عشق ها؟چرا به عشقم نرسیدم؟
نمیدونم، هر دفعه یه مشکلی بین من و عشقهام پیش میاد...
من اگه دختر پولدار پیدا کنم اخلاق سگ هم باشه میگیرم خخخبابا پولدار ولی آدمهای با اخلاق خیلی هم خوبه، کلی کمک حال میشن برای بچه هاشون
بله دیگه، این روزها ملاک های ازدواج عوض شدهمن اگه دختر پولدار پیدا کنم اخلاق سگ هم باشه میگیرم خخخ
به نظر من اشتباهه صد در صد، فقط فاکتور پول و ثروت تعیین کننده نیستمن اگه دختر پولدار پیدا کنم اخلاق سگ هم باشه میگیرم خخخ
کافی نیست ولی لازم هبه نظر من اشتباهه صد در صد، فقط فاکتور پول و ثروت تعیین کننده نیست
لازمه درسته، ولی نه با این شرط که اگه طرف اخلاق سگ داشته باشه هم می برمشکافی نیست ولی لازم ه
والا اخلاق و شخصیت و اینا که در درجه ی اول قرار میگیرهلازمه درسته، ولی نه با این شرط که اگه طرف اخلاق سگ داشته باشه هم می برمش
یه روزی به حرف من میرسیبه نظر من اشتباهه صد در صد، فقط فاکتور پول و ثروت تعیین کننده نیست
من منکر لزوم وجود پول در زندگی نیستم ولی حاضر نیستم دور از دوستان!!!! با یک سگ اخلاق پولدار ازدواج کنمیه روزی به حرف من میرسی
این دنیا همش پوله
پول نباشه هیچ نداری
به امید خدا که یه انسانی لیاقتت رو داشته باشه به زودی نصیبت میشهمن در این برهه از زمان ترجیح میدم حتما ازدواج کنم و از این شرایط خفقان دور بشم به نحوی . البته پول مهمه ولی انسانیت واجب تره .. کافیه معلوم بشه آدم کسیو درست حسابی نداره به آدم حمله میکنن !!
دعا کنید برام دوستان اوضاعم درست بشه .
من که رسیدمانشالله یک روزی همه به عشق واقعیتون برسین . واقعا زندگی با عشق لذت بخش هست![]()
بازم؟من که رسیدم
خیلی لذت بخشه ولی یکم سخته
فقط شانسی که آوردم عشقم تو هیچ زمینه ای ازم هیچ توقعی نداره
فقط یکم توجه میخواد اونم بخاطر خودم ه![]()
یاسی جان! یه کم اگه ریلکس تر باشی بهتر تصمیم میگیری و به آرامش می رسی، داغون کردی خودتومن در این برهه از زمان ترجیح میدم حتما ازدواج کنم و از این شرایط خفقان دور بشم به نحوی . البته پول مهمه ولی انسانیت واجب تره .. کافیه معلوم بشه آدم کسیو درست حسابی نداره به آدم حمله میکنن !!
دعا کنید برام دوستان اوضاعم درست بشه .
شروع شد، ما می دونیم منظورتون چیه؟ خخخخخمن که رسیدم
موافقم، یه تصمیم احساسی توی این شرایط یاسی باعث میشه از چاله توی چاه بیفته خدای نکردهیاسی جان! یه کم اگه ریلکس تر باشی بهتر تصمیم میگیری و به آرامش می رسی، داغون کردی خودتو
صد در صد موافقمموافقم، یه تصمیم احساسی توی این شرایط یاسی باعث میشه از چاله توی چاه بیفته خدای نکرده![]()
عه!شروع شد، ما می دونیم منظورتون چیه؟ خخخخخ
طفلی دختره ، بهش میگفتی خب !
شما پسرا باید بدونین اگه با دوست دخترهای خود ازدواج نکنین مجبورین با دوست دختر های بقیه ازدواج کنین :|
البته منکه دوست پسر نداشتم ..
افشین جان اینجا ایران ه شاید ناراحت بشهالان برم بهش بگم یعنی؟
شوهرش ناراحت نمیشه؟![]()
افشین جان اینجا ایران ه شاید ناراحت بشه
یادمه یه دوستی داشتم خارجی بود نمدونم چی شد با ما کات کرد دیدم یک سال بعد دوباره شروع کرده پیام دادن با یه دختر کوچولوی ۳ ماهه بغلش![]()
انشاالله عشقتون ابدی باشهمن که رسیدم
حرفش رو باور نکن، داره از فیزیک حرف میزنهانشاالله عشقتون ابدی باشه
همونمرخصی رفته بوده بنده خدا
عشقشون البتهانشاالله عشقتون ابدی باشه
مگه نمیگی خارجی بود؟ پس چرا انقدر جدی بود جریان؟همون
مرخصی صغرا رفته بود
بعد که برگشت فرستادمش مرخصی کبری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عشقت کدومه ؟ | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
اگه عشقت بگه دار و ندارت رو به اسمم کن اینکار رو میکنی؟! | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
اگه بخوای بین پول و عشقت یکی رو انتخاب کنی ... | زنگ تفريح | 25 | |
![]() |
وقتی عشقت بهت خیانت بکنه و به روی خودش نیاره چی کار میکنید؟ | زنگ تفريح | 26 | |
![]() |
تا الان خواب عشقت رو دیدی؟ | زنگ تفريح | 11 |