عزیزم دیگه نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی زیاد جدی نگیر لب تاب یه وسیله است که کارتو راه بندازه اصل کاری فکر و ذهن شماست
دقیقا منم خاستم بدونم لب تاب ببرم یانه
عزیزم دیگه نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی زیاد جدی نگیر لب تاب یه وسیله است که کارتو راه بندازه اصل کاری فکر و ذهن شماست
قطعا شما نیاز به یه کامپیوتر یا لپ تاپ داری که طرحت رو ارائه بدی... مگه تو دوره کارشناسی از نرم افزار استفاده نمیکردید؟ اگه محل دانشگاهتون ومحل زندگیتون فرق داره خب با خودتون ببرید حتما لازم میشه
باید تعداد امضاها به حدی برسه که ارزشش حس بشه ، متاسفانه دوشنبه سه شنبه،اطلاع رسانی یکم ضعیف شد، امیدوارم بعد از یک هفته از شروع کار بتونیم به تعدادی در حدود 1000 برسیم و بعدش بحث رو بیاریم توی خبرگزاری هادوستان این نامه کی رسانه ای می شه؟
بجنبین دیگه!
بـــــــــــاي ذَنـــب قُـــتِـــلَــــت؟؟؟بچه ها متاسفانه خبر دارم شدم
.
که خانم مهدیه سعید رتبه یک کنکور برنامه ریزی شهری سال 91 متاسفانه در حادثه واژگونی اتوبوس اصفهان به تهران قرین رحمت خدا قرار گرفته
.
صبح پنجشنبه در کرمان تشیع جنازه هست برای همه رفته گان خصوصا این عزیز از دست رفته با ذکر صلوات فاتحه ای قرائت کنید
بین تمام حرفای خوشمزه ات این یکی خیلی بی مزه بود
.
درس های من برای ترم 1 :روش تحقیق ، سیر اندیشه های معماری ، نظریه و روش های طراحی ، طرح معماری 1
چه کتاب هایی رو با خودمون ببریم؟
من کتاب روش تحقیق رو دارم ، ریشه ها و گرایش های نظری معماری منصور خان فلامکی رو هم دارم ، معماری و راز جاودانگی الکساندر رو هم دارم ،
به نظرتون لازمه هیچ کدوم از این کتاب ها رو بیاریم یا نه ؟ اصلن از بار سنگین خوشم نمیاد
من واقعا موندم لپ تاپ رو بیارم یا نه ؟ تمام کارشناسیم داخلشه؟
.
.
.
بچه ها اجاره بها یه سویت کوچیک توی شرق تهران چنده اصلن خوابگاه حال نمیده هر چند وضعمون خوب نیست
یه گزارش کلی...
تو 4 روز اخیر،حدود 1700 آی پی مجزا(یه چیزی تو مایه های همون "1700 نفر") وارد سایت eskismemari.ir شدند و حدود 5300 بازدید داشتن اما یک پنجمشون امضا ثبت کردن(340 نفر) که از این ها،129 نفر حاضر شدن اسمشون نمایش داده بشه!(7.5 درصد کل بازدید کننده ها)
واقعا مساله چیه؟
حتی یک ای-میل به ما نرسیده که بگه مشکل سایت اینه و من به این خاطر امضا نمی کنم... شما نظری دارین؟
آمار نشون میده که تبلیغات و اطلاع رسانی بد نبوده،به هر حال 1700 نفر وارد شدن، اما انگار مشکل از جای دیگه اس :-/
بعضی ها در جواب میگن می ترسیم مشکلی پیش بیاد،می ترسیم اینطور بشه و اون طور بشه و... برای همین طرز تفکر حاکمه که،رتبه ی 80 و 100 و 130 و 140 و 180 و 200 و 250 و 300 و 400... مردود میشن،هیچ کسم پاسخگوشون نیست،برای همینه که "آینده هه"به بازی گرفته میشه،برای همینه که سه سال باید بشینن پای اسکیس و خدا خدا کنن امسال دیگه سالشون باشه....
خواهشم اینه که مسولانه تر با قضیه برخورد کنین،
براتون یک مثال می زنم، خواهشم اینه حد اقل کاری که می کنید این باشه که عین اینو انجام بدید...
من توی پروفایل شخصی سایت اجتماعی ام،این مطلب رو گذاشتم
http://eskismemari.ir/
یکی از مسائلی که نسبتا مهم به نظر میرسه،اینه که آزمون عملی اسکیس معماری،فرایند نسبتا مبهمیه.
