اهورا مزدا66
عضو جدید
خواهش میکنم ی پلان خوابگاه دانشجویی واسه رشته معماری صد نفر واسم بفرستید
خواهش میکنم ی پلان خوابگاه دانشجویی واسه رشته معماری صد نفر واسم بفرستید
موضوع اولیه پایان نامه من پارک زلزله بود.تاحالا کسی کار نکرده.موضوع فوق العاده خوبیه.یه مکان امن برای زلزله زدگان بعد از زلزله.که شامل انبار ها،فضاهای تفریحی،پارک،سوِیت،اورژانس و حتی مکان هایی واسه آموزش به مردم واسه مدیریت بحران.موزه زلزله و .....
نمونه مجتمع رفاهی بین راهی ...
سلام,موضوع پایانامه منم مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی هستشممکنه اسم چندتا نمونه خارجیو برام بنویسید؟
بدش 1 سواله دیگه ام داشتم,مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي به انگلیسی چی میشه؟آخه میخوام چندتا نمونه خارجی ام پیدا کنم اماا وقتی تو سرچ مینویسم :
Complex services - utilities in the way همش عکس آدم میاد
لِگو همون قطعات اسباب بازی پلاستیکی بصورت آجرهای رنگی و کوچک هستش که با اتصال به هم قابلیت ساخت اجسام را داره.فک کنم منظورتون لگو سازی در معماری باشه که ساختمون را با لگو می سازن.
برای اطلاعات بیشتر میتونید سایت های زیر رو مطالعه کنید.
http://parsam82.blogfa.com/post/7
http://www.phalls.com/vbulletin/sho...%C7%CA-%E1%90%E6-%D3%C7%CE%CA%E5-%D4%CF%E4%CF
سلام بچه ها پایان نامه من راجع به مرکز نمایش های سنتی وآیینی هستش.می خواستم بدونم فهرست مطالبم راجع به چی باشه؟ .بیشتر راجع به چی بنویسم؟ خواهشا کمکم کنید.
سمیرا جان میشه چند تا کتاب خوب بهم معرفی کنی.؟سلام اول بايد تاريخچه نمايش در ايران رو پيدا كنين،
سمیرا جان میشه چند تا کتاب خوب بهم معرفی کنی.؟
سلام
بابا یکی به داد من برسه
موضوع پایان نامم محل نگهداری کودکان بی سرپرسته
مبانی نظری میخام واسه پایان نامم
جبران میکنم .تو دست و بالم یه عالمه پایان نامه و پروژه دارم
سلام دوست خوبمسلام دوستان
کسی ریزفضاها یا برنامه فیزیکی خانه ی موسیقی داره تا بهم کمک کنه؟؟
پیش پیش مرسی از همتون
سلام دوست خوبم باتوجه به موضوع پایان نامه ،شاید این نمونه های طراحی شده هم کمک کنه :[h=1][دانلود] پـــلان های خانه معمار[/h]سلام
من موضوع پایان نامه ام خانه معمار انتخاب کردم
کسی مطالعاتشو داره ؟؟؟؟؟؟
سلام.دوستان من واقغا به نمونه های طراحی غرفه نمایشگاه احتیاج دارم.لطفا کمک رسانی کنید.با سپاس.ساراموضوع پایان نامه شما چیست؟