از دوستان خواهش می کنم هر کس قبول شده بگه از کجا و با چه نمرهای.ممنون
سلام ، دوستانی که تو ازمون خرداد قبول شدید لطف میکنید پلان کاراتونو بذارید که ما هم بتونیم استفاده کنیم
دوست عزیز اینکه ممکن استانها سهمیه داشته باشد باهات موافقم. ولی اینم بگم الان 15_16تا از دوستام قبول نشدن. ما نظاممون معمار شاید سرجمع 200نفر باشه اما بازم دلیل نمیشه ک قبولی زیاد بده. ما این دوره شرکت کننده 300نفر کلا میشن. اما اطراف من هبه غیر از ی نفر بقیه گیج بودن. تا 3پلان زیرزمین در اوردن.من منظورم شخص خاصی نبود کلی عرض کردم.... ولی کسی که این حرفو زد هر بار قبل امتحان سوال رو میدونه و نحوه تصیصح کردن و حتی می دونه کیا ورقه هارو تصیصح میکنن ... تو استان ما که بیشتر از 20 هزار معمار است حالا حق بدین به نظام که همه نمی تونن تو امتحان به راحتی قبول شن....
دوست عزیز اینکه ممکن استانها سهمیه داشته باشد باهات موافقم. ولی اینم بگم الان 15_16تا از دوستام قبول نشدن. ما نظاممون معمار شاید سرجمع 200نفر باشه اما بازم دلیل نمیشه ک قبولی زیاد بده. ما این دوره شرکت کننده 300نفر کلا میشن. اما اطراف من هبه غیر از ی نفر بقیه گیج بودن. تا 3پلان زیرزمین در اوردن.
دوست عزیز اینکه ممکن استانها سهمیه داشته باشد باهات موافقم. ولی اینم بگم الان 15_16تا از دوستام قبول نشدن. ما نظاممون معمار شاید سرجمع 200نفر باشه اما بازم دلیل نمیشه ک قبولی زیاد بده. ما این دوره شرکت کننده 300نفر کلا میشن. اما اطراف من هبه غیر از ی نفر بقیه گیج بودن. تا 3پلان زیرزمین در اوردن.
همه عوامل رو در نظر میگیرن به همین خاطره تصیح ازمون 3 و 4 ماه طول میکشهعارفه جونم به میزان ساخت و ساز هر استان هم برمیگرده دوست خوبم. یعنی اینجوری میسنجن که مثلا استان ما انقدر سالانه میانگین ساخت و ساز میشه انقد معمار داریم چقدر کمبود داریم؟!
نه من منظورم این نیست که قبولی زیاد دارین منظورم اینه که هم رقابت شدیده تو استان ما و هم استان ما سطح علمی بالایی رو می خواد و همیشه میزان پذیرفته شدگانش کمتر از استانهای دیگه هست... شما کارتون عالی بود و واقعا حقتون بود قبول شید بهتون تبریک می گم مهندس .... واقعا من منظورم فرد خاصی نبود کلی حرف زدم... من تو حوزه ای که امتحان دادم یک دانشگاه بود حدود 1000 نفر اونجا بودن و 4 تا حوزه دیگه هم بود که بزرگتر بودن از حوزه من... خوب استان ما هم حق داره سخت بگیره...منظورم من مهندس معمار یعنی کسی که برا خوش هم مهندس عمرانه هم معمار...
صحبت شما رو قبول ندارم فقط با اون قسمت که کار عارفه خانم کامل بود موافقم.نمی دونم شما از کجا شرکت می کنین اما به من ثابت شده که محل شرکت کردن تو ازمون واقعا مهم
سلااااااااااااااام
بعد از چند روز بی اینترنتی و مسافرت، نتیجه امو دیدم
36 شدم
با تشکر از آقا فرزاد، هلوووووو، ورتکس ..... و همه دوستان
سلام باید بکجا اعتراض کرد برای نمره طراحی من 23 شدم .ممنون میشم بگین؟
تو سایت مقررات ملی زده بود تا 2 مهر مهلت اعتراض هست : چنانچه داوطلبي نسبت به نتيجه آزمون خود معترض باشد ميتواند درخواست خود را صرفاً بصورت كتبي با ذكر مشخصات كامل (شماره داوطلبي، نام و نامخانوادگي، شماره شناسنامه، تاريخ تولد، آدرس دقيق و شماره تماس) حداكثر تا تاريخ 2 مهر93 از طريق پست سفارشي به صندوق پستي تهران به شماره 573-19935 دفتر مقررات ملي ساختمان ارسال نمايد.
شاید خودشون نمره 23رو 25 کنن فکر کنم پارسال ابن کارو کردن آخه اعتراضات زیاد بود
تبریکسلااااااااااااااام
بعد از چند روز بی اینترنتی و مسافرت، نتیجه امو دیدم
36 شدم
با تشکر از آقا فرزاد، هلوووووو، ورتکس ..... و همه دوستان
البته عارفه جان من الان 2سال نظارت واجرا گرفتم.هیچ خبرینیست .همش پارتی بازی....ولی خیلی دوست داشتم طراحی بگیرم که نشد.بازهم در امد ناچیزی ولی خداروشکر
بهتون تبریک میگم ،فقط قبول بشی با هر نمره ای که باشه ....سلام دوستان من هم آزمون خرداد 93 قبول شدم با نمره ۲۵ . این دفه دومم بود که شرکت کردم بار اول ۱۵ شدم. ۲۵ هم کمه ولی مهم نیست چون با ۵۰ فرقی نداره
دوستانی که نمره خیلی بالا گرفتن مثلا 40 به بالا نمونه کارهاشونو لطف کنند برای دوره آبان ماه بزارند....باید کم کم شروع کنند به تمرین .....و خوبهه که نمونه کار داشته باشند....
واقعا؟؟؟؟چه جالب کجا زده؟؟؟عرفه جان نمره نفر اول 38 بوده. هرکه گفته که بیشتر گرفته دروغ گفته. توی سایت سازمان زده( هم اسم و هم شماره شناسنامه خیلی راحت می شه نمره ها رو دید)
عرفه جان نمره نفر اول 38 بوده. هرکه گفته که بیشتر گرفته دروغ گفته. توی سایت سازمان زده( هم اسم و هم شماره شناسنامه خیلی راحت می شه نمره ها رو دید)
لینکشو لطفا بدید . جالب شد .....عرفه جان نمره نفر اول 38 بوده. هرکه گفته که بیشتر گرفته دروغ گفته. توی سایت سازمان زده( هم اسم و هم شماره شناسنامه خیلی راحت می شه نمره ها رو دید)
ممنون دوست عزیز از صحبت های زیباتون.واقعا زندگی همینه.دلنوشته همیشه به دل می شینه
جواب اعتراضا اومده...کیا نمرشون تغییر کرده؟