اخه این چه حرفیه اون بنده خدا وقت میزاره تبلیغ میکنه ماهم بخاطر ارزشی که برامون قایل شده خبرمون کرده تشکر میکنیم
بخدا مشکلات اینقدره زیاده اصلا ارزش نداره سر این موضوعات بحث بشه
کمتر تازه واردی رو دیدیم که کاملا به سایت و امکاناتش مسلط باشه...میشه بگین که شما یوزره دوم یا چندم کی هستین،تا بدونیم دقیقا با کدوم اخراجی سابق در حاله بحث هستیم؟سر چه موضوعاتی بحث بشه ارزش داره؟
میشه ازتون خواهش کنم یک تاپیک سر همین مشکلات خیلی زیادی که میگین ایجاد کنین؟
من منکر وقت گذاشتن هم نشدم، لطفا این دو نوشته منو با دقت بیشتری بخونین :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/452346-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D9%87%D8%9F/page6?p=6355033&viewfull=1#post6355033
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...د-چیه؟/page6?p=6355071&viewfull=1#post6355071
لایککمتر تازه واردی رو دیدیم که کاملا به سایت و امکاناتش مسلط باشه...میشه بگین که شما یوزره دوم یا چندم کی هستین،تا بدونیم دقیقا با کدوم اخراجی سابق در حاله بحث هستیم؟
و همیشه کسایی که دعوتم میکنن پستاهاشونو تشکر میزنمولی اینجوری هرکسی بخواد چنین کاری کنه، فضا بهم میریزه و یه عده ممکنه فکر کنن این کارو نکنن تاپیک هاشون مورد بازدید قرار نمیگیره.
در حالیکه اینجور تاپیک های خبری رو هر جایی میشه دید.
ولی من میخوام بیشتر بدونم اونیکه به این تاپیک ها دعوت میشه چند درصد به خاطر دعوت و رفیق بازی تشکر میکنه و چند درصد احتمال داشت اگه همین مطلب رو یک کاربر تازه وارد توی همین تالار آزاد میزد بخونه یا تشکر کنه؟
من چندتا کاربر رو نگاه کردم که امتیازاتشون توی تالار آزاد بالاس.
وقتی به تاپیک هاشون نگاه کردم حتی یه دونه از خودشون نیست و همش کپی شده از اینور اونوره و از طرفی کلی تشکر پاش داره.
تعجب کردم و رفتم تو پروفایل هاشون دیدم اینا واسه هر مطلبی که کپی میکنن کل ملت رو دعوت میکنن تا اونیکه اومده یه تشکری بده تا بنده خدا ناراحت نشه.
نظرتون در مورد چنین کارهایی چیه؟
شما چنین اقداماتی رو تا چه حد مجاز میدونین؟
....
شما اینکارو میکنین؟
کمتر تازه واردی رو دیدیم که کاملا به سایت و امکاناتش مسلط باشه...میشه بگین که شما یوزره دوم یا چندم کی هستین،تا بدونیم دقیقا با کدوم اخراجی سابق در حاله بحث هستیم؟
خب اگه تبلیغ نشه که کسی اونو پیدا نمی کنه که بخونه دوست عزیز .....
من خودم به شخصه اصن آدمی نیستم که برم تو تالارها و دنبال تاپیک یا ... بگردم.
در واقع اصن حوصله شو ندارم ولی وقتی تبلیغ میشه خیلی خوبه و هم می تونیم نظرات بقیه رو ببینم و هم اصل موضوع رو ..
تو این دنیا همه چیز رو،روی تبلیغات پایه گذاری می کنند ... شما چیزی رو هم دیدید که درباره اش تبلیغ نشه ..
تمام کمپانی های مشهور،فیلمها،کالاها و ....
باید این گونه باشد که همه بتونند استفاده کنند ..
حالا اینکه نظر شخصی شما چیز دیگه است ... خو دانید
ببینید دوست عزیز .. ما میاییم و اونو تو پیج دوستانمون قرار میدیم و کسایی هم که میان اونجا اونو میبینند و استفاده می کنند.اونوقت شما این حق تبلیغ رو برای همه قائلین؟
روزی 100 تا تاپیک تو این انجمن زده میشه قرار باشه همه تبلیغ کنند، شما یه روز فقط باید پیام های پروفایلت رو چک کنی.
