پردیس علوم تحقیقات مال دانشگاه آزادهبچه ها پردیس علوم تحقیقات ینی خودگردان؟میشه یه ترم رایگان نگهش داشت؟
خدا رو هزاران مرتبه شکر!منم شیراز قبول شدم!!!!!
مهندسي معماري / واحد شيراز نمره آخرین فرد قبول شده 5534 رتبه آخرین فرد قبول شده 111
من الان به این نتیجه رسیدم که تو تکمیل ظرفیت همه قبول میشن تقریبا !!!
عوض اینکه تو تکمیل ظرفیت کمتر بشه برعکس بوده!!! شده 5881!!!! تازه 100 تا هم اضافه شده.............بعد اسکیس 5700 بود
این به خاطر سیستم افلیج گزینش امسال دانشگاه آزاده!من جزء اونام که قبول نشدن....
عوض اینکه تو تکمیل ظرفیت کمتر بشه برعکس بوده!!! شده 5881!!!! تازه 100 تا هم اضافه شده.............
این به خاطر سیستم افلیج گزینش امسال دانشگاه آزاده!
خیلیا با تراز پایین از مهر رفتن دانشگاه و خیلیا با تراز خیلی خوب مردود شدن و موندن واسه تکمیل! مثلا رتبه ی 47 تا 220 علوم تحقیقات تهران مردود شدن و تو تکمیل خیلیاشون قزوین رو زدن!
منم بابل قبول شدممنم بابل قبول شدم.کسی هست بابل قبول شده باشه؟؟؟؟؟
کلا مشکل دانشگاه آزاد اینه که قبل از اینکه کنکورشو بدی باید احتمال بدی که 4 ماهه دیگه سطح علمیت در چه حده و میتونی به سوالای مسخره ی نقاله و گونیا و راپید جواب بدی یا نه؟! و اینکه اگه کاغذA4 را دو برابر کنی چقد میشه و پیدا کردن اندازه زاویه که مربوط به ریاضی دوره راهنمایی میشهیعنی باید پیشگویی کنی...بعدم بر خلاف سراسری که تا تکلیف نفر 50 روشن نشه نمیرن سراغ نفر 51 تو دانشگاه آزاد سیستم افقیه یعنی به انتخاب اولت نگاه میکنن...بقیشم گذاشتن که الکی بگن ما 20 تا انتخاب به شما میدیم....
وجالبتر اینکه تازه 1 هفته قبل آزمون میگن اسکیس نمیگیرن درحالیکه خیلیا اگه میدونستن به جای وقت گذاشتن رو اسکیس ذرساشونو میخوندن که حداقل مجاز بشن بره اسکیس...
واقعا یه عده آدم بی سواد نشستن اونجا که احتمالا اکثرشونم با سهمیه رفتن تو دانشگاه و اگه عنوان مدارک دکتراشونم ببینی یه رشته ی بی ربطه که معلومه فقط می خواستن یه مدرک بگیرن...
الهام جان تعدادمون داره بیشتر میشهمنم بابل قبول شدم![]()
نه، همون مهر که جوابا اومد یسری بچه ها که ترازشون کمتر بود، براشون زده بود قبول شروع ترم از بهمن ما (علوم تحقیقاتو میگم) واسه همین تکمیل نگرفتبچه ها علوم تحقیقات تکمیل ظرفیت دانشجو گرفت؟
من امروز رفتم برای ثبت نام.هنوز چیزی اعلام نکردن.احتمالا هفته دیگه انتخاب واحد هست
من امروز زنگ زدم واحد شیراز گفتن ثبت نام از امروز(8بهمن)وتا15 بهمن ادامه داره.البته واسه انتخاب واحد گفتن بعداز ثبت نام صورت میگره!من امروز رفتم برای ثبت نام.هنوز چیزی اعلام نکردن.احتمالا هفته دیگه انتخاب واحد هست
آره ثبت نامت میکنند یه نامه میدن بهت از دانشگاه اصلیت بری مدرکت رو بگیریآقا سعید نمیدونین چه درسایی بهتون میدن؟من گواهی موقت ندارم بنظرتون ثبتنامم میکنن؟
من که از دانشگاه واسم sms اومد که به سایت دانشگاه مراجعه کنم و اونم گفته زمان ثبت نام 15م یعنی یک هفته دیگه. به سایت دانشگاه مراجعه کن ،احتمالا روزش مشخص شده واستون.دوستان امروز کسی ثبت نام کرد ؟
کلاس ها از کی شروع میشه؟
چند واحد میدن؟
شهریش چقدر ؟
نه، همون مهر که جوابا اومد یسری بچه ها که ترازشون کمتر بود، براشون زده بود قبول شروع ترم از بهمن ما (علوم تحقیقاتو میگم) واسه همین تکمیل نگرفت
کلا آزادای تهران تکمیل نگرفتن؟