نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alfa65

عضو جدید
اخه من قربون اون آواتارت که کاش یه دختر به اون با مزه ای داشتم !!!
من سیلابس دورس دانشگاهی رو که زدم از اینترنت گرفتم اون مبالغی رو هم که بالا نوشتم از خودم در نیاوردم ! اونا رو از سایت phdazmoon و یه سایت دیگه در آوردم که هر دو معتبرن . تو سیلابس من حدود 13-16 درس عملی دیدم ( که شهریه هر واحدش میشه 96000 ) و 13-9 واحد هم عملی ( که شهریه هر واحدش میشه 71000 ) و 6 واحد پروژه ( که شهریه هر واحدش 450000 ) بود من با دوستای شما کاری ندارم شاید اونا تو ترم اول اصلا واحد عملی نداشته باشن ولی بلاخره باید این واحدها رو بگذرونن شاید تو ترم های بعد شهریه اشون بالای 2500000 دربیاد . ضمنا من کارشناسی رو هم در خدمت عمو جاسبی و دوستان بودم و خوب میدونم اینها فقط و فقط شهریه است و هزینه ای جانبی زیاد داره .:)

TARANE-ARCH

عضو جدید
مرسی مرسی باب تعریف:w27:اقا الفا دوست تازه وارد عزیز تسلیم.همون ده تومنی که گفتین صحیح میباشد

alfa65

عضو جدید
:biggrin:دانشگاه ازاد رفته گل بچینه تازیر لفظی ندین نتایج رو نمیزنه!خخخخخخخخخ
گویا در جریان گل چیدن شهرداری گرفدتش اخه امروز4شنبه است هنو نیومده..............الفا جون یک کم تخفیف بده مشتری بشیم.ده تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس من برم سراغ کنکور سراسری دیگه؟خخخخخخخخخخخخ
حالا شانس بیاریم نره گلاب بیاره احتمالا فردا جوابها معلومه !:confused: اگه اشتباه نکنم جواب دکتری رو هم با یه روز تاخیر ( با توجه به اطلاعیه قبلی مرکز آزمون ) رو سایت گذاشتن .
حقیقتش رو بخواهید نمی دونم اگه قبول بشم باید خوشحال باشم یا ناراحت !:redface: اگه مجرد بودم 10 تومن پولی نبود ولی تو زندگی متاهلی همه چیز حساب و کتاب داره .
اما یه خبر خوب هم اینه که میشه تو هر ترم از وام دانشجویی استفاده کرد که مبلغش هم اگه اشتباه نکنم 1 تا 1.5 میلیونه البته باید شهریه ثابت رو خودون پرداخت کنید . تسویه اش هم بعد از فارغ التحصیلیه ( به صورت اقسا ط) ولی فکر کنم شامل حال من نشه !!!

arshadememari

عضو جدید
با سلام دوستان کسی میدونه تو سایت نوشته اگه اون شهری که دلخواهتون بود قبول نشدید باید دوباره انتخاب رشته کنیم و شهر دلخواهمونو بزنیم یعنی تکمیل ظرفیت اولشونه؟لطفا اگه درست نگفتم تصحیح کنید ممنون اگه کسی دید نتایج امده مارو هم خبر کنه ممنون از همتون

fereshte1990

عضو جدید
سلام
دوستان خسته نباشیدازاسترس
منوهم به محفل گرم استرسیتون راه بدین لدفن
میترسم تنهایی سکته روبزنم :cry:

Thearchi

عضو جدید
آقا من میخواستم به یک نکته درباره اسکیس اشاره کنم ولی پشیمون شدم ، چون استرستون بیشتر میشه ...
یادم باشه بعد از اعلام نتایج بگم...

majila

عضو جدید
لطفا درصد های دقیق کارنامه و همینطور نمره ی اسکیس و ترازتون رو هم بنویسید ... البته بعد از اومدن کارنامه

لطفا درصد های دقیق کارنامه و همینطور نمره ی اسکیس و ترازتون رو هم بنویسید ... البته بعد از اومدن کارنامه

الی جووون

عضو جدید
[h=1]زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۳۹۳ دانشگاه آزاد[/h] فهرست اسامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ دانشگاه آزاد ساعت ۱۰ امشب چهارشنبه منتشر می شود.

بر اساس اعلام پیشین معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ این دانشگاه امروز چهارشنبه از طریق سامانه اعلام نتایج به نشانی اینترنتی www.azmoon.com اعلام می شود.

با افزایش رشته محلهای جدید به این دوره از پذیرش، بیش از ۱۲ هزار ظرفیت جدید به ظرفیت های گذشته این دانشگاه در مقطع ارشد افزوده شد.
زمان دقیق ثبت نام، به زودی اعلام می شود.

Thearchi

عضو جدید
بچه ها جایی که اعتراض و اینها میکنند بزارید ...من به جای شما به عمه فاضل خوش آمد بگم...که اگه خواست حذف کنه منو حذف کنه:D

واقعا مزخرفتر از سیستم نظام مهندسی و سنجش...سیستم آزاد....یعنی الان شرط میبندم رفتم خوابیدن و دارن به این همه منتظرین میخندن به خدااا:razz:

