مشاهده پیوست 66423 لطفا نظر بديد.البته اين نهايش نيست.
مشاهده پیوست 66459مشاهده پیوست 66460 اين پروژه در حال اجرا هست كه 194 متر زير بنا داره.لطفا نظر بدين.مرسي.
نظر یادتون نرهمشاهده پیوست 64545
نکته : ابتدا سبک کار خود را بیان کنید....در طراحی معماری هر خط یک معنا و هدف را دنبال می کند .یک معمار باید بداند چرا و به چه علت خطی را ترسیم و یا یک فضا را به چه عنوان خلق می کند . اگر سبک شما در معماری دیکانستراکشن می باشد درست است دست حرکت میکند خط امتداد می یابد و سپس رها میشود ولی فضا باید کاربرد داشته باشد شما نمی توانید معتی فضا را تغییر دهید یا نیمه کاره بگذارید .....
نظرم در حد همین اتود اولیه شماست: حجم خود ساختمان بجز فرم رو سقف قابل قبوله.....لطفا توضیح دهید هدف شما از ادامه دادن نوار منحی از سقف تا فضای تجاری جلوی ساختمان چیه ؟ پیش فضای ورودی بسیار خوب مشخص شده ولی فرم خوبی نداره فضای تجاریت جای کار داره اما بیشترین چیزی که از دید من در کارت عالی شدفرم ساختمان مسکونیت هست بجز فرم تاج سقف...نظر شخصی من بوود و قصدم توهین به کاری که بابت آن زحمت کشیدید نیست
salam,khaste nabashid dost aziz.
be nazare man shoma hajmo khob dark kardi va poro khalihai hajmet khob dar omade ama agr yekhorde vaght bishtari roi material va noret mizashti behtar bod.
hamcheninsai kon vaghti elv to renderat mizari asemono bishtar dariabi!!
ba ehteram.
اینم طراحی داخلی یه پاساژ که با اسکچاب مدل و با وی ری رندر شده
امیدوارم خوشتون بیاد لطفا نظر فراموش نشه
فوق العاده است.
رندرشو با خود برنامه اسکچاپ گرفتی؟؟؟
اینم طراحی داخلی یه پاساژ که با اسکچاب مدل و با وی ری رندر شده
امیدوارم خوشتون بیاد لطفا نظر فراموش نشه
سلام ..نور خوبه..ست tv اگر یه کم تیره تر میشد ویک مرزی بین دیواروست ایجادمیشد به نظرمن بهتربود ...رفلکت تشک مبلها زیادشده...درکل خوب شده دستت دردنکنهمشاهده پیوست 70781مشاهده پیوست 70782 لطفا نظر بدین.مرسی
بله دوست عزیز با وی ری داخل خوده اسکچاب رندرش کردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | ||
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | ||
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | ||
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |