zaha hadid26
کاربر فعال
در مورد تکمیل ظرفیت هم گفتن بهمن میتونیم شرکت کنیم فقط
اگه اینطوری که شما میگید باشه که خیلی بد میشه...... ینی با تراز 6800 سیستان و بلوچستان هم قبول نمیشیم؟....................... این انصاف نیست .میشه بفرمایید این خبر موثق رو از کجا بدست آوردید؟
تکمیل ظرفیت نداره معماری شاید بهمن بگیرن
دوستان منطقی به نظر نمی رسه که ترازهای بالا رو بخوان رد کنن چون اگه اینطور باشه دیگه کسی دانشگاههای با تراز بالا رو انتخاب نمی کنه چون که ریسکه!!!! و مهم تر اینکه کلی پولو از دست میدن!!
سلاممممممم![]()
دیگه داریم کم کم عصبانی میشیم همه D:
من با این روش که کسایی که تراز پایینی در تئوریات داشتن و نتونن بیان دانشگاه بالاتر موافقم . اتفاقا شیوه خوبیه . چرا شیوه بدیه؟ واقعا از دیدگاه شخصی نگاه نکنیم. بدون کینه و حب و بغض واقعا اونی که 4 تا کتاب نخونده فقط بخاطر یه اسکیس - که اونم معیارش اشتباس تا حدی - باید بیاد کنار اونی که اون همه مطالعه داشته؟
انصافا میگم والله بدون کینه ! من این روش رو خیلییییییی مناسب دیدم امسال . خیلی
فقط ایرادش در جهت عکسش هست ، یعنی منی که علوم تحقیقات رتبم 5 شده اگه اسکیسم بد شه اونوقت علوم تحقیقات اگه قبول نشم ، هیچ دانشگاه بعدشم قبول نمیشم !
این ضعف کار هست . من فکر میکنم بخاطر این دارن طولش میدن که سازوکار انتخاب دانشجو رو مناسب انتخاب کنن . به نظرم خودشون یکم توش موندن D:
بنظر من اصن اسکیس خیلی روش ابتدایی ایه
من اخر نفهمیدم کسایی که مجاز نشدن واسه اسکیس.... میتونن تکمیل شرکت کنن؟
خب منم نظر شما رو تایید کردمنظر منم همین بود . . .
خب منم نظر شما رو تایید کردم
دوووستان نتایج 6ام میات؟
کسی از ظرفیت هر دانشگاه خبر داره؟
بچه ها من با اقبالی حرف زدم میگن خیلی ها مردود شدن
دقیقا، من هم با روش امسالش که تقریبا شبیه کنکور دانشگاه سراسری، دو مرجلی ای با اعلام نفرات مجاز بود موافقم. منطقی تر از سالهای قبلش بود. ولی اینکه هرکس فقط تو یک واحد شانس قبولی داشته باشه امیدوارم که خبر درستی نیاشه. مثلا شما که با رتبه ی 5 مجاز شدی احتمال قبولی بالایی داری ولی کسایی که جزء اخرین نفرات مجاز یک واحد بودن باز با این حساب حقشون بیشتر ضایع میشه، چون تو واحد بعدی میتونستن شانس بیشتری داشته باشند. مثلا من که علوم تحقیقات با رتبه 55 مجاز شدم میتونستم تهران مرکز شانس بالاتری داشته باشم. البته شاید تاثیر اسکیس انقدر زیاد باشه که این تفاوتها قابل اغماض بشه...این دانشگاه آزادم کشت مارو با این کنکورشسلاممممممم![]()
دیگه داریم کم کم عصبانی میشیم همه D:
من با این روش که کسایی که تراز پایینی در تئوریات داشتن و نتونن بیان دانشگاه بالاتر موافقم . اتفاقا شیوه خوبیه . چرا شیوه بدیه؟ واقعا از دیدگاه شخصی نگاه نکنیم. بدون کینه و حب و بغض واقعا اونی که 4 تا کتاب نخونده فقط بخاطر یه اسکیس - که اونم معیارش اشتباس تا حدی - باید بیاد کنار اونی که اون همه مطالعه داشته؟
انصافا میگم والله بدون کینه ! من این روش رو خیلییییییی مناسب دیدم امسال . خیلی
فقط ایرادش در جهت عکسش هست ، یعنی منی که علوم تحقیقات رتبم 5 شده اگه اسکیسم بد شه اونوقت علوم تحقیقات اگه قبول نشم ، هیچ دانشگاه بعدشم قبول نمیشم !
این ضعف کار هست . من فکر میکنم بخاطر این دارن طولش میدن که سازوکار انتخاب دانشجو رو مناسب انتخاب کنن . به نظرم خودشون یکم توش موندن D:
دقیقا، من هم با روش امسالش که تقریبا شبیه کنکور دانشگاه سراسری، دو مرجلی ای با اعلام نفرات مجاز بود موافقم. منطقی تر از سالهای قبلش بود. ولی اینکه هرکس فقط تو یک واحد شانس قبولی داشته باشه امیدوارم که خبر درستی نیاشه. مثلا شما که با رتبه ی 5 مجاز شدی احتمال قبولی بالایی داری ولی کسایی که جزء اخرین نفرات مجاز یک واحد بودن باز با این حساب حقشون بیشتر ضایع میشه، چون تو واحد بعدی میتونستن شانس بیشتری داشته باشند. مثلا من که علوم تحقیقات با رتبه 55 مجاز شدم میتونستم تهران مرکز شانس بالاتری داشته باشم. البته شاید تاثیر اسکیس انقدر زیاد باشه که این تفاوتها قابل اغماض بشه...این دانشگاه آزادم کشت مارو با این کنکورش![]()
مگه چیزی غیر از این هم میتونه باشه؟! جمع میکنن نمره ها رو منتها با حفظ ضریباگه تمره های نظری و اسکیس مون با هم جمع کنن بعد به انتخابامون بر اساس اون نمره کل جواب بدن خیلی خوب میشه مثل سالای پیش دعا کنید
خب من تدریس اسکیس میکنم و طبیعتا به کم آرزوم برعکس آرزوی شماست!موافقم . اما باید ببینیم که اسکیس چقدر تاثیر میذاره . من که آرزوم اینه که کم تاثیر بذاره D : البته شمام اگه اسکیس خوب داده باشید بالا میاید قطعا و همکلاس میشیماسکیس بچه ها رو که نگاه میکردم زیاد خوب نبودن
خب من تدریس اسکیس میکنم و طبیعتا به کم آرزوم برعکس آرزوی شماست!ولی موضوع اسکیس امسال طوری بود که میتونه شیتها کاملا سلیقه ای قضاوت بشه و واقعا نمیشه نتیجه اسکیس رو پیش بینی کرد... در کل امیدوارم هرکس تلاش کرده نتیجه اش رو بگیره
![]()
بله لینکش رو میگردم میزارم اینجا خود دکتر اقبالی گفتنمن حس میکنم دوستان دارن گمانه زنی میکنن.!!!!! میشه بفرمایید چطور از ابتدا مشخص بوده فقط در واحدی که قبول شدین نتیجه برای شما مشخص میشه و یا قبولی یا رد؟ آیا اطلاع رسانی شده یا در جایی درج شده؟تا اونجایی که من میدونم برای خود دانشگاه آزاد هم مشخص نیست داره چیکار میکنه!!!!!
ضمنا این روش سنجش جای سوال و بحث داره. چون شخصی با تراز بالاتر در آزمون رد میشه. و هیچ تضمینی نیست که اون واحد در ترم بهمن هم تکمیل ظرفیت داشته باشه.