خب این مشکله خودتونه خانم زهره که حوصله توضیح دادن نداریسلام بچه ها خوشحالم كه همه از رشتتون راضي هستين من زهره ام پروژه ميخونم ولي همه فكر ميكنن رشتم يه رشته مديريتيه

خب این مشکله خودتونه خانم زهره که حوصله توضیح دادن نداریسلام بچه ها خوشحالم كه همه از رشتتون راضي هستين من زهره ام پروژه ميخونم ولي همه فكر ميكنن رشتم يه رشته مديريتيه
سلام من سپیده هستم از پیشکسوتان رشته مهندسی مدیریت پروژه خوشحال میشم تجربیاتم رو با شما شریک بشم و از تجربیات شما هم استفاده کنم.متاسفانه با شرایطی که پیام نور داره هنوز کلی واحد مونده که پاس کنم امیدوارم شما دوستان عزیز زود ,زود واحدا رو پاس کنید.
سلام سپیده خانوم.خیلی خوش اومدید.من و خانم امتی هم از ریش سفیدان هستیم.به تالار دانشگاه ها هم یه سر بزنید بچه های پیام نور همه اونجان.
سلام به زهره خانوم
خوش اومدی
این ناشناخته بودن رشته درد همه ی ماهاست !
خب این مشکله خودتونه خانم زهره که حوصله توضیح دادن نداری
((((((((((((سلام من تازه تو این سایت عضو شدم رشته پروزه هستم کسی میدوونه نمونه سوالات درس تحلیل سازه و مدیریت ایمنی کارگاه رو از کجا بابید پیدا کنم؟؟؟
سلم دوستان من امروزعضوشدم .اجرایی میخونم ترم7
سلام خب معلومه زير شاخه عمران.براي اينكه مطمئن بشي برو تو سايت وزارت علوم ببين.من الان سايتشو يادم نمياد مجبوري سرچ كنيمن یه سوال دارم.بالاخره مهندسی مدیریت پروژه زیر شاخه عمران هست یا زیر شاخه معماری؟هر کسی یه چیزی میگه.لطفا دقیقا توضیح بدید.![]()
معذرت می خوام ...این سوال رو می پرسم ....اما منظورتون از مهندسی مدیریت اجرایی همان مدیریت اجرایی هست ؟؟؟ممنونم از پاسختون ....
manam asiye hastam terme 5 daneshgah beynolmelali asaloye