سلام دوستان
ببخشید من می خواستم در رابطه با سلولهای خورشیدی مقاله بدم فعلا دارم روی جمع آوری مطلب براش کار می کنم تا ی حالت جزییشو برای ارائه مقاله انتخاب کنم...خواستم ببینم به نظر شما آیا این موضوع برا ارائه مقاله و کار کردن موضوع خوب و در واقع به روزی هس(البته با توجه به نیاز روز احساس می کنم به درد بخور باشه) و جای کار داره و اینکه چه قسمتیش بهتره برا کار کردن؟؟؟؟من ترم 4 الکترونیکم و دارم سعی می کنم برای خودم سابقه تحصیلی و علمی خوبی بسازم میشه کمکم کنید؟
ممنون
سلام
برای مقاله دادن یا تجربه بالا نیازه یا اینکه مقاله های مختلف و حتی لاتین مطالعه کنید و بعدش انشالله استارت بزنید. در غیر اینصورت نمیدونید از کجا شروع کنید و به کجا خاتمه بدید
بله خب انرژی های نو به قول معروف تو بورسه چه برای کار و انجام پروژه چه تحقیقاتی و مقاله .
در عمل و نصب پیچیدگی خاصی نداره .
ولی به صرفه نیست که هیچ خیلی هم گرونه
ساخت و بدست اوردن سلول ب نظر کار سختی میاد
و الا مونتاژ کردن پنل ها کار مشکلی نیست
خروجی هم که اینورتر و کانورتر هستن دیگه
فقط شنیدم یک منبعی هست که در زمانی که سلول در معرض نور خورشید قرار داره و داره برق تولید میکنه در همون حال در این منبع هم ذخیره میکنه حالا این منبع چیه و چطور ذخیره میکنه رو نمیدونم.
موادی مثل سیلیسیم و ژرمانیم میتونن تولید سلول خورشیدی کنن.
یا به عقیده من هر مواد شیمیایی که با گرما یا نور واکنش نشون میده میتونه سلول خورشیدی باشه
حالا چه موادی تولید الکتریسیته میکنن نمیدونم
چه موادی واکنش بیشتری دارن نمیدونم
چطور میشه این مواد رو تقویت کرد تا برق بیشتری تولید بشه نمیدونم.
برادرم دکترا شیمیه ی مدت کوتاهی رو روی این موضوع فکر کردیم
ب نتیجه ای نرسیدیم که چطور میشه واکنش مواد و تولید برق رو بیشتر کرد تا ارزش این همه خرج کردن رو داشته باشه
...
فکر کنم همه دنبال همین مساله هستن که تو ی مستند دیدم گفتن تا سال 2030 به 30 درصد از انرژی خورشیدی دست پیدا میکنن