مگر اینکه بگی تبلیغ به اندازه محدود و تنها برای یکسری کاربر خاص مجازه که میشه همون قضیه باندبازی که گفتم.
فضای اینجا هم مشخصه، هرکس اگر دنبال مطلب خاصی باشه میره تو تالارش و پیداش میکنه، شما محدودیت تبلیغ رو با عدد برای کاربر و تعداد تاپیک بی زحمت برای من مشخص کنید.
ببینید دوست عزیز .. ما میاییم و اونو تو پیج دوستانمون قرار میدیم و کسایی هم که میان اونجا اونو میبینند و استفاده می کنند.
من بارها شده رفتم پیج دوستان دیگر و از این تبلیغات استفاده بردم ...
قرار نیست که من کل این باشگاه رو جستجو کنم تا فرضا ببینم امروز چه خبر بوده .. نه دوست خوبم ... فکر می کنم این راه حل خوبی هستش ..
خب دیگه خاصیت فضای مجازی همینه .. مثلا حرف شما انگار اینکه بگیم فرضا سایت چرا این همه فروم . خب فرضا باشگاه که از همه اش معروفتر هستش
اونا دیگه نباید بیان و فروم بزنند و یا از این قبیل مثالها ..
شما هنوز دغدغه ی فکریتون حل نشده ؟
طرف که 20k تشکر دارد تو را چه سود؟خودش هم البته سودی نمیبره یعنی الان مشکل جوونای ما اینه؟
بیخیال بابا چرا انقدر این بحث رو کش میدین؟
عضو باشگاه شدین درست ، منم بهتون خوش آمد میگم ، چرا این بحث رو تموم نمیکنید و مثل بقیه به فعالت عادی توی باشگاه نمیرسید؟
زندگی ما با هم خیلی فرق داره.وقتی کسی میاد توی این تاپیکم و سئوالی میپرسه یا تهمتی میزنه، من موظفم بیام جواب بدم.
کش دادن وقتی هستش که خودم بی دلیل و بدون نقل قول بیام حرف بزنم.
اینکه چه سود و ... هم ربطی به بحث نداره.
شما چه امروز عمرتون تموم شه چه 50 سال دیگه چه سود؟
در مورد کل زندگی میشه گفت چه سود.
الویت های زندگیتون هرچی هم باشه من میتونم بگم دلت خوشه و چه سود و اینجوری درباره هیچ چیزی نباید بحث کرد.
وقتی کسی میاد توی این تاپیکم و سئوالی میپرسه یا تهمتی میزنه، من موظفم بیام جواب بدم.
کش دادن وقتی هستش که خودم بی دلیل و بدون نقل قول بیام حرف بزنم.
اینکه چه سود و ... هم ربطی به بحث نداره.
شما چه امروز عمرتون تموم شه چه 50 سال دیگه چه سود؟
در مورد کل زندگی میشه گفت چه سود.
الویت های زندگیتون هرچی هم باشه من میتونم بگم دلت خوشه و چه سود و اینجوری درباره هیچ چیزی نباید بحث کرد.
زندگی ما با هم خیلی فرق داره.
میتونم الکی ادامه بدم این بحث رو ، فقط با پرسیدن یک جمله ی سوالی که توجه شما رو جلب کنه .
ولی به جاش باز هم اینو میگم : مرا از ادامه ی این بحث چه سود؟
دوستانه پیشنهاد دادم ، هر کاری دوست دارید انجام بدید
روز خوش
سلام خوب حالا گذشته از اين بحث ها حرف اخرتو همون اول بگو....منظورت از اين سوال و اين تاپيك چيه؟
شما از جواب دادن به سئوالات من طفره رفتین و محدویت تبلیغ رو برای تاپیک و کاربرها مشخص نکردین.
اون مثال هایی که من زدم خیلی هاش تبلیغ برای هر کاربری که تو سایت اومده صورت گرفته، مثلا شما پای یک تاپیک خبری 1000 تا تشکر میبینی، مثل این تاپیک که یکی از بچه ها آورد :
بازیگر هالیوودی در نقش «ابوعلي سينا»
لطفا وقتی بحث رو قشنگ متوجه نمیشین و نظرات رو کامل نمیخونین یه چیزی صرفا واسه مخالفت نگین.
اینهم یکی دیگه از آسیب های مجازی هست که با چند نوشته زندگی آدما و اولویت ها و فرعیات زندگیشون رو قضاوت میکنین.
منم از شما پرسیدم کلا شمارا از فعالیت در دنیای مجازی چه سود؟
شما هم هرکاری دوست دارین انجام و بدین و ایشالله که موفق بشین.
بررسی یکی از انواع جلب توجه و اعتیاد به تشکر و کسب شهرت در فضای مجازی.
عکس العمل های مختلف انسان هایی که جووری معتاد شدن برای اینکه بگن ما معتاد این فضا نیستیم و وابستگی های الکی و...
اینهم یکی دیگه از آسیب های مجازی هست که با چند نوشته زندگی آدما و اولویت ها و فرعیات زندگیشون رو قضاوت میکنین.
چقدر شما پرخاشگری ....
یکم بیشتر اینون شرح بده: شما محدودیت تبلیغ رو با عدد برای کاربر و تعداد تاپیک بی زحمت برای من مشخص کنید.
لطف کن منظور دقیقت رو بگو ...
يني ميگي كسي ك واسه تاپيكش تبليغ كرد به نحوي معتاد به كسب شهرت در فضاي مجازيه؟؟
خوب از جواب بچه هاي به چ نتيجه اي رسيدي؟؟
تاپيكتو از همونن اول خراب كردي....با اوردن اسم از يك كاربر و اين باعث شد ك تاپيكت منحرف بشه و تا پايان تاپيك
بچه ها با ديدن پست اولت حس خوبي به خودت و تاپيكت نداشته باشن...قبول داري اينو؟؟
من چرخاشگر نیستم، شما عادت کردین فقط تایید بشین برای همین یکی مثل من وقتی تو این باشگاه یکسری اعمالتون رو زیر سئوال میبره اینجوری عکس العمل نشون میدین.
یک واژه پرخاش به من نشان بدین، بعدا تهمت بزنین.
منظورم این بود واضح :
1.یک کاربر برای چند نفر میتواند تاپیکش را تبلیغ کند؟
2.چه تعداد تاپیک در روز از سوی یک نفر تبلیغ بشن در پروفایل همه کاربران مفیده؟
3.اون معیاری که به شما میگه از یک حدی تبلیغ کردن بیشتر باعث به هم ریختن جو میشه چیه؟
4.اگر روزی 200 کاربر آنلاین در باشگاه بخوان یک تاپیک ایجاد کنن و برای شما تبلیغش رو بکنن با این 200 پیام در پروفایل در هر روز چه عکس العملی نشون میدی؟
ببینید من برای مخالفت چیزی نگفتم .. فقط گفتم با تبلیغ موافقم .. همین ...لطفا وقتی بحث رو قشنگ متوجه نمیشین و نظرات رو کامل نمیخونین یه چیزی صرفا واسه مخالفت نگین.
به به از سخنان غرا و تاثیر گذارت جدا" مشعوف شدميني ميگي كسي ك واسه تاپيكش تبليغ كرد به نحوي معتاد به كسب شهرت در فضاي مجازيه؟؟
خوب از جواب بچه هاي به چ نتيجه اي رسيدي؟؟
تاپيكتو از همونن اول خراب كردي....با اوردن اسم از يك كاربر و اين باعث شد ك تاپيكت منحرف بشه و تا پايان تاپيك
بچه ها با ديدن پست اولت حس خوبي به خودت و تاپيكت نداشته باشن...قبول داري اينو؟؟
الان خودتون هم ك دچار يكي از اسيب هاي مجازي شديد ك
با چهار تا تبليغ طرفو معتاد و دچار كمبود محبت و .... كردي
اول از همه واسه اينكه تاپيكت مسير صحيحشو در پيش بگيره بهتره يا پست اولتو ويرايش كني و يا از كاربري ك
ازش اسم اوردي رسما بابت اينكه بدون اجازه...چ مستقيم و يا غير مستقيم اسمي ازش تو تاپيكت اورده شده
معذرت خواهي كني
بعد از اين خواهي ديد ك بچه هاي در تاپيكت نه تنها جبهه نميگيرن و بلكه با نظراتشون كمكت ميكنن واسه نتيجه
گيري
موفق باشي
3اگر تعداد تبلیغات از یک حدی بگذره بله متاسفانه این قضیه شهرت در فضای مجازی صحت داره.
مخصوصا وقتی در تالار گفتگوی آزاد فقط تاپیک هایی زده بشه که یک خبر هستن.
دوستان حتی مفهوم گفتگو رو هم متوجه نیستن.
یک تاپیک خبری در این تالار ایجاد میکنن، بالای 100 کاربر رو بهش دعوت میکنن بعدا میری نظرات رو میخونی همه یا شکلک گل گذاشتن یا گفتن مرسی.
این اسمش گفتگوی آزاده؟ دقیقا گفتگو پیرامون چه چیزی؟
زدن تاپیک بی ربط و تبلیغش در این تالار پر بازدید جز اینی که من میگم چه هدفی میتونه داشته باشه؟
شما هدفش رو بگین من معذرت خواهی میکنم.
3
حدشو شما تعيين ميكنيد؟؟
فقط يك سوال ديگ...در دنياي حقيقي...شما ميتوني موردي...نمونه اي...شخصي رو بياريد ك مخلاف شهرت و مقبوليت و مورد تاييد قرار گرفتن باشه؟؟
گفتيد تاپيك خبري...قرار گرفتن تاپيك خبري در تالار گفتگو ازاد به اين دليل هست ك تالار اخبار مدتهاست ك قفله!!
مقصر كاربره؟؟
هدفشو ك كاربر خودش تعيين ميكنه ك چرا اينكارو كرده....من مسلما اينو ميدونم ك شما حق نداري به اين نحو به كسي اعتراض كنيد؟ و متهم كنيد كاربرو به مواردي ك در پست هاي قبليتون ذكر كرديد
وسلام
دوست عزیز شما هم گویا فقط بلد هستین یک طرفه به قاضی برین، اتفاقا بنده کاملا با این دوستمون موافقم.
تالار اخبار قفل هست که قفل هست، چرا خبر توی تالار آزاد باید بیاد اما مثلا توی تالار مکانیک نره؟؟!!!
اگه یک روز مسئول حمل زباله نیامد برای شما مجوز میشه آشغال رو بریزی وسط کوچه؟
تالار اسمش گفتگو هست، گفتگو هم فکر کنم کاملا مفهومش مشخص باشه، یعنی باید مطلبی باشه که دیگران پیرامونش نظر بدن، نه اینکه صرفا به به و چه چه و مرسی از دعوتت پای یک تاپیک بنویسند.
اکثر تاپیک هایی که من زدم و کلی بحث اجتماعی داشته و اصلا سیاسی نبوده، حذف شدن.
چون اینقدر تو این تالار خبرهای صرفا کپی شده بدون ظرفیت ایجاد یک خط بحث، استارت شده و تشکرهای رفیق مآبانه پاش ریخته شده که گویا بر مدیران این امر مشتبه شده جلوی هر بحثی رو بگیرن.
تالار اخبار قفل هست که قفل هست، چرا خبر توی تالار آزاد باید بیاد اما مثلا توی تالار مکانیک نره؟؟!!!
تالار اسمش گفتگو هست، گفتگو هم فکر کنم کاملا مفهومش مشخص باشه، یعنی باید مطلبی باشه که دیگران پیرامونش نظر بدن، نه اینکه صرفا به به و چه چه و مرسی از دعوتت پای یک تاپیک بنویسند.
اکثر تاپیک هایی که من زدم و کلی بحث اجتماعی داشته و اصلا سیاسی نبوده، حذف شدن.
چون اینقدر تو این تالار خبرهای صرفا کپی شده بدون ظرفیت ایجاد یک خط بحث، استارت شده و تشکرهای رفیق مآبانه پاش ریخته شده که گویا بر مدیران این امر مشتبه شده جلوی هر بحثی رو بگیرن.
نه میاریم میریزم تو خونه شما وقتی مسئول زباله نمیاد اشغالارو میسپریم به شما شما که میتونی نگه دار تا مامورش بیاد حرفایی میزنیاتالار اخبار قفل هست که قفل هست، چرا خبر توی تالار آزاد باید بیاد اما مثلا توی تالار مکانیک نره؟؟!!!