با عرض سلام و خسته نباشید
یه پیشنهاد داشتم
لطفا برای مسابقه دکلمه شماره 2 بیاید صداهارو بذارین تا بچه ها نظر بدن تا اینکه خودتون انتخاب کنین
به نظرم اینطوری بهتره
جسارتا در حد نظر بود
سلام
خدا قوت
بنظرم واسه برگزاری مسابقات ی زمان بندی بهتر داشته باشیم
الان یهو چندتا مسابقه عکاسی و نقاشی همزمان برگزارشد.همه هم تقریبا زمان شروع و پایانشون باهم بود.اونم تو شلوغترین تایم ما دانشجوها..
سلام
از مدیران و دوستان فعال درین تالار خیلی ممنونم.
انشالله هنر و تواناییتون روزافزون باشه.
دوتا پیشنهاد دارم:
1- اگر دوستانی که در مسابقه دکلمه خوانی شرکت میکنند آثارشون رو بعد از هر مسابقه در "گالری آثار هنری" قرار بدن میشه مفصل تر درمورد نقاط ضعف و قوت کارشون باهاشون ضحبت کرد. در واقع یه پل ارتباطی بهتری بین گوینده و شنونده ایجاد میشه.
2- اگر ممکنه تجدید نظری راجع به قانون تالار راجع به قرار دادن موسیقی (البته موسیقی بیکلام) کنید. وقتی از نقاشی و عکاسی و خطاطی و سایر هنرها صحبت میشه، ملموس تره چون اثرهنری رو راحت میشه دید. اما موسیقی مهجور مونده چون آشنایی و دسترسی بهش سخت تره.
ضمن اینکه الان پتانسیل فعال شدنش هم هست. همین دوستانی که دکلمه هاشونو آماده می کنند حتما دنبال موسیقی مناسبش میگردند و تو این پروسه دانسته هاشون زیاد میشه و میتونن این دانسته ها رو با بقیه هم به اشتراک بذارند و حتی ازاعضای تالار که تو این زمینه آشنایی دارند برای بهبود انتخابشون کمک بگیرن.
سلامم
ی پیشنهاد قشنگ واسه مسابقه عکاسی
دونه های برف!!! بااون هندسه رویاییشون! من ک عاشقشونم :دی
تو تالار عکاسی اموزش عکاسی زده بشه خیلی بهتر نیست؟
راحت تر دسترسی دارن به این مطالب
فکر کنم منظور شما "تالار عکس" هست.
متاسفانه این مشکل ِ تداخل موضوعی تالار عکس و تالار عکاسی ِ هنر، سالهاست که گریبان گیر تالار هنر هست و هنوز فرهنگ سازی ِ مناسبی در این خصوص صورت نگرفته و اعضای محترم باشگاه هنوز آگاهی کامل ندارند که هر عکسی، مربوط به تالار عکس نیست و باید با توجه به ماهیت موضوع، تالار مورد نظر انتخاب بشه.
تالار عکس، یک تالار کامل و جامع جهت قرار گیری عکس با موضوعات مختلف اعم از ورزشی، خبری، اجتماعی، طبیعت، طنز و ... هست.
و تالار عکاسی ِ تالار هنر، یک تالار جهت آموزش تخصصی ِ عکاسی، معرفی تجهیزات عکاسی، ارائه ی مقالات عکاسی، معرفی مشاهیر عکاسی، و یک زیر بخش نیز جهت ارائه و قرارگیری عکس های هنری هست.
