دوست عزیز پردیس به این معنا هست که دانشگاه هنوز نتونسته ساختمانی بخره ! تو مدرک پردیس نمی زنن ..اخه من پردیس علوم تحقیقات رو آوردم نه خوده علوم تحقیقات می ترسم برم ثبت نام کنم بعد بگن ما پردیس رو قبول نداریم نمی دونم از کجا مطمئن بشمممممممممممممممم
واسه ارتقا پایه نظام مهمه که ارشد داشته باشی واسه ما نا پیوسته ها واسه همین می خوام مطمئن بشم که همه جا قبولش دارننن.
دوستان من با تراز 6100 آزاد قزوین قبول شدم . به نظر شما برم یا تکمیل ظرفیت تهران بزنم ! خواهش می کنم راهنمایی کنید ..
این دوست شما حتماً یه پارتی محکمی چیزی داشته.... چون پارسال تو تکمیل ظرفیت هیچ کدوم از واحدای تهران نبودن، نزدیکترین واحد به تهران علوم تحقیقات البرز بود! به علاوه کسانی اسکیس نداده بودن اجازه ی انتخاب رشته نداشتن اصلا !دوستانی که قبول نشدن نگران نباشن. دانشگاه آزاد در سال چندبار تکمیل ظرفیت می زنه.
از اون ور شرط معدلی هم هست.
یکی از دوستام که سال قبل کارنامه اش رو گرفتم با درصد منفی قبول شد ی جای دور پردیس علوم تحقیقات بعد انتقالی گرفت اومد.
یکی دیگه هم سال قبل که بعد اسکیس برگزار می شد کلا برا اسکیس هم دعوت نشد.بعد تو تکمیل ظرفیت بهمن تهران شرق قبول شد!
سال قبل که بیشتر از 2 بار تکمیل ظرفیت اعلام کردن.ظرفیت ها رو هم خیلی زیاد کردن. اکثر شهرها علوم تحقیقات تاسیس کردن
دوستانی که قبول نشدن نگران نباشن. دانشگاه آزاد در سال چندبار تکمیل ظرفیت می زنه.
از اون ور شرط معدلی هم هست.
یکی از دوستام که سال قبل کارنامه اش رو گرفتم با درصد منفی قبول شد ی جای دور پردیس علوم تحقیقات بعد انتقالی گرفت اومد.
یکی دیگه هم سال قبل که بعد اسکیس برگزار می شد کلا برا اسکیس هم دعوت نشد.بعد تو تکمیل ظرفیت بهمن تهران شرق قبول شد!
سال قبل که بیشتر از 2 بار تکمیل ظرفیت اعلام کردن.ظرفیت ها رو هم خیلی زیاد کردن. اکثر شهرها علوم تحقیقات تاسیس کردن
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم،پردیس علوم تحقیقات یزد،هنوز دارن ساختمانشو میسازن برای همین دانشگاه آزاد واحد یزذ یک ساختمان داده به پردیس و دانشجوها فعلا آنجا تحصیل می کنند.اخه من پردیس علوم تحقیقات رو آوردم نه خوده علوم تحقیقات می ترسم برم ثبت نام کنم بعد بگن ما پردیس رو قبول نداریم نمی دونم از کجا مطمئن بشمممممممممممممممم
واسه ارتقا پایه نظام مهمه که ارشد داشته باشی واسه ما نا پیوسته ها واسه همین می خوام مطمئن بشم که همه جا قبولش دارننن.
ممنونم... شمام همینطوراها...موفق باشی شهر خوبیه هرچند که دوس ندارم دوباره تجربش کنم..یکی از دوستامم اونجا قبول شده احتمالا همکلاسی میشین
سلام دوستان
من پردیس علوم تحقیقات یزد قبول شدم کسی اطلاعی راجع به اینجا داذه؟ کارشناسی رو آزاد شیراز بودم و کلا ساکن شیرازم![]()
60202123 - مهندسي معماري / واحد علوم و تحقيقات 6686دوستانی کهواحدهای تهران رو تو انتخابها شون زده بود ولی نیاوردن آخرین ترازهای تهران ها به ترتیب چند بودن؟ می شه لطف کنند بذارند؟
*اول اینکه پارسال کسی که واسه اسکیس نمیرفت و همون نتیجه اولیه مردود میشد نمیتونست تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه!!
*پارسال معماری فقط یه دونه تکمیل ظرفیت داشت که اونم بهمن ماه ماه بود!
*پارسال معماری دانشگاههای تهران هم تکمیل ظرفیت نگرفت!
ظاهرا اطلاع نداشتید و همینجوری یه چیزی گفتید...علوم تحقیقات ها هم همه تجمیع شدند و از سال دیگه نیستند
ای کارنامه ها رو بچه ها تو فیس بوک گذاشتن...مشاهده پیوست 220534
60202123 - مهندسي معماري / واحد علوم و تحقيقات 6686
60202141 - مهندسي معماري / واحد تهران جنوب 6180
60202157 - مهندسي معماري / واحد تهران شمال 6196
60202228 - مهندسي معماري / واحد تهران غرب 6075
از لحاظ اساتید و سطح علمی که خوبه...ترم های قبل پرفسور ایرج اعتصام اونجا درس میداد...استادا پروازی و از دانشگاه تهران و...اینو بچه هایی که اونجا هستن یا بودن بهم گفتن ولی ایرج اعتصام رو خودم مطمئنم چون ترم قبل کلاس داشت.
منم واحد یزد قبول شدم...از امسال واحد های علوم تحقیقات با واحد های مادر تجمیع شدند...پس الان یکی شده
من قبول شدم ارومیه علوم تحقیقات ارومیه شهر خودمون تنها موردی که زده بودم یه اینتخاب داشتم همونم قبول شدم![]()
نهههههههههههههههههههه نمیشی !سلام و درود
تبریک به همه اونایی که قبول شدن-موفق باشید
من گنبد کاووس قبول شدم به نظرتون با تراز 5033 تو تکمیل ظرفیت کجاها میتونم قبول شم؟؟قزوین نمیشم؟!!
کسی اطلاعاتی در مورد این دانشگاه داره؟
ریحانه جون از نظر علمی میگی یا خوش گذرونیقزوین عالیهههه من کارشناسی اونجا بودم و قزوینو به تهران ترجیح میدم برو حتما