limu tursh
کاربر فعال
سلام
سلام خوبی؟
اینجام
چقدر خلوته
سلام به دوستان
مرجان23ساله هستم به تازگی فارغ التحصیل شدم در مقطع لیسانس حسابداری .البته رشته کاردانیم چیز دیگه ای بوده و به لحاظ درسی کامل نیستم تو این رشته و قصد شرکت در ارشد حسابداری رو دارم ولی نا امیدم
اگه میشه راهنماییم کنید واسه کنکور
سلام به دوستان
مرجان23ساله هستم به تازگی فارغ التحصیل شدم در مقطع لیسانس حسابداری .البته رشته کاردانیم چیز دیگه ای بوده و به لحاظ درسی کامل نیستم تو این رشته و قصد شرکت در ارشد حسابداری رو دارم ولی نا امیدم
اگه میشه راهنماییم کنید واسه کنکور
با سلام
من محمد دانشجوی سال آخر حسابداری دانشگا ارومیه هستم.
تازه عضو انجمن شدم.
از اینکه در کنار شمام مفتخرم.
با سلام
من محمد دانشجوی سال آخر حسابداری دانشگا ارومیه هستم.
تازه عضو انجمن شدم.
از اینکه در کنار شمام مفتخرم.
سلام بچه هاااااا
خوبین؟
سلام سلام
خوبم خوبم
آوااااااااااااااااااا؟ کجایییییییییییییییییییی؟...............کلا پروفایلت بسته س، آدم نمیتونه دو کلوم حرف حساب برات بفرسته!. تو تاپیک مشکلات زبان دیدمت، از ترس اسپم نتونستم چیزی بگم.....کجایی عزیزم؟
عزیز دلم. دشمنت شرمنده بشه. سلامت باش خبری هم ازت نداشیتیم اشکالی نداره. خبری ازت نداشتم دیگه دست به دامان این تاپیک شدم. عزیزم پایان نامه داری؟ حتما روش وقت بذار، ارزششو داره کار خوب تحویل بدی ولی خداییش زحمت زیاد می طلبه دیگه. ایشالله که عالی میشه. من خوبم عزیزم، کنکور تموم شد الانم مشغول اسکیسم البته فقط ذهنم مشغوله، کاملا ترسیدم و اصلا دوس ندارم شروع کنم......منتظرم این بازه اسکیس هم تموم بشه و یه ماهی نفس راحت بکشمسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عزیزم تو خوووووووبی
اره پیجمو بستم دیر ب دیر میام لطف دوستان هم زیاده واسم پیام میذارن نمیتونم به موقع جواب بدم شرمندشون میشم
مشغولم با پایان نامه تو چیکار میکنی؟
عزیز دلم. دشمنت شرمنده بشه. سلامت باش خبری هم ازت نداشیتیم اشکالی نداره. خبری ازت نداشتم دیگه دست به دامان این تاپیک شدم. عزیزم پایان نامه داری؟ حتما روش وقت بذار، ارزششو داره کار خوب تحویل بدی ولی خداییش زحمت زیاد می طلبه دیگه. ایشالله که عالی میشه. من خوبم عزیزم، کنکور تموم شد الانم مشغول اسکیسم البته فقط ذهنم مشغوله، کاملا ترسیدم و اصلا دوس ندارم شروع کنم......منتظرم این بازه اسکیس هم تموم بشه و یه ماهی نفس راحت بکشم
آقا این حوصله که میگن چیه اصلا؟!...........ایشالا که خوب میشه. آوا جونم کنکور خیلی بد بود. نسبت به پارسال خیلی بهتر بود اما فایده نداره. من مردش نیستم. قربونت برم. ایشالا خدا گره از مشکلات همه ما باز کنه...............پس اسکیس دوس داری؟ اکه این طور!. من معماریم اما ازش بدم میاد.............مواظب خودت باشمرسی عزیزممممم از لطفت.
میدونی خیلی سخته چون خودم دارم انجامش میدم وقت و حوصله زیادی رو میطلبه منم ک بی حوصله امیدوارم خوب بشه
کنکور چطور بود راضی بودی؟ انشالا به نتیجه دلخواهت برسی منم دوستم رشتش معماری خیلی اسکیس هاشو دوس دارم رشته شیرینیه
موفق باشی بانو
آقا این حوصله که میگن چیه اصلا؟!...........ایشالا که خوب میشه. آوا جونم کنکور خیلی بد بود. نسبت به پارسال خیلی بهتر بود اما فایده نداره. من مردش نیستم. قربونت برم. ایشالا خدا گره از مشکلات همه ما باز کنه...............پس اسکیس دوس داری؟ اکه این طور!. من معماریم اما ازش بدم میاد.............مواظب خودت باش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تالاار معرفي بچه هاي حسابداري | حسابداری | 309 |