خلاصش این شد که 4شنبه کارت ورود به جلسه بگیریم،جمعه امتحان بدیم؟آره؟
سلام دوستان باید ببخشید اگر اینجا این سوال را اینجا میپرسم در مورد پردیس 2 علم و صنعت سوال داشتم . از نظر مدرک و نحوه تدریس چجوره . آیا ارزش رفتن داره ؟ نسبت به آزاد چجوره ؟ یا با ببن الملل شیراز ؟اگر شما دوستای عزیز تاپیک یا جای دیگری رو می شناسید بتونم بیشتر اطلاعات کسب کنم منو راهنمایی کنید ممنون می شم .
سلام شما مهر علم وصنعت میخوره تو مدرکتون واگر با کنکور هم وارد شده باشین ارزش بیشتری پیدا میکنه برای دکترا به خصوص تویه مصاحبه. تو مدرکتم میخوره دانشگاه علم وصنعت محل تحصیل پردیسسلام دوستان باید ببخشید اگر اینجا این سوال را اینجا میپرسم در مورد پردیس 2 علم و صنعت سوال داشتم . از نظر مدرک و نحوه تدریس چجوره . آیا ارزش رفتن داره ؟ نسبت به آزاد چجوره ؟ یا با ببن الملل شیراز ؟اگر شما دوستای عزیز تاپیک یا جای دیگری رو می شناسید بتونم بیشتر اطلاعات کسب کنم منو راهنمایی کنید ممنون می شم .
من الان جواب بدم عده ای از دوستان ناراحت میشن ولی باید بگم بله ظرفیت ها افزایش یافته تو آزاد ارشدبچه ها یه سوال:الان تو علوم تحقیقات زده رتبه آخرین نفر 233 یعنی تو علوم تحقیقات 233 نفر مجاز شدن یا کلا تو تهران؟آخه پارسال تهران کلا 112 نفر گرفته
من الان جواب بدم عده ای از دوستان ناراحت میشن ولی باید بگم بله ظرفیت ها افزایش یافته تو آزاد ارشد
تو اطلاعیه اومده عدم شرکت در آزمون مرحل دوم به منزل انصراف از پذیرشهاگه کسی اسکیس نده دیگه به هیچ وجه قبول نمی شه یا میشه امید داشت به خاطر طراز بالا بدون اسکیس قبول شه ؟ اخه تهران رفتن برا بعضیا مشکله
نه باید شرکت کنی حتما به اون دلیلی که بالا نوشتم"چنانچه در آزمون عملی شرکت نکنید نمره آزمون عملی را کسب نمیکنید و قبولی منوط به کسب نمره آزمون عملی است ." این جواب من بود که از مرکز آزمون پرسیده بودم میشه اسکیس شرکت نکنم؟
18 نفر ظرفیت اسمی واقعی رو نمیدونم اینم جدولش مشاهده پیوست memari.pdfآفرین منم همینو میگم اصولا اینایی که میان میگن دانشگاه فلان استاد هست پروفسور آمریکا بوده بعد موقع انتخاب واحد میرن با اون استادی برمیدارن که در کل از همه باحال تره.تازه من نگفتم رییسی بده اتفاقا خیلی هم خوبه.کسی نمیدونه قزوین امسال چند نفر میگیره احتمالا خیلی ها که سراسری قبول شدن دیگه اسکیس هم امتحان نمیدن.پس امکان قبولی تو تکمیل ظرفیت بیشتر میشه
من ورکشاپ 20 روز سراسری مرکز معماری رو با 180 هزار تومن رفتم نمیدونم اینا الان چطور ورکشاپ 4 روزه گذاشتن280 میگیرن! نه اقا با 4 روز اسکیس شما خوب نمیشه هر روز دو سری اسکیس میدن که باید بکشی تاثیری که میتونه داشته باشه افزایش سرعته که بعید میدونم تو 4 روز کسی بتونه سرعتشو بیشتر کن شما میخوای تمرین کنی موضوعات سال های قبل آزاد رو از سایت بگیر همونا رو تو خونه تمرین کن اینهمه پولم نمیخواد خرج کنیبازهم این سوال ، سوال منم هست.کسی ازبچه هایی که این ورکشاپ هارورفتن نیستن تجربه شونوبه ما بگن.من خودم اسکیس خیلی خیلی ضعیفم.این کلاس ها واسه کسایی هست که یه چیزایی بلدندحالا میخوان جمع بندی کنن؟ یاامکانش هست ماهم خودمونوتواین کلاس به حدی برسونیم
راستی دوستان یکی میشه بگه واسه اسکیس به چه وسایلی نیاز داریم؟مسخرم نکنیدا...آخه من تاحالا اسکیس ندادم
اگه فقط همین تعداد میخوان واسه چی 700 نفر مجاز کردن یعنی اون هفتصدومیه امیدی هم داره واسه اسکیس؟؟؟
18 نفر ظرفیت اسمی واقعی رو نمیدونم اینم جدولش مشاهده پیوست 169461
من الان جواب بدم عده ای از دوستان ناراحت میشن ولی باید بگم بله ظرفیت ها افزایش یافته تو آزاد ارشد
این مال پارسال .امسال خیلی دانشگاه دیگه اضافه شد
تخته رسم.روان نویس.مداد .پاک کن.خط کش.ماژیک راندو.یکم ابتکار و صلیقه و شانس
کوروش پس اون دانشگاه هایی که تا رتبه حدود 1000 مجاز شدن (مثل آزاد یزد) چه جورین ؟ این رتبه تو همون دانشگاهه یا رتبه کلی ؟ یکم بعید به نظر می رسه که 1100 نفر برای یه دانشگاه مجاز بشن .به نظرم اینجوری که می گی نباشه
مرسی,ببخشید یه سوال دیگه:کاغذ چک نویسم میدن یا از اول باید تو همون ورقه اصلیا بکشیم؟
خب پس با این اوصاف کسی که مثلا توی علوم تحقیقات 150 شده کلا رتبه اش تو تهران 150 ست دیگه ؟این طور که می گین نیست.این طور که من از رتبه ها حس کردم حدودا تا 400 تهران تا 600 شیراز تا 700 اصفهان و همینطور به بالا
تا اونجایی که یادم چکنویس می دن
خب پس با این اوصاف کسی که مثلا توی علوم تحقیقات 150 شده کلا رتبه اش تو تهران 150 ست دیگه ؟
حالم از همه این افراد سنجش ازمون به هم میخوره که اینقدر با سرنوشت ادما بازی میکنن اخه ما چه جوری این همه راه پاشیم بیایم تهرااااااااااااااااان
فکر کنم رتبه ها برا اساس اولویتها ی انتخابی هر شخص و نمره کسب شده هر فرد در اون واحد انتخابی هستش و سراسری نیستخب پس با این اوصاف کسی که مثلا توی علوم تحقیقات 150 شده کلا رتبه اش تو تهران 150 ست دیگه ؟
من با آگرین موافقم.من انتخابم شیراز بوده شدم رتبم 80 شده.فکر کنم رتبه ها برا اساس اولویتها ی انتخابی هر شخص و نمره کسب شده هر فرد در اون واحد انتخابی هستش و سراسری نیست
یه روز قبلش باید بیای تهران خونه فامیلی آشنایی بری تا شبش راحت استراحت کنی وگرنه با اتوبوس یکسره بخوای بیایی خسته و کوفته میرسی سر جلسهآخه اون بنده خدايي كه راه
دورهچجوري بياد تهران؟