javadbasirat
عضو جدید
هیچ کاری در راستای رشته تعریف نشده و حدود 50 درصد از فارغ التحصیلان در کارهای دیگری مشغولند مثل مسافر کشی...
سلام اگه میدونستم اینه آخرس نمیخوندم من فارغالتحصیلم و شغل آزاد دارم دوستام رفتن سر کار ماهی 250 هزار تومان بهشوون میدن این یعنی حقوق؟
به نظر شما فرق مهندس آب با حمال چیه؟ اون درس نخونده حداقل ماهی 600 گیر میاره ما کلی سال درس خوندیم واسه ماهی 250 هزار که کرایه تاکسیمونم نمیشه
هی بگین پزشکی رو ول کنین بیاین مهندسی آب بخونین
سلام
من پیشنهاد میکنم اگر فارغ التحصیل شدین اول به نظام مهندسی مراجعه کنید و برای دوره " طراحی و اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار " ثبت نام کنید
چون بدون سابقه کار برای ورود به بازار مشکلات زیاد ، از طریق نظام مهندسی برای یک شرکت معتبر کارآموزی کنیدو اگه موفق نشدین ( اگه ساکن تهران یا کرج هستین ) برام پیام بزارید به چند تا شرکت معرفیتون میکنم.
من شرکت اجرایی آب دارم بهتر دوره کارآموزی رو تو مشاور بگذرونید ...
کارفرمای اکثر پروژه های سازه های انتقال آب وزارت نیرو و شرکت های مشاوری که از نیرو کار میگیرن رتبه های بالایی معمولا دارن ( گریدهای بالای برنامه و بودجه ) پس یه شرکت معتبر آب رو باید پیدا کنید و یه دوره کارورزی بگذرونید مثل مشاور یکم یا مهاب قدسسلام مهندس خوبی؟
من ساکن تهرانم عضو نظام مهندسی هستم کلاسهای تحت فشار هم گذروندم ولی متاسفانه امتحان را قبول نشدم
علاقه ام هم کار تو قسمت سد و کانال میباشه ( سازه های انتقال آب)
من چکار کنم بتونم یک تجربه کاری خوبی داشته باشم؟
عزیز جان سلام. می تونی اطلاعات بیشتر رو از بخش برق بگیریسلام دوستان
ميشه در مورد فارق تحصيلان كارداني برق صنعتي هم صحبت كنيد؟
يك ساله كه فارق شدم اما بدون سابقه هيچ جا كار گيرم نمياد
کارفرمای اکثر پروژه های سازه های انتقال آب وزارت نیرو و شرکت های مشاوری که از نیرو کار میگیرن رتبه های بالایی معمولا دارن ( گریدهای بالای برنامه و بودجه ) پس یه شرکت معتبر آب رو باید پیدا کنید و یه دوره کارورزی بگذرونید مثل مشاور یکم یا مهاب قدس
همه رو از نظام مهندسی بپرسسلام دستت درد نکنه به نظرت اینجاها به من کارورزی میدن؟
راستی نمیدونی از کی کارورزی شروع میشه؟
بسته به نظر خودت داره که چه جور کاری بخوای. اگه کار میدانی بخوای، اگه بخوای بعدا برای خودت کار کنی برو شرکت پیمانکاری. اگه حقوق بگیر می خوای باشی، اگه بخوای بیشتر کار فنی و درسی انجام بدی (یعنی کار علمی بکنی) برو شرکت مشاوره.سلام میخواستم بدونم که برای کار آموزی شرکتهای مشاوره بهترند یا پیمانکاری
برای کار و استخدام کدامیک بهترند
راستی عضو نظام هم نیستم چون فارغ التحصیل نیستم
برای ورود به شرکتهای مشاوره بهتره چه جیزهایی بلد باشی چه کار آموزی چه استخدام
بیشتر با سازه آبی علاقه دارم
ممنون
مطمئن هستید که بیمه تاثیر ندارهقابل توجه همه دوستان:
سابقه بیمه شرکت های پیمانکاری جزء سابقه بیمه شرکت مشاوه محسوب نمی شود. یعنی اینکه اگه شما 10 سال سابقه تو شرکت مشاوره دارین و بخواین برین شرکت پیمانکاری سابقه بیمه تاثیر گذار صفر منظور می شه
بیمه محسوب می شه. اما در رتبه بندی برای شرکت تاثیر نداره.مطمئن هستید که بیمه تاثیر نداره
با سلام ! برا کسی که سازه می خونه چه نرم افزارهایی لازمن؟با اهدا سلام و تحیت خدمت همه مهندسان آب.
با اجازه بزرگان، برای اینکه بتوانید به خود یک مهندس آب بگویید تا خدمت مفید داشته باشید، باید نرم افزار های زیر را فراگیرید:
1- در زمینه های هیدرولیکی (مربوط به لوله- مخصوصاً آبرسانی) نرم افزارهای موسسه Bently را باید یاد بگیرین. مثلاً آبرسانی WaterGEMS/WaterCAD ورژنهای جدید آنها هم اومده که واقعاً عالین.
2- در زمینه منابع آب مخصوصاً آبهای زیر زمینی بزنید تو کار WEAP، ModFlow، PMWIN
3- در زمینه هیدرولوژی خیلی اطلاعات بروز ندارم قدیما SMADA خوب بود الان MIKE SHE میگن حرفایی واسه گفتن داره
4- در زمینه آبیاری تحت فشار (قطره ای) اگر نرم افزار WCADI رو گیر آوردین کولاکه
5- آبیاری سطحی SURFACE ، ُSIRMOD و نرم افزار های مشابه مناسبند.
منتظر نظراتتونم هستم.
ا6- در زمینه رودخانه HecRAS 4 اومده خوبه ولی این تنها نرم افزار رودخانه نیست، اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم، دوستان متخصص کمک کنن.
و....
تازه اول کاره.... برید سراغ الگوریتم ژنتیک، شبکه عصبی مصنوعی و امثالهم.
نرم افزارهای Bently آخر عاقبتین، هر کی یاد بگیره و از این طریق خدمت خلق کنه، بار و بندیل دنیا و آخرتشو(تحت شرایط مربوطه) میتونه ببنده.
انشاءالله که همه موفق باشن.
التماس دعا.
بهتره كه ما استارت رو بزنيم و ياد بگيريم ضرر كه نمي كنيم.متاسفاه با توجه به اينكه بيشتر فارغالتحصلان در شركت هايي مه كارشون طراحي سيستم هاي آبياري هست كار مي كن اين نرم افزار ها كاربرد چنداني ندارند.
از طرف دگر چون اكثر اين نرم افزارها شرايط اقليمي و جغرافيايي شبيه ايران رو ندارند كاربردشون محدودترم مي شه.
--------با سلام ! برا کسی که سازه می خونه چه نرم افزارهایی لازمن؟
vaghean?منم بابام مهندس آبه
ماهی بیشتر از 4 در آمد داره![]()
vay pas mnam poldar mishamمهندس مشاوره![]()
vay pas mnam poldar misham
shokhi mikonam ke inghadr pol va3am moheme vali nemidonestam daamade reshtam cheghadre![]()
areنازنین جان هر رشته ای که بخونی واسه کار فقط باید زرنگ باشی
رشته ی خودمون هیچ ربطی به شرکت نفت نداره اما بابای من 23 سال تو شرکت نفت رئیس امور مناقصه ها بود
چون زرنگ بود و میدونست چکار کنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سمينارها و ارائه هاي كلاسي مهندسي آب | علوم و مهندسی آب | 3 |