه که نه حیای خودشون بلکه حیای دخترای دیگه رو لکه دار میکنن با پوششون. من خجالت میکشم همجنس من با اون پوشش باشه...
چرا؟امانمیتونم داشته باشمش....
چرا؟
اگه برای شما جمع کردن چادر سخته می تونید چادر ملی بزنید
تعریف حجاب در دین خدا مشخص و ثابته کسی حق ابراز سلیقه نداره ؛ اما تعریف نوع پوشش بر اساس سلیقه کاملا نسبیه ؛ این دو مورد کاملا مجزا هستنتعریف پوشش و حجاب کاملا نسبی و سلیقه ای هست چه بسا فردی بدون چادر پوشش و حجابش از برخی از چادری ها بهتر باشه....صرف اینکه کسی چادری هست یا نه ملاک عفت و حیا نیست....
راستش منم چادر معمولی میزنم چادر ملی رو زیاد دوست ندارمازملی متنفرم!راستش علاوه بریه مشکلاتی فکرم میکنم لیاقتشوندارم!
راستش منم چادر معمولی میزنم چادر ملی رو زیاد دوست ندارم
خودتون رو دست کم نگیرید همه ادم ها لیاقت همه ی خوبی ها رو دارن انسان ی کاری که کرده باشه که درست نباشه ولی اگه به خودش و خداش قول بده تکرار نکنه و تلاششو بکنه خدا هم می بخشدش به خودت سخت نگیر
چادر ملی طراحی مناسبی نداره ؛ خوشبختانه الان چادرای مختلفی طراحی شده که بعضیاش هم کاملا حجم بدن رو مخفی میکنه هم راحته و نیازی به جمع کردن نداره ؛ من از چادر شالی استفاده میکنم ؛ به خاطر نوع رشته تحصیلیم باید به طبیعت سفر کنم و همیشه ابزار کارم زیاده ؛ با چادر شالی هم حجابم به خوبی رعایت میشه چون جلوش بستست و نیازی نیست دور خودم بگیرم ؛ رنگ مانتوم و تنگی و گشادیش هم مشخص نمیشه ؛ و به راحتی در کوهستان و جنگل ازش استفاده میکنم دستم هم آزاده تا وسائل بیشتری با خودم ببرمازملی متنفرم!راستش علاوه بریه مشکلاتی فکرم میکنم لیاقتشوندارم!
چادر ملی طراحی مناسبی نداره ؛ خوشبختانه الان چادرای مختلفی طراحی شده که بعضیاش هم کاملا حجم بدن رو مخفی میکنه هم راحته و نیازی به جمع کردن نداره ؛ من از چادر شالی استفاده میکنم ؛ به خاطر نوع رشته تحصیلیم باید به طبیعت سفر کنم و همیشه ابزار کارم زیاده ؛ با چادر شالی هم حجابم به خوبی رعایت میشه چون جلوش بستست و نیازی نیست دور خودم بگیرم ؛ رنگ مانتوم و تنگی و گشادیش هم مشخص نمیشه ؛ و به راحتی در کوهستان و جنگل ازش استفاده میکنم دستم هم آزاده تا وسائل بیشتری با خودم ببرم