یعنی طوریه که روند طراحی سوال نامشخصه و معلوم نیست قراره چطوری داوری بشه، آینده ی دانشجوهای معماری، بسته میشه به سلیقه ی چند نفر داور، که مشخص نیست با چه معیار هایی و چه رویکرد هایی میخان کار مارو نگاه کنن
بعد از کلی مطالعه و زحمت کشیدن،گذشتن از خیلی تفریحا و شادی ها و رسیدن به یه رتبه ی نسبتا خوب باید خدا خدا کنی وقتی دارن کاراتو نگاه می کنن،نظرشون مثبت باشه و بتونی بری یه دانشگاه خوب... اگر بدشانس باشی هم احتمالا با هر رتبه ای که باشی،از 32 و 87 و 145 ،تا.... ممکنه مردود بشی
برای همین، سایتی درست کردیم،نامه ای نوشتیم به سازمان سنجش و قراره دانشجوهای معماری کشور امضاش کنن و بعد از اون بحث رو رسانه ای کنیم و سازمان سنجش ملزم بشه که جوابی بهمون بده،و بعد ها توی دفترچه انتخاب رشته،معیار های داوری و سایر موارد رو به طور دقیق ذکر کنه
امیدواریم که نتیجه بگیریم، همراهی شما هم لازمه،خواهش می کنم امضا کنید و این مطلب رو به سایرین هم انتقال بدین
اگر قبول شدین،اگر مردود شدین، اگر هنوز آزمون ندادین... فرقی نمیکنه، بیاین مسولانه برخورد کنیم
و
نذاریم آینده و انگیزه ی خودمون و بقیه، بازیچه ی سلیقه ها و معیار های نا مشخص داوری بشه.
http://Eskismemari.ir
زیرش هم این تصویر رو گذاشتم
مشاهده پیوست 170364
بعد شروع کردم به منشن کردن دوستانم توی بخش کامنت ها،به این صورت که 4 5 نفر منشن می شدن،بعد از یکی دو ساعت،4 5 نفر دیگه...(برای اینکه مطلب همش روی وال بچه ها بیاد) کم کم بچه ها اومدن و امضا کردن و دوستای خودشون هم منشن کردن زیر تصویر، در کنار اون،یعضی ها هم مطلب رو شیر کردن...
حدود 70 نفر زیر اون مطلب منشن شدن که نتیجه اش حدود 50 تا امضا از افرادی که اونجا اسمشون اومده بود، هست.
کار سختی نیست،همه مون پروفایلی توی سایت های اجتماعی داریم،پس میشه به سادگی و بدون هیچ هزینه ای یه کارایی کرد...
من چند ویلاگ معماری نظر گذاشتم
به دوستامم اطلاع دادم
دیگه راهی به ذهنم نرسید
ولی فکر کنم اگه با نشریات معماری مثل شارستان همکاری کنیم و اعتراض رو اونجا مطرح کنیم موفق تریم
نمیخوام به کسی توهین کنم اما انگار خیلیا از این روند بدشون نمیاد و دوست دارند اینگونه باشه و حق خیلی ها هر سال خورده بشه
منم اگه رتبم به طور مثال 1200 بود و بهشتی قبول میشدم اونم از سر شانس (کار کسی زیر سوال نمیبرم اما واقعا شانس دخیل هست )نمیومدم امضا کنم اینجور ادمارو به چشم دیدم که میگم طرف میگه ما که قبول شدیم بقیه به درک
کاملا موافقم،وقتی 1024 دانشگاه تهران قبول میشه خدا خدا میکنه که کسی اعتراض نکنه...
فقط يه جمله ميگم.......براي سازمان سنجش واقعا متاسفم
اصلا معلوم نيست چي به چيه كي به كيه!.....تو اين يكي دو ساعت اينقدر چيزهاي عجيب ديدم و شنيدم دارم شاخ در ميارم.......واقعا افسوس ميخورم بعضي از دوستان عزيز با رتبه هاي خوب قبول نشدن
تو مديريت طرف با 10 دانشگاه تهران قبول نشده ظرفيتش زده 10 نفر.....چطوريه؟.....طرف با نود مجازي قبول شده ما با هفتادم نقبوليديم....البته بگذريم كه اصلا مهم نبود برام ....... ولي اين انصاف نيست به خدا......از اين كارا نكنيد.....همين كارا رو ميكنيد كه همه رو از درس زده كرديد..........بيشتر واسه دوستامون ناراحتم .......ولي اميدوارم سال ديگه رتبه هاي خوبي بيارن.....نميدونم چي بگم؟
البته ببخشيد يه جمله بيشتر شد.....
جدای اینکه با صحبتاتون موافقم در مورد معماری و اسکیس مزخرفش -مخصوصا امسال- فقط یه چیزی به ذهنم رسید... مدیریت که اسکیس نداره؟! پس می شه نتیجه بگیریم معدلا رو تو رتبه ی اولیه تاثیر ندادن و تو نتیجه ی نهایی تاثیر گذاشته؟! این برای خودم و خیلی های دیگه سواله... می شه شما معدل تونو با اون دوستی که رتبه ش بدتر بوده ولی قبول شده مقایسه کنین بگین بی زحمت؟
این حرفتون رو اصلا قبول ندارم هیچ میدونی اکثر اونهایی که تهران قبول میشند از شهرستان هستند؟ میدونی چرا چون اکثر تهرانی ها باید برن شهرستان شهرستانی ها برند تهران برند شهر دیگه این اصل آموزشیهالبته این رو هم به ضرس قاطع میگم که دانشگاه های خوب تهران مال تهرانی های پولداره که با آرامش میرن کلاس اسکیس و نگران جا و غذا و رفت و آمدشون نیستن و شاید معدود شهرستانی های دست قوی و هم چنین معدل الف های دانشگاه ها که از سهمیشون استفاده می کنن و این نهایت بی انصافی در حق بقیه بچه هاست که این امکاناتو ندارن...
یکی از ترم بالاییامون به نام آقا بهزاد (کارشناسیش محقق اردبیلی) با رتبه 60 مدیریت قبول شده (سهمیه شاگرد اولی داشته) دلیلش همینه!