فکنم ترم اول 2 تا 2100 میشه باتوجه به 4 واحد عملی و 4 واحد نظری...
تا 14 واحد میدن...هیچ مشکلی نیس.من گفتم 8 واحد پولش انقد میشه خب بیشتر برداریم بیشتر میشهیعنی ترم تول فقط 8 واحد؟؟
تو سایت دانشگاه تهران زده بود 12 واحد
داستان چیه؟؟![]()
تا 14 واحد میدن...هیچ مشکلی نیس.من گفتم 8 واحد پولش انقد میشه خب بیشتر برداریم بیشتر میشه![]()
نانی میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ینی چی این2 واحد؟منم 8 واحد حساب کردم 2میلیون شد..
بچه ها میگن میشه انتقالی گرفت یا حدقل مهمان ازهمون ترم اول؟درسته؟
واینکه من امروز ب دانشگاه شهرمون زنگیدم گفتن این انتخابا تکمیل گفت اونا ک فقط اطراف تهران.باید ما ثبت نام کنیم لیست ب سنجش بفرستیم ببینم اونا میگن یا ن..
من سراب زدم ک کثلن ازترم اول مهمان یا انتقالی بگیرم.
ی ماده هم هست انگار میشه2واحد تومبدا بود بقیه تو مقصد.
ی سوال اینکه مدرکی ک میدن ازکدوم دانشگاه میشه ب همون جایی ک انتقالی گرفتیم ؟؟؟؟
ببین عزیزم انگار میتونی2واحد جایی گ قبول شدی برداری بقیه واحدهارو ب جایی ک انتقالی گرفتی انگار ماده 20.منم شنیدم نمیدونم صحت دارهنانی میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ینی چی این2 واحد؟
منم 8 واحد حساب کردم 2میلیون شد..
بچه ها میگن میشه انتقالی گرفت یا حدقل مهمان ازهمون ترم اول؟درسته؟
واینکه من امروز ب دانشگاه شهرمون زنگیدم گفتن این انتخابا تکمیل گفت اونا ک فقط اطراف تهران.باید ما ثبت نام کنیم لیست ب سنجش بفرستیم ببینم اونا میگن یا ن..
من سراب زدم ک کثلن ازترم اول مهمان یا انتقالی بگیرم.
ی ماده هم هست انگار میشه2واحد تومبدا بود بقیه تو مقصد.
ی سوال اینکه مدرکی ک میدن ازکدوم دانشگاه میشه ب همون جایی ک انتقالی گرفتیم ؟؟؟؟
دوستان میشه سوالمو جواب بدین :
اگه جایی که قبول شدم ثبت نام نکنم آیا امکانش هست که ترم بهمن یا ترم بعدیش(یکسال بعد قبولی)ثبت نام کنم بدون اینکه مرخصص گرفته باشم
از همون ترم اول نمیدن...ظاهرا باید یه ترم بری.پرسیدم اینجوری گفتن...مهمان بگیری ک مدرکتو از همون دانشگاه اولی بهت میدن...ولی انتقالی فکرمیکنم مدرکت از دانشگاه دومیهمیشه کسی اگه اطلاع داره جواب بده
دوست من ترازت پایینه نمیتونم بهت اطمینان بدم ک قبول شی...ولی حالا از این 14 تا دانشگاه انتخاب کن صددر صد ترازشون پایینه و ممکنه قبول بشیدوستان لطفا كمممككك
من ترازم ٤٤١٦ شده با اين تراز كجا قبول مي شم ؟ توروخدا بگين مردم انقدر سوال كردن كسي جواب نداد
راستي كسي از اقاي رضا معمار خبري داره ؟ من كار خيلي مهم باهاشون دارم((
میگم میشه شهریه ثابت و واحد تئوری و عملی و جدا جدا اگه قیمت دارید بگید؟؟؟
میخوام مقایسه کنم با شرایط خودم...
و البته ابنم بگم دانشگاه ها بهتون وام میدنااااا...
الان من دارم از همین ترم 1 وام درخواست میدم که بستگی به اون ترم بین 700 تا1 تومن وام تعلق میگیره....
دیگه بستگی به خودتون داره، هردوش که خوبه! توی شهرستانها داخلی زیاد پا نگرفته اگر توی کارت حرفه ای باشی احتمالا آینده کاری خوبی داشته باشه.
شهریه رو نمیدونم؛ ولی فکر نکنم بیشتر از 2 م بشه.
دوستان بلاخره میشه کسی کهوتو مهندسی معماری امتحان داده الان بزنه معماری داخلی؟واسه دوستم میخوام.اگه میدونین جواب بدین.ممنون
انتخاب رشته مجدد ارشد واعلام نتایج ان نیز شنبه 29 شهریور اطلاع رسانی می گردد
یعنی چییییییییییی
نه همچین معنی ای نمیده.... یعنی جواب این انتخاب مجدد 29 شهریور میاد.....میدونی شایدم باشه ها.... ولی عمرا به این زودی اعلام نمیکنن که یه تکمیل ظرفیت دیگه هم هست تو مهر... برای اینکه بالاخره باید این 25 تمونا رو بگیرنووو، یه سری افرادم برن تو این دانشگاهاییییی جدید دیگه
من که نمیرم![]()
ای خداااا یعنی میشه ؟؟؟بگید این دزسته ؟چون این سایت برای آزاد.ن سراسری ک دوستمون میگه برا سراسری ..کسایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ : مشاور عالی سازمان سنجش درباره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ توضیحاتی اعلام کرد.
وی گفت : تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ ، پس از برگزاری آزمون های پذیرش ارشد و دکتری پردیس های خودگردان و بعد از اعلام نتایج پردیس ها در آخر شهریورماه و ثبت نام دانشگاه ها، فرآیند تکمیل ظرفیت در این دو مقطع انجام می گیرد.
[h=2]تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳[/h] تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۳ در نیمه دوم مهرماه خواهد یود.
ای خداااا یعنی میشه ؟؟؟بگید این دزسته ؟چون این سایت برای آزاد.ن سراسری ک دوستمون میگه برا سراسری ..ک