نصب sql 2008

zahra shabani

عضو جدید
مي خواهم sql2008 را نصب كنم تمام مراحل نصب خوب انجام ميشود تا جايي كه خود ويندوز روي درايو c و روي مسير پيش فرض سيستم مسير نصب را مشخص ميكند و بعد از تاييد پيغام ميدهد كه مقدار فضاي درخواست شده براي نصب بيشتر از فضاي خود درايو c است و روي درايوهاي ديگر و مسير هاي ديگر را براي نصب انتخاب ميكنم باز نصب نميشود در ضمن نمي خواهم ويندوز را نصب كنم و از اول پارتيشن بندي كنم.ممنون:que:

ErfanRayan

عضو جدید
با سلام ،با برنامه هاي پارتيشن مجيك كه معروفتر ميتوانيد در خود ويندوز درايو نصب برنامه افزايش بديد بدون اينكه ويندوز پاك بشه بشرط اينكه زماني خواستيد ويندوز عوض كنيد به حالت اول برگردانيد بعد ويندوز عوض نمائيد اگر بعداز اين كار يا اينكه درايو خالي داريد ودرآن ميخواهيد نصب كنيد نشه Sql شماكه ناتموم نصب آنيستال كنيد بعد نصب كنيد.
موفق باشيد

nimadb54

عضو جدید
سلام برای مشاهده راهنمای نصب نرم افزار SQL Server 2008 بصورت رایگان
و برای مشاهده روشهای ساخت پایگاه داده و جدول بصورت رایگان
از لینک زیر استفاده کنید
آموزش بصورت شبیه سازی شده و تعاملی است

نرم افزار آموزش SQL Server 2008 (حجم 86MB) دانلود مستقيم (تمامي بخشها)

از سری نرم افزارهای آموزشی انیاک

با تشکر

rozeta_farhang

عضو جدید
با سلام​
من یک سوال مهم و فوری دارم، لطفا جواب بدهید:​
چطور می توانم database را به C# متصل کنم .​
و چطور می توان فایل*.mdf را از D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA در جای دیگر کپی نمود.​
با سپاس فراوان​

rozeta_farhang

عضو جدید
اتصال database به C#

اتصال database به C#

با سلام​
چطور می توانم database را که باSQL server 2008 طراحی کردم به c#.net2008 متصل کنم .​
و من از طریق سی شارپ connect می شوم ولی جداول را که می خواهم باز کنم error می دهد!؟؟
لطفا یکی کمکم کنه
با سپاس فراوان​

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
با سلام​
چطور می توانم database را که باSQL server 2008 طراحی کردم به c#.net2008 متصل کنم .​
و من از طریق سی شارپ connect می شوم ولی جداول را که می خواهم باز کنم error می دهد!؟؟
لطفا یکی کمکم کنه
با سپاس فراوان​

میشه بفرماييد پيغام خطای چی میده؟ :smile:

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
با سلام​
چطور می توانم database را به C# متصل کنم .​
و چطور می توان فایل*.mdf را از D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA در جای دیگر کپی نمود.​
با سپاس فراوان​

يا باید بانک رو Detach کنید و فایل های mdf و ldf رو کپی کنید یا اینکه باید backup بگیرید و backup رو که restore می کنید این فایل ها ایجاد میشن. اگر برای سیستمی دیگه میخواین استفاده از backup اصولی تر هست :)