مهریه ایهاش بیان اینجا................بحث در رابطه با مهریه

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز هرکی هرچی در رابطه با کم وزیادی و کی داده کی گرفته مهریه میخوان بگن بسم الله

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
این بحث و یه بار دیگه منم را انداخته بودم خیلی جالب بود....
ولی به هیچ نتیجه خاصی نرسیدم
اغلب دخترا میان میگن مهریه کم باشه ...پسرا هم که از دست این دخترا شکارن میگن مهریشون بالاست....
آخرش من نفهمیدم این دخترا که این همه دم از مهریه پایین میزنن چرا پسرا ایقد شکایت میکنن
بعضی از پسرا هم تو این بازار سکه میگفتن کمتر از 400 تا مهر نمیکنم!!!
ببخشید دیگه من نظر همه رو واست گفتم :smile:. الان خودشون میان حرفای منو تایید میکنن;)

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
محض رضای خدا اینقدر تایپک تکراری وبیخودی نزنید.اخه فقط برای امتیاز که نمیشه تایپک زد.

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
محض رضای خدا اینقدر تایپک تکراری وبیخودی نزنید.اخه فقط برای امتیاز که نمیشه تایپک زد.
خو حالا عصبانی نشو....شایدحواسش نبوده
استارتر محترم اگه دوس داری نظر بچه ها رو بدونی برو اینجا 27 صفحه بحث کردیم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/296846-دوست-داشتین-مهریه-تون-چقدر-باشه؟
یه تاپیک دیگه هم توی تالار مشاوره در همین رابطه هست.میتونی اونجام سر بزنی;)

آخرین ویرایش:

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من یه تایپک در مورد تلخی یا شیرینی مجردی گذاشتیم همه توش در مورد مهریه حرف زدن گفتم اونایی که میخوان در مورد مهریه حرف بزنن بیان اینجا نمیدونستم جایی دیگه هم عنوان شده فقط همین

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه تایپک در مورد تلخی یا شیرینی مجردی گذاشتیم همه توش در مورد مهریه حرف زدن گفتم اونایی که میخوان در مورد مهریه حرف بزنن بیان اینجا نمیدونستم جایی دیگه هم عنوان شده فقط همین
اخه همه اونجا حرفاشونو زدن دیگه حرفی نمونده

orchidak

عضو جدید
این بحث و یه بار دیگه منم را انداخته بودم خیلی جالب بود....
ولی به هیچ نتیجه خاصی نرسیدم
اغلب دخترا میان میگن مهریه کم باشه ...پسرا هم که از دست این دخترا شکارن میگن مهریشون بالاست....
آخرش من نفهمیدم این دخترا که این همه دم از مهریه پایین میزنن چرا پسرا ایقد شکایت میکنن
بعضی از پسرا هم تو این بازار سکه میگفتن کمتر از 400 تا مهر نمیکنم!!!
ببخشید دیگه من نظر همه رو واست گفتم :smile:. الان خودشون میان حرفای منو تایید میکنن;)
همه شدن این دختراو پسرا...شما خودت نظرت چیه؟:surprised: