با سلام،اره عدد يك رقمي ميخوام حالا ماكزيمم و مينيمم نداد مهم نيست اما وقتي 9تا عددو ميگيره دوباره از 4چاپ ميكنه بعدش عدد مورد نظرو وارد ميكنم 0 ميده فقط من مي خوام انديس عددمو تو ارايه بده
برنامه رو تو تاپیک برنامه های نوشته شده می ذارم!
با سلام،اره عدد يك رقمي ميخوام حالا ماكزيمم و مينيمم نداد مهم نيست اما وقتي 9تا عددو ميگيره دوباره از 4چاپ ميكنه بعدش عدد مورد نظرو وارد ميكنم 0 ميده فقط من مي خوام انديس عددمو تو ارايه بده
واقعا ممنونم از لطفتونبا سلام،
برنامه رو تو تاپیک برنامه های نوشته شده می ذارم!
با سلام،سلام
من می خواستم با اسمبلی وقتی دو جای مختلف با ماوس کلیک می کنم بین اون دو تا نقطه یه خط بکشم.ممنون می شم اگر که کمکم کنید،خیلی واجب و فوریه
مرسی
با سلام،سلام من یه کد اسمبلی ساده می خوام که با فایل کار کرده باشه اگه میشه یه کمکی کنید
من هیچی راجع به کار با فایل در اسمبلی بلد نیستم
با سلام،سلام
نیاز فوری دارم به سورس توابع مثلثاتی به زبان اسمبلی
خواهش میکنم از نوع عاجزانه
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
با سلام،مرسی بابت توجهتون
یه سوال دیگه:
برای اینکه صفحه رو رنگی کنیم،من این دستورارو نوشتم:
MOV AH,09H
MOV BL,0B4H
INT 10H
ولی فقط بالای صفحه رنگی میشه.نمیدونم چطوری باید مختصات بدم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و من برناممو با dosbox اول masm.exe می کنم و بعد هم با Link.exe هم اون رو به علاوه ی io.obj لینک می کنم.ولی وقتی که exe رو اجرا می کنم فقط یه کاراکتر f مانند رو نشون می ده و اون پیغامی که توسط output فرستادم نشون نمیدهinclude io.h
cr equ 0dh
lf equ 0ah
.MODEL
.STACK
data1 segment
x db 67
msg db "saeed",0
data1 ends
mycode segment
assume cs:mycode,dsata1,ss:stack
start:
add x,10
output msg
quit:
mov al,0
mov ah,4ch
int 21h
mycode ends
end start
با سلام
یه سوال داشتم اگه میشه فوری جواب بدن دوستان.با سپاس
برنامه ای بنویسید که تمام صفحه نمایش را با * پر کند؟
برنامه ای بنویسید که * های برنامه قبل را به رنگ آبی در زمینه ای به رنگ سفید نمایش دهد؟
فقطم دستورهای زیر را بلدم!!!!!!!!!!
MOV
LEA
LOOP
JUMP
CMP
PUSH POP
datasg segment
strlist label byte
max db 30
len db ?
buffer db 30 dup (?)
strlist1 label byte
max1 db 30
len1 db ?
buffer1 db 30 dup (?)
