چرااااا؟؟؟داغ دلم تازه شد!
آخی.چرا.به هر حال ببخشیدداغ دلم تازه شد!
خواهش میشه.قابلی نداشتخیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بامزه بود.
مرسی
خدا به اون بنده خدا رحم کنه.خدا رو شکر نیتت 14 معصوم نبودهچرااااا؟؟؟
سربازی واسه پسرا واجبه.باید برن تا مرد بشن.
شرط من واسه همسر اینده م به نیت پنج تن پنج بار سربازیه.اینجوری مطمئنم که واقعا با سختیای زندگی میسازه.
يه ده بر يك كه بكنم! 5 تا 2 سال ميشه 10 سال! يعني شما تا 10 سال ديگه قصد ازدواج ندارين!چرااااا؟؟؟
شرط من واسه همسر اینده م به نیت پنج تن پنج بار سربازیه.اینجوری مطمئنم که واقعا با سختیای زندگی میسازه.
من بخاطر خودمون میگن قصد دیگه ای ندارمخدا به اون بنده خدا رحم کنه.خدا رو شکر نیتت 14 معصوم نبوده![]()
مدرکش فوق لیسانسه.يه ده بر يك كه بكنم! 5 تا 2 سال ميشه 10 سال! يعني شما تا 10 سال ديگه قصد ازدواج ندارين!
چرااااا؟؟؟
کی گفته من قصد ازدواج ندارم؟؟؟؟اين شرطها چيه ميزاريد يه دفعه بگيد قصد ازدواج نداريد ديگه !!!![]()
![]()
مگه دخترا رو نمی شناسی؟هر وقت برای خواستگاری شرط گذاشتن یعنی فردا صبح منتظرماين شرطها چيه ميزاريد يه دفعه بگيد قصد ازدواج نداريد ديگه !!!![]()
![]()
اتفاقا تو سربازي آدم همه چيز ياد ميگيرهچرااااا؟؟؟
کی گفته من قصد ازدواج ندارم؟؟؟؟ولی باید مطمئن بشی از طرف مقابلت
![]()
مگه دخترا رو نمی شناسی؟هر وقت برای خواستگاری شرط گذاشتن یعنی فردا صبح منتظرم![]()
اتفاقا تو سربازي آدم همه چيز ياد ميگيره
چطور بار بزاره
چطور بره چتر بازي(2در کردن) (اين خوراک ما بود
)
و خيلي چيزاي ديگه
واقعا سازنده هستش، البته اگه سازنده خوبي هم داشته باشند(ويولون و ...)![]()
منم تعداد رفتن به سربازیش مهم نیست مهم اینه که بره وهیچ کدوم از این تغیرات منفی رو پیدا نکنه...خداییش فکر می کنید با رفتن به سربازی خیال شما دیگه باید راحت باشه؟؟!!!!!!!
نه عزیز............تو سربازی خیلی چیزای دیگه هم آدم یاد میگیره که مرد شدن توش گمه (مانند معتاد شدن-آشنایی با انواع مواد مخدر-....بازی و ............)
از من به شما نصیحت..........سربازی رو جز اولویت دهم به بعدتون بگذارید........ پسرها چیزای دیگری هم واسه ارائه دارن.....![]()
اتفاقا تو سربازي آدم همه چيز ياد ميگيره
چطور بار بزاره
چطور بره چتر بازي(2در کردن) (اين خوراک ما بود
)
و خيلي چيزاي ديگه
واقعا سازنده هستش، البته اگه سازنده خوبي هم داشته باشند(ويولون و ...)![]()
نه متاسفانه
حالا این سازندگی برای شما موثر بوده یانه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصاویر:با درشکه، پیش به سوی ریاست جمهوری | تالار عکس | 0 | |
![]() |
هارد دیسک کامپیوتر در 25 سال پیش | تالار عکس | 0 | |
![]() |
«دروازه قرآن» پیش از تخریب +عکس | تالار عکس | 1 | |
![]() |
تهران در۴۰ سال پیش از نگاه عکاس کانادایی | تالار عکس | 2 | |
![]() |
خاطرات تصویری از میزبانی ۴۰ سال پیش ایران | تالار عکس | 10 |