آقاي اصغر فرهادي شما كه «جدايي نادر از سيمين» را ساختيد و اسكار هم گرفتيد، مبارك تان باشد! ولي من هم چند كلمه اي با شما حرف دارم...
برادر اصغر!
اينجا بعضي ها مي گويند شما به قصد اعتراض و دشمني با آرمان هاي ملت اين فيلم را ساخته ايد و برخي هم مي گويند شما بهترين فيلم سينماي ايران را ساخته ايد. ولي من با اين حرف ها كاري ندارم. با اينكه فيلم شما، من و ملت من را دروغگو مي خواند و تنها راه رهايي را مهاجرت به خارج مي داند، با اينكه در ذهن شما چادر زيباي ما كه از پاك ترين گوهر آفرينش يعني مادرمان زهرا(س) به ما به ارث رسيده، گره خورده با فقر و بي فرهنگي، خشونت و بدبختي، با اينكه بازيگران فيلم شما در مصاحبه با رسانه هاي بيگانه به عدم امكان پخش صحنه هاي مبتذل در سينماي ايران اعتراض مي كنند و با اينكه آقاي شمقدري با شوق فراواني فيلم شما را تحسين مي كند، با اينكه بنياد فارابي هزينه فيلم بعدي شما را تضمين مي كند و با اينكه شما برنده جايزه جشنواره فجر شديد و با اينكه حرف هاي حاتمي كيا در برنامه «راز» سانسور مي شود تا به شما و فيلم تان برنخورد! و با اينكه شما ادعا داشتيد هر چه داريد از مردم است، هيچ كاري ندارم، فقط مي خواهم براي تان بنويسم وقتي كه ايران نبوديد اينجا چه گذشت!
وقتي شما آن طرف تر از آب ها براي معرفي فيلم تان در محافل سينمايي حضور پيدا مي كرديد و وقتي گره كروات تان را در آينه محكم مي كرديد، اينجا در خيابان شريعتي، رو به روي يكي از دانشكده ها انفجاري رخ داد!
وقتي شما به عنوان مرد مسلمان دستان نامحرم آنجلينا جولي را با افتخار و با لبخند مي فشرديد، اينجا پسري به نام «عليرضا روشن» يتيم شد و زني با صلابت اعلام كرد كه به همسر «شهيدش» مي بالد!
وقتي شما قند در دل تان آب مي شد كه قرار است جايزه «اسكار» بگيريد، ما اينجا با چفيه هاي مشكي به بدرقه شهيدان مان رفتيم!
برادر اصغر، ببخشيد يادم رفت كه شما ديگر برادر ما نيستيد!
همان هايي كه به شما اسكار دادند عليرضاي ما را هم يتيم كردند.
آقاي فرهادي وقتي شما و دوستان تان كه به نشانه تمدن از گردن شان پاپيون آويزان كرده بودند، قاه قاه مي خنديديد و بر مجسمه طلايي بوسه مي زديد، ما اينجا با «حاجي بخشي» وداع كرديم!
راستي «نه نه علي» را مي شناختيد؟ شايد او براي تان دعا كرد كه اسكار را برنده شديد! خداكند. نه نه علي از شما به علي اش چيزي نگويد. شما كه نبوديد او هم رفت پيش علي اش...
با خودتان فكر كرده ايد كه چرا فيلم تان مورد توجه غرب قرار گرفته است؟ به نظرتان اگر فيلمي از نكات مثبت جامعه ايراني مي ساختيد با كيفيت بالا، بازهم به شما اسكار مي دادند؟
آقاي فرهادي مگر شما فرزند اين خاك نبوديد؟ مگر براي اين ملت فيلم نساختيد؟ پس چه شد كه زبان به تشكر از «مايكل باركر» گشوديد و فراموش كرديد همت، باقري و باكري را! نكند اينها را نمي شناسيد؟
ما هم به سبك خودمان فيلم، هنر و جشنواره را مي فهميم ولي بي تعارف مي گويم كه «گول» خورديد و ارزان فروختيد! شما با آنجلينا جولي دست حرام داديد و ما اينجا با فرشتگاني به نام«شهيد»دست بيعت داديم و افسوس كه ديگر وقتي براي جبران ضررتان نيست...
تهران- آسيه كلايي- دانشجو
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه : این متن هیچ ربطی به من نداره . پس الکی به من گیر ندید .
متنش به نظرم جالب بود . گفتم بذارمش ببینم نظر شما چیه ...