Windows Repairیه نرم افزار برای ترمیم ویندوز؟؟؟؟؟
(تو اینترنت هیچ کدوم کرک نشده!)
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
دوست من این نرم افزار توسط خود سازمان تامین اجتماعیی تهیه شده که فکر می کنم با دلفی نوشته شده باشه به همین دلیل تا اونجایی که می دونم فقط روی ویندوز XP جواب میدهسلام - یه نرم افزار ارسال لیست حق بیمه تامین اجتماعی می خوام که رو ویندوز 8 جواب بده
ببخشیدا
اما من وقتی پرینت اسکرین رو میزنم فقط صفحه فول اسکرین میشهنمیدونم چرا
منظورتون نرم افزاری مثل BB FlashBack هست!سلام
برای تهیه ی فیلم آموزشی احتیاج به یه نرم افزاره باکیفیت دارم.اگه میشه بهم کمک کنید
چندتا نرم افزار از اینترنت دانلود کردم ولی فیلمه با کیفیت درنمیومد،مخصوصا کیفیت صدا خیلی پایین بود
من خودم با همین نرم افزار کار کردم. برای صدا هم با میکروفن صحبت کنید واضح هست!بله
یعنی FlashBack بهترین نرم افزار هست برای اینکار؟
سلام. بنده از این نرم افزار استفاده کردم.سلام
من این ترم آز مدار منطقی دارم
استاد آزمایشگاه گفته که باید آزمایشات رو با نرم افزار شبیه سازی کنید و بیارید.
نرم افزار خاصی رو هم معرفی نکرده، به نظرتون چه نرم افزاری بگیرم بهتره که هم یادگیریش سریع باشه و هم بتونم باهاش شبیه سازی انجام بدم؟
متشکر از راهنماییتونسلام. بنده از این نرم افزار استفاده کردم.
WEWB32
سلام.سلام دوستان عزیز.
یه نرم افزار میخواستم که بتونم فایل pdf زیر به word تبدیل کنم.
مشاهده پیوست 233091
سلام.باسلام،
بی زحمت یه نرم افزار قوی برای ریکاوری اطلاعات فرمت و پاک شده معرفی بفرمائید؟ لازم بذکر استک برخی از نرم افزارها مثل recover my fiels و recuva و getdata تست شده اند و نتوانسته اند فایل ها را بخوبی بازیابی نمایند. گویا نرم افزارهایی هستند که با اسم و ریشه فایل ها را رو می کنند!
با سلام فروان...
من به نرم افزار JMP (SAS نیاز دارم ولی نمیدونستم تو کدوم تاپیک باید مطرح میکردم.....یه بار دانلود کردم ولی ویندوز سیستمم 8...به فایل کرکش اجازه نصب نمیده موقع اکسترکت کردن پاکش میکنه بعد ارور زیر رو میده:
operation did not complete successfully because the file contains a virus or potentially unwanted software
کرک جدا هم که دانلود میکنم باز هم اجازه نصب نمیده...آنتی ویروسم ندارم...اگه میشه راهنماییم کنید یا در صورت امکان لینک دانلود رایگانشو برام بزارید....اگر کسی هم برنامه Statgraphics رو بلده من با کارکردن باهاش مشکل پیدا کردم ...ممنون میشم کمکم کنید یا یه راهنمای فارسی از این نرم افزار بزارید....خیلی خیلی ممنون میشم....
سلام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | معرفی دو نرم افزار ایرانی چندرسانه ای و محاسباتی ویندوزی | نرم افزار | 0 | |
M | نرم افزار حسابداری چیست؟ | نرم افزار | 3 | |
H | دانلود نرم افزار OfficeSuite.Premium.Edition | نرم افزار | 0 | |
M | کاربرد های نرم افزار crm چیست؟ | نرم افزار | 0 | |
سوال در مورد نرم افزار kmplayer | نرم افزار | 0 |