قشنگه
اگه موردی برای بهت شدنش مذنظرتون هست بفرمایینبد نیس ! ولی خیلیجا داره برای بهتر شدنش
تازه با وردپرس آشنا شم افزونه هاشو نمیشناسم شنیدم اگرم زیاد فزونه استفاده کنیم سرعت سایت پایین میادسلام فاطمه جان...
قالبش نسبت به موضوعت ساده و خوبه به نظرم...
با توجه به اینکه سایتت با وردپرس طراحی شده ، فکر میکنم دوطرف که خالیه زیادی خالی هست و توی ذوق میزنه ....اگه بتونی افزونه ای چیزی تو اون فضاهای خالی جانشین کنی فکر کنم شیک تر شه!
نه فقط صفحه اولو ساختم فعلا. بقیه صفحات تا هفته ی بعد می سازمسلام خوبه برای شروع
فقط صفحه تماس با ما مثل اینکه کار نکردین روش و افکت روی منوی کنار هم بیشتر روش کار بشه بهتره به نظرم
موفق باشین
سلام
اینو که خودتو طراحی نکردین که!
ممنونمپس اگه خودتون طراحی کردین بهتون تبریک میگم.خیلی پیشرفت کردین.
پیشنهادات:
-اندازه فونت تاریخو کوچیک کنید و ببریدش گوشه سمت چپ و یه بکگروندم بدید بهش.
-برگه ها رو یکم بیارید پایین و جای فعلی برگه هم ، نام سایت و توضیحاتش باشه که به خود سایت لینک شده باشه.همچنین برگه ها رو اطرافشو منحنی کنید شکسته نباشه.
-ابزارک های سمت چپو عکس زمینشو بردارید و برای هر قسمت ، بک گروند قرار بدید.
-اندازه فونتو یکم کمش کنید
-تو فوتر هم یه سری لینک قرار بده
-بازم بگم؟
-خیلی دنبال پیشرفت بودید و الان دیدم دارید به گفته خودتون عمل میکنید..چیزی که خیلیا تو راهشون شکست میخورند
درود
در درجه اول تبریک میگم بهتون قالب آرامش بخشی طراحی کردین.
به نظرم روی Comment Template بیشتر کار کنید.
و بعد از این سعی کنید طراحی هاتون را ببرین به سمت طراحی واکنش گرا (Responsive)
موفق باشید
ممنونم . اون قسمت نظر گذاشتن؟ اره زیاد جالب نیست ولی همش آماده بود مال خود وردپرس!
بله از این به بعد رسپانسیو طراحی میکنم انشالله. همین سایت هم تمام عرض ها حتی عرض دکمه ها و تکست باکس ها رو به درصد دادم ، تو گوشی هم چک کردم خوب بود هرچند فعلا سمت مدیا کوئری نرفتم.
با بوت استرپ آشنایی دارم.انشالله باهاش کار میکنم و بیشتر یادش میگیرم.و یه نمونه سایت باش میسازم. ولی بنظرم آدم بهتره هم بعضی سایتا رو خودش طراحی کنه و هم بعضی سایتا رو با فریم ورک هایی مثل بوت استرپ بسازه.
چطوری میتونم روی comment_ template کار کنم و تغییرش بدم؟ نمیدونم کجاست
ممنونم
برگه ها منظورتون کدوم قسمت هست؟
اگه باز نظری دارین بگین از نظراتتون استفاده کردم.
دنبال پیشرفت زیاد هستم ولی الن یه چند ماهی هست زیاد سریع پیش نرفتم بنظر خودم !
سلام ممنونم از نظرشما ولی این سایت که دیدین رو من طراحی نکردم! در واقع سایتمو از اون آدرس که توی پست اول هست حذفش کردم و بجاش یه پوسته آماده گذاشتم.موفق باشید خوب بود
سلام. بله ، لینک قبلی ک اصلا باز نمیشه لینک اول هم سایت از اونجا برداشته شد . اینجا آپلود کردمسلام
من ب جفت لینکاتون رفتم اما هیچ کدوم باز نشد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کد ارسال نظر برای سایت | HTML , XHTML , CSS | 11 | ||
N | تعیین زبان سایت | HTML , XHTML , CSS | 0 | |
پروژه طراحی وب سایت مزایده ، استعلام قیمت | HTML , XHTML , CSS | 0 | ||
A | مهمترین اصول طراحی وب سایت واکنشگرا | HTML , XHTML , CSS | 0 | |
A | معرفی اصطلاحات هک و نفوذ به وب سایت | HTML , XHTML , CSS | 0 |