احسان عکس عکاسی بخشی از هنره حالا میخواد تالار های جدا گونه داشته باشه یا نداشته باشه
وقتی تالار عکس هست
باید مطالبی جهت اموزش نوع دوربین و مقالات عکاسی در اون قرار داده بشه
در حال حاظر یکی از بی مصرف ترین تالار های باشگاه حتی خودمم زیاد توش پست گذاشتم تالار عکس هست
تالاری ک چیز خاصی اموزش نداده
تالاری ک هدف از ایجادش سرگرمیه
در صورتی که معقوله ای به نام عکس و عکاس در دنیا رشته جداگونه و درای لول و پرستیژ خاص خودشه
بها ندادن به همین چیز ها
باعث میشه
سالانه باشگاه مهندسان بجا ارتقا نزول میکنه
سلام
به نظر من هم بد نیست که آموزش عکاسی و مطالب تخصصی عکاسی بره تو "تالار عکس" تا این بخش از اون حالت تفریح و سرگرمی بودنش خارج بشه
سلام به همه آشپز های جوان و خوش سلیقه باشگاه .
دوستان قبلا هم گفتم ..این تاپیک فقط برای گذاشتن عکس + دستور غذا یا هر چیزی که درست کردین هستش ..همه پست های غیر مربوط به دستور های غذایی حذف میشن .
از همه اونایی که پستشون رو پاک کردم عذر میخوام ..اما مکان مناسبی واسه گپ انتخاب نکردین. اگر تمایل به چت دارین یه تاپیک ایجاد کنید.
ممنون از همه.
15.مرداد .94.
این پست موقت هست.
سلام
آهوی عزیز یه پیشنهادی راجع به این پستتون؛
اگه ممکنه چون شما امکانش رو دارید یه تاپیک گفتگو تو همون موضوع ایجاد کنید و پست ها رو منتقل کنید. البته قاصدک که شروع کننده گفتگو بودن هم میتونن. فک میکنم تاپیک مفید و ادامه داری هم میتونه بشه.
ممنون
سلام ساراد جان .
پست هایی که پاک کردم عموما بار محتوایی نداشت ..به جز چند تایی ک به تعداد انگشت های دست هم نمیرسید ...
اگر مایل ب ادامه گپ و گفت هستین هر کدوم که تمایل دارین ی تاپیک ایجاد کنید ..من پست های خوبتون رو منتقل میکنم.
ببخشید البته باید میگفتم که منظور من به پست های آخر تاپیک بود که فکر میکنم حدود 7-8 تایی بودن، من الان از قاصدک خواستم که چون پست اول مال ایشون بود اگه صلاح می دونه تاپیکش رو ایجاد کنه.
ممنون
سلام.
3 تا پیشنهاد داشتم برای تالار آشپزی؛
یکی اینکه دوستانی که عکس از غذای مورد نظر خودشان را در این تاپیک آپلود میکنند را میتونن روی عکس ها نام کاربری و نام سایت رو درج کنند.
تا ماندگار باشه و مشخص بشه برای خود شخص هست!!
دوم پیشنهاد هم اینکه؛
برای مسابقات آشپزی مثلا تهیه غذا و کیک و دسر و ...دوستان شرکت کننده میتونن علاوه بر عکس نهایی،تصاویری از مراحل تهیه غذا رو برای مسئول برگزار کننده ارسال کنند.
و پیشنهاد دیگر؛ اینکه برای مسابقات آشپزی در تالار هنـــر دوستانی که برگزیده میشن.به خصوص نفر اول مسابقه می تونه موضوع مسابقه بعدی رو انتخاب کنه.
و همچنین مسئول تالار هنر و یا دستیاران گرامی می تونن منو و یا لیستی از غذاها،کیک و چیز کیک،نان،شیرینی، دسر و... را تهیه کنند و اون منو رو موضوع اصلی مسابقات بعدی قرار بدن.
و برنده مسابقه از روی اون منو موضوع رو انتخاب کنه برای راحتی کار.
با تشکر از همه
با سلام
یکی از هنرهای اصیل و قدیمی ایرانی فرش هست چرا هیچ ستی براش نیست چرا به عنوان مسئول این کار هیچ تلاشی برای معرفی و اموزش و راهنمایی علاقه مندان نمی کنید و صد البته گلیم و تابلوفرش
سلامسلام
ازون مسابقه های دکلمه دیگه نمیذارین؟؟
سلام
من طراحی لوگو و سربرگ یک شرکت را ، دوست دارم از طریق فراخوان مسابقه انجام بدم .
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