عارفه خانم شما کجا قبول شدین؟

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا این چیه؟
[h=1]اعلام نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 93 تا 12 امشب[/h]زمان دریافت خبر : چهارشنبه 19م شهریور 1393
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۳ : معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تا ۱۲ شب نتایج آزمون کارشناسی ارشد اعلام می شود، گفت: رشته محل های جدید ایجاد شده و داوطلبان می توانند مجدد انتخاب رشته محل داشته باشند.
مجتبی علوی فاضل، معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری بعدازظهر امروز ( ۱۹ شهریور) گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد تا ساعت ۱۲ امشب اعلام می شود.
وی افزود: شرکت طرف قرارداد با دانشگاه آزاد به دنبال پهنای باند مناسب می گردد تا کارنامه ها را تنظیم شده منتشر کند.
وی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ هزار نفر رد آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته می شوند که ۵۰ درصد خانم ها و ۵۰ درصد آقایان هستند.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد پس از اعلام نتایج مجددا می توانند انتخاب رشته محل کنند چراکه رشته محل های جدیدی اضافه شده است.
علوی فاضل افزود: اگر کسی در رشته ای پذیرفته شده است، مجددا می تواند در همان رشته و در محل دیگر انتخاب کند و مجددا نتایج آزمون هفته آینده اعلام می شود.
وی اظهارکرد: ممکن است افرادی هم با گزینه پذیرفته شده در انتخاب رشته محل جدید مواجه شوند یعنی این دسته از افراد اگر رشته محل هایی که اضافه شده را انتخاب کنند امکان قبولی دارند.
علوی فاضل تصریح کرد: پذیرفته شدگان در آزمون کارشناسی ارشد می توانند از فردا بعدازظهر محل جدید رشته هایی را که انتخاب کرده اند، دوباره انتخاب نمایند.
وی ادامه داد: کسانیکه قبول شده اند اگر مجدد محل جدید رشته خود را انتخاب کنند، قبولی اولیه از بین نمی رود و ثبت نام برای کسانیکه قبولی آنها قطعی است، از شنبه و یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.
علوی فاضل افزود: با توجه به اینکه در مقطع دکترا هم رشته محل های جدید ایجاد شده اند، نتایج قطعی این آزمون چهارشنبه هفته آینده اعلام می شود و کسانیکه قصد ندارند محل جدید رشته خود را انتخاب کنند، ثبت نامشان از اوایل هفته آینده آغاز می شود.

[h=4]سایت آزمون دکتری : www.PhdAzmoon.Net[/h]

vahid_shah

عضو جدید
واقعا هممونو سر کار گذاشتن.... :(
ولی جالب بود واسم این که کلا تو زندگیم اینقدر انتظار نکشیده بودم :(

beni belazi

کاربر بیش فعال
تهران مرکز قبول شدم به صورت ناپلئونی :) .... ترازم 6611 تراز آخریم فرد قبولی تهران مرکز 6607 و آخرین فرد قبولی علوم تحقیقات 6686

زبان تخصصی 63.4 دروس فنی ساختمان 26.7 درک عمومی معماری 56.7 اسکیس 30 تاریخ 3.4

eman619rv

عضو جدید
من هر چی میزنم میگه "داوطلب گرامی، خطایی در فرآیند اعلام نتیجه شما رخ داده است. لطفا صفحات اعلام نتایج را بسته و مجددا مراحل را آغاز نمایید"

:((((((

Svevs

عضو جدید
برنامه ريزي شهري / پرديس علوم و تحقيقات شهرقدس - قبول !

اینجارو نمیخواستم .. :(:(:(

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من قبول شدم ارومیه علوم تحقیقات ارومیه شهر خودمون تنها موردی که زده بودم یه اینتخاب داشتم همونم قبول شدم:w33::w14:

سلام تبریک میگم. ارومیه مگه علوم تحقیقات داره؟ آدرس بده بریم ببینیم خب من اهل ارومیم نمیشناسم چنین جایی رو :دی

baris25akarsu

عضو جدید
سلام بچه ها من قبول نشدم الان چیکار می تونم بکنم انتخاب جدید چجور صورت می گیره خودم دانشگاه انتخاب می کنم یا در واقع همون انتخاب هفتم تو کارشناسیه

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
من ساوه قبول شدم:surprised:

زبان تخصصي انگليسي
38.40

2
دروس فني ساختمان(تنظيم شرايط محيطي،ايستايي،شناخت مواد،عناصروجزئيات،تاسيسات)
28.40

3
دروس تاريخ ومباني نظري(تاريخ معماري جهان،معماري معاصر،مباني نظري معماري)
-8.30

4
درک عمومي معماري
40.00

اسکیس 20.00

TARANE-ARCH

عضو جدید
خستته نباشی برو خیابان دانشکده بیش واحد چردیس ارومیه بعدشم شماوقت کردی دفترجه رو نگاه کن

saeed4012

عضو جدید
من قزوین قبول شدم با تراز
6016. می تونم تو تکمیل ظرفیت بیام تهران ؟ اصلا تکمیل ظرفیت می ذاره واسه مهر؟ حالم بهم خورد از این نتیچه اشغال

baris25akarsu

عضو جدید
سلام
بچه ها من تو هیچ کدوم از انتخابام قبول نشدم الان چیکار می تونم بکنم
اون انتخاب های جدیدی که گذاشتن خود سازمان تعیین می کنه که من تو کدوم دانشگاه می تونم بخونم در واقع همون انتخاب هفتم دوره کارشناسیه یا قضیه این فرق می کنه

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خستته نباشی برو خیابان دانشکده بیش واحد چردیس ارومیه بعدشم شماوقت کردی دفترجه رو نگاه کن

پس اونجا علوم تحقیقاته اسمش! فکر میکردم اونجا بخش آزاد مربوط به گرایشهای دامپزشکی و اینجور چیزا باشه.

alirad

عضو جدید
تبریک به همه دوستان...تهران شمال قبول شدم...!!! :) ...اما نمیرم...از بهمن که کنکور سراسری رو دادم یه کتابم دستم نگرفته بودم...!!!:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا