سلام.اتفاقا منم دنبال این کتاب بودم ولی پیداش نکردم.این کتاب رو دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف ترجمه کرده.دکتر راستگو هم ترجمه کرده.شاید ترجمه شدش پیدا بشه.سلام
کسی کتاب < تنش در ورقها و پوسته ها> نوشته اوگورال رو داره؟ ازش می خرم.
ممنون می شم خبر بدین
http://ifile.it/wuqs0l/ebooksclub.o...s_Transfer__3rd_Edition.l_t9x3jk252xtnxkj.pdfسلام
کتاب زیر را می خوام
convective heat & mass transfer By kays & crawford 1993
سلام دوست عزيز. اگه لطف كني و كتابي رو كه از دكتر فيروزبخش گفتي واسه دانلود بذاري، عميقا دعات مي كنم. آخه من حدود يك ماهي نتونستم بيام كلاس و الان كه ميخوام خودم مطالبي كه واسشون سر كلاس نبودم رو بخونم، مي بينم كه نه كتاب ميس خوب گفته و نه همين كتابي كه گفتي به درد نميخوره( و درست هم گفتي)سلام.من این کتاب رو خریدم یعنی کپی گرفتم اصلا به درد نمبخوره فقط توی فرمولها جاگذاری کرده که خودمون بهتر بلدیم! خیلی دنبال حل المسایل محیط پیوسته گشتم چیزی پیدا نکردم.به نظر من کتاب مکانیک محیط های پیوسته تالیف دکتر فیروز بخش و دکتر فرشاد شاید کمکت کنه .کتاب کاملیه بیشتر روی مفهوم تکیه کرده مثال حل شده هم داره.کتاب مال زمان قبل از انقلابه.کپیه.کتابخونه دانشکده راه و ساختمان پلی تکنیک داره.به دست من هم رسید کپی زدم
سلام.همون طور که گفتم کتاب شاهنشاهیه.فکر میکنم سال 1355 تالیف شده.کاملا مشخصه که توی اینترنت همچین کتاب قدیمی گیر نمیاد.اگه تهران ساکن هستی یا آشنا داری توی پلی تکنیک بگو از کتابخونش برات کپی بگیرن به دستت برسوننسلام دوست عزيز. اگه لطف كني و كتابي رو كه از دكتر فيروزبخش گفتي واسه دانلود بذاري، عميقا دعات مي كنم. آخه من حدود يك ماهي نتونستم بيام كلاس و الان كه ميخوام خودم مطالبي كه واسشون سر كلاس نبودم رو بخونم، مي بينم كه نه كتاب ميس خوب گفته و نه همين كتابي كه گفتي به درد نميخوره( و درست هم گفتي)
لطفا كتاب رو واسه دانلود بذار
تالیف چه کسی؟این به دردت میخوره؟http://ifile.it/4vwstk/ebooksclub.o...Scientific_Computation_.l_t9x3jk252xtnxkj.pdfسلام
لطفا کتاب computational fluid dynamics for engineers Solutions Manual واسم پیدا کنید ممنون میشم
سلام.همون طور که گفتم کتاب شاهنشاهیه.فکر میکنم سال 1355 تالیف شده.کاملا مشخصه که توی اینترنت همچین کتاب قدیمی گیر نمیاد.اگه تهران ساکن هستی یا آشنا داری توی پلی تکنیک بگو از کتابخونش برات کپی بگیرن به دستت برسونن
سلام
خوبین؟
اگه میتونین و چنین کتابی وجود داره حل المسائل انتقال حرارت هدایت اوزیشیک رو پیدا کنین
متشکرم