d db 10
datasg ends
codesg segment
main proc far
assume dsatasg;cs:codesg
mov ax,datasg
mov ds,ax
lea dx,strlist
mov ah,0ah
int 21h
lea dx,strlist1
mov ah,0ah
int 21h
;tabdil reshte aval be adad
mov ch,0
lea bx,buffer
mov cl,len
dec cl
mov al,[bx]
sub al,48
l1: mul d
inc bx
sub [bx],48
add ax,[bx]
loop l1
;tabdil reshte dovom be adad
mov ch,0
lea bx,buffer1
mov cl,len1
dec cl
mov al,[bx]
sub al,48
l2: mul d
inc bx
sub [bx],48
add ax,[bx]
loop l2
mov ah,4ch
int 21h
main endp
codesg ends
end main
با سلام،سلام دوستان
طریقه گرفتن دو رشته را از ورودی و تبدیل ان به عدد را می خواستم اگه کسی بلده کمک کنه ممنون میشم
برنامه رو نوشتم اما یه مشکل داره وقتی میره تو loop دیگه در نمیاد
PHP:datasg segment strlist label byte max db 30 len db ? buffer db 30 dup (?) strlist1 label byte max1 db 30 len1 db ? buffer1 db 30 dup (?) d db 10 datasg ends codesg segment main proc far assume dsatasg;cs:codesg mov ax,datasg mov ds,ax lea dx,strlist mov ah,0ah int 21h lea dx,strlist1 mov ah,0ah int 21h ;tabdil reshte aval be adad mov ch,0 lea bx,buffer mov cl,len dec cl mov al,[bx] sub al,48 l1: mul d inc bx sub [bx],48 add ax,[bx] loop l1 ;tabdil reshte dovom be adad mov ch,0 lea bx,buffer1 mov cl,len1 dec cl mov al,[bx] sub al,48 l2: mul d inc bx sub [bx],48 add ax,[bx] loop l2 mov ah,4ch int 21h main endp codesg ends end main
سلام
من 1 تمرین خیلی مهم دارم که باید تا 4 شنبه هفته دیگه تحویل بدم جواب این تمرین
یعنی نجات من از افتادن این درسخواهش میکنم از کمک کردن به من چشم پوشی نکنید
تمرین:
برنامه ای بنویسیدکه یک رشته از اعداد را از ورودی دریافت و آن را به صورت عدد
ذخیره کند.
حداکثر طول رشته ورودی 4 کاراکتر
سلام من رفتم ولی برنامه ای که میخواستم نبودا و همین طور به جناب یونس هم پیغام فرستادم که اگه جواب سوالشو پیدا کرد برا منم ارسال کنه اما هنوز!!!!!!!!!!!!با سلام،
جوابی که در پست قبل دادم شامل شما هم می شه!
سلام من رفتم ولی برنامه ای که میخواستم نبودا و همین طور به جناب یونس هم پیغام فرستادم که اگه جواب سوالشو پیدا کرد برا منم ارسال کنه اما هنوز!!!!!!!!!!!!
سلام کمک فوری نیازمندم لطفا کمک کنید :
برنامه ای به زبان اسمبلی که nحرف را بگیرد وتعداد تکرار هرکدام را درخروجی چاپ کند ...
تو رو خدا یه دستی برسونید حیاتیه اگه ندم میافتم .
سالان دوستان من یه برنامه میخوام که یه رشته از ورودی بگیره و معکوسشو چاپ کنه خیلی مهمه واسم
چه فرقی می کنه؟ در این صورت کاراکتر فاصله رو هم می شمارید یا حذفش می کنید با همون روند قبلی!حالا اگه این کاراکتر ها به صورت پراکنده باشند چی؟ مثلا aa bbb cc aa dd bb
مرسی
می تونید کاراکتر به کاراکتر با سرویس دریافت کلید از صفحه کلید بخونید اما لازمه به تعداد همه ی حروف و اعداد و علامت ها و هرچی که ممکنه وارد بشه، شمارنده در نظر بگیرید.ببخشید حالا اگه بخواهیم بدون استفاده از رشته بنویسیم چطور؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | برنامه جمع دو ماتریس | زبان اسمبلی | 1 | |
دانلود کتاب هاي برنامه نویسی به زبان اسمبلی | زبان اسمبلی | 6 | ||
E | زیر برنامه ماشین حساب | زبان اسمبلی | 2 | |
A | ساخت فایل اجرایی از کد برنامه اسمبلی | زبان اسمبلی | 0 | |
برنامه تبدیل کد اسمبلی به کد ماشین | زبان اسمبلی | 0 |