وای خدای من نقاشی های یک کودک نابغه 13 ساله!!!!!!!!!!

sahel_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
قشنگن...

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ، ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ، ورنه بر رویمزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول به این همه استعداد .

ایول به شما

قشنگن...

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ، ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ، ورنه بر رویمزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟

وای خدا ترسیدم
آواتارتون شبیه یکی از کاربراست گفتم تاپیکمو قفل کرد رفت

f4*

عضو جدید
salam esme naghashe in naghashiha slava groshev e va az 31 salegi naghashi ro shoru karde alan36 saleshe nabeghe ast vali na13 sale nabegheye naghashi ke az 4 salegi nobughesho neshun dade khanume akiane karmik e va vaghean naghashihash kam az aghaye groshev nadare

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam esme naghashe in naghashiha slava groshev e va az 31 salegi naghashi ro shoru karde alan36 saleshe nabeghe ast vali na13 sale nabegheye naghashi ke az 4 salegi nobughesho neshun dade khanume akiane karmik e va vaghean naghashihash kam az aghaye groshev nadare

سلام دوست عزیز
ممنون بابت توضیحات کاملتون. بالاخره یکی پیدا شد اسمشو بهمون بگه. ممنون. فقط فارسی بنویس :دی

f4*

عضو جدید
خواهش می کنم اگر به پایین نقاشی دقت میکردی اسمشو میفهمیدی اینم یه عکس از نقاشی آکیانه کارمیک اگه خواستی این عکسا ی نقاشیایشو بذار و اشتباهت رودرست کن

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز