با دستگاه های با گرم بالا می شه قطعه با گرم پائین زد؟
(لطفا سریعتر جواب دهید.ممنون)
درخواست جزوه و يا مقالات آموزشي مربوطه را دارم.اگه سوال درمورد دستگاه تریق پلاستیک و درمورد مواد پلاستیکی،کاربرد و شرایط تزریق دارین،بپرسین.
دستگاه تزریق 1kgرو میخوام ممنوندستگاهای تزریق پلاستیک نسبت به حجم تزریق دستگاه طبقه بندی میشود٬که در ایران از 1 گرم تا 20000 گرم تزریق میشود و وجود داره٬ولی دستگاه بین 15000 تا 20000 خیلی کم است. هالا ببین قطعه ی تولیدی شما چند گرم است تا دستگاه مورد نیازتونو بگم.البته نسبت به اسم دستگاه و امکاناتش قیمت هاش فرق میکنه.</p>
با سلام وعرض ادب خدمت شما1- فشار پشت ماردون یعنی چه وچگونه است2- عملکرد فشار دوم ( پشت) چگونه است 3- پوزیشن تزریق چیست4- حجم مواد چگونه داده شوداگه سوال درمورد دستگاه تریق پلاستیک و درمورد مواد پلاستیکی،کاربرد و شرایط تزریق دارین،بپرسین.
تشکر فراوان
سلام
من لیست تجهیزات خط تولید تزریق پلاستیک را احتیاج دارم در ضمن تفاوت فرایند تزریق و اکستروژن را هم نمیدونم کسی میتونه به من کمک کنهakbari.mohamadali@gmail.com
این اطلاعات کامل نیستدستگاه تزریق 1kgرو میخوام ممنون
اگه سوال درمورد دستگاه تریق پلاستیک و درمورد مواد پلاستیکی،کاربرد و شرایط تزریق دارین،بپرسین.
قیمت ولیست دستگاههای تولید انواع پلاستیکاگه سوال درمورد دستگاه تریق پلاستیک و درمورد مواد پلاستیکی،کاربرد و شرایط تزریق دارین،بپرسین.
سلام به همه دوستان.راستش در رابطه با مشخصات دستگاه تزریق اطلاعاتم کمه. میخواستم خواهش کنم اگه کسی اطلاعاتی در رابطه با مشخصه های زیر داره ما رو هم راهنمایی کنه. و اگه استانداردی برای هر آیتم وجود داره بگه. و اینکه هرکدوم توی چه مواردی حیاتی ترن.ببخشید که یکم تعدادشون زیاده. خودم یه اطلاعات نسبی دارم ولی خواستم علمی تر و مطمئن تر باشه.یا اگه کتاب کاملی سراغ دارین لطفا معرفی کنین.مرسی از همگی. : قطر مارپیچ ،حجم محاسبات تزریق ، فشار تزریق ، نسبت طول به قطر مارپیچ ، کورس مارپیچ ، سرعت دورانی مارپیچ ، نیروی تماس بین نازل تزریق با قالب ، کورس سیلندر ، نیروی قفل گیره ، کورس صفحه وسط ، ابعاد صفحات ، ابعاد داخل محورهای راهنما ، حداکثر فاصله بین صفحه ثابت و متحرک ، حداکثر- حداقل ارتفاع قالب ، کورس پران ، نیروی جک پران ، تعداد پین های پران ،حد اکثر فشار مدار هیدرولیک ، قدرت موتور پمپ اصلی ، توان مصرفی هیتر ها، تعداد ناحیه های کنترل دمای هیترها
سلام.فرایند تولیدیراق الات پرده توسط دستگاه تزریق میخام.اگه سوال درمورد دستگاه تریق پلاستیک و درمورد مواد پلاستیکی،کاربرد و شرایط تزریق دارین،بپرسین.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پرسش و پاسخ درمورد ابندها ونیوماتیک | مکانیک سیالات | 0 | |
M | پرسش و پاسخ در مورد هیدرولیک صنعتی | مکانیک سیالات | 2 | |
ع | پرسش و پاسخ در خصوص تجهيز ماشين هاي آتش نشاني | مکانیک سیالات | 2 | |
F | اطلاعات و پرسش و پاسخ در مورد سیستم های اعلام و اطفاء حریق | مکانیک سیالات | 46 | |
H | پرسش | مکانیک سیالات | 0 |