سلام به همگی.دوستان من بعد 6 ترم درس خوندن حالا که کارآموزی رفتم فهمیدم که کلا از صنعت و محیط و جو کارش خوشم نمیاد.درسای مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی تقریبا هیچ کدوم تو صنعت کاربرد ندارن.میخواستم ببینم مکانیک چه سیالات چه جامدات فقط کارش تو صنعته ؟ هیچ جای دیگه نمیشه کار کرد .
سلام به همگی.دوستان من بعد 6 ترم درس خوندن حالا که کارآموزی رفتم فهمیدم که کلا از صنعت و محیط و جو کارش خوشم نمیاد.درسای مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی تقریبا هیچ کدوم تو صنعت کاربرد ندارن.میخواستم ببینم مکانیک چه سیالات چه جامدات فقط کارش تو صنعته ؟ هیچ جای دیگه نمیشه کار کرد .
من ي سوال دارم!كجا رفتي كاراموزي كه باين نتيجه رسيدي كه درسهاي مكانيك توي صنعت كاربرد نداردن؟؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟سلام به همگی.دوستان من بعد 6 ترم درس خوندن حالا که کارآموزی رفتم فهمیدم که کلا از صنعت و محیط و جو کارش خوشم نمیاد.درسای مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی تقریبا هیچ کدوم تو صنعت کاربرد ندارن.میخواستم ببینم مکانیک چه سیالات چه جامدات فقط کارش تو صنعته ؟ هیچ جای دیگه نمیشه کار کرد .
من ي سوال دارم!كجا رفتي كاراموزي كه باين نتيجه رسيدي كه درسهاي مكانيك توي صنعت كاربرد نداردن؟؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟
صنعت با استفاده از علم مكانيك (به صورت عمده) هست كه صنعت شده.اين حرفتون خيلي عجيبه! و البته از ي دانشجوي مكانيك بعيد!
سلام دوباره.سلام اصلاً حرفهای این دوستمون مجدداً باید توسط خودشون گفته بشه . به نظر بنده . منظورشون مشخص نیس .
سلام دوباره.
من فکر کنم منظورم رو درست نگفتم.جایی که من رفتم هیچ خبری از طراحی نبود و فقط تعمیرات دستگاه ها بود که از من بپرسین میگم یه کسی که نقشه خونی دستگاه رو بلد باشه میتونه اونا رو تعمیر کنه.جالب اینجایه که سرپرست کارگاه اونجا این حرف منو تایید کرد و گفت یک دهمه درسایی که میخونین تو صنعت کاربرد نداره(خود اون بنده خدا هم مکانیک خونده بود )
بله صنعت با استفاده از علم مکانیک صنعت شده اما توسط کشورایی غیر از ایران وقتی حتی ساخت قالب دستگاه رو می فرستن ترکیه شما انتطار داری تو ایران بحث طراحی داشته باشیم
سلام بله درست ه ک طراحی انجام نمی شه . در تکمیل حرفهای شما :
تمام مهندسین مکانیک کارخونه ها و اونایی ک مخصوصن دید فنی تری دارن : راحت تر دلایل خرابی رو در دستگاه ها پیدا می کنن راحت تر و مناسب تر تعمیر می کنن و ...
ب نظر بنده که خودم صنایع خوندم . مکانیک ها کاملا دید فنی تری دارن و در این مسایل تاثیرگذارن ... الزاما نباید طراح باشن . اونا می تونن ب راحتی تعمیرات رو اجرا کنن دلایل خرابی رو کشف کنن و ...
اینا همه در درسهای شما هست . اون درسها به شما دید بازتر و موثر تر می ده در اجرای مواردی که ذکر کردم ....
چرا و واسه چی؟فک کنم بشه ناظر مکانیک ساختمان بشی
والا من به عنوان ی مهندس سیالات توی کارخونه ای که کار میکنم دارم از تک تک ددرسهایی که خوندم استفاده میکنم.اون آقای مهندسی که این حرف را به شما زده احتمالا داشته به جای ی تکنسین کار میکرده ! بعدشم مهندسای جامدات کارخونه ی ما دارن دستگاه طراحی میکنن.فیکسچر میسازن پرس با توناژ بالا طراحی میکنن و میسازن.بهترین قالبهای فلزی و پلاستیکی را طراحی میکنن و میسازن و هیچ نیازی هم به هیچ جایی ندارن.سلام دوباره.
من فکر کنم منظورم رو درست نگفتم.جایی که من رفتم هیچ خبری از طراحی نبود و فقط تعمیرات دستگاه ها بود که از من بپرسین میگم یه کسی که نقشه خونی دستگاه رو بلد باشه میتونه اونا رو تعمیر کنه.جالب اینجایه که سرپرست کارگاه اونجا این حرف منو تایید کرد و گفت یک دهمه درسایی که میخونین تو صنعت کاربرد نداره(خود اون بنده خدا هم مکانیک خونده بود )
بله صنعت با استفاده از علم مکانیک صنعت شده اما توسط کشورایی غیر از ایران وقتی حتی ساخت قالب دستگاه رو می فرستن ترکیه شما انتطار داری تو ایران بحث طراحی داشته باشیم
جایی که شما میرین استثناست.منم کارخونه زمزم میرفتم که جای کوچیکی هم نبود ولی وضعیتش این بود.از هر کدوم دوستامم که پرسیدم فهمیدم وضع کارآموزیشون همینه.امیدوارم من اشتباه کرده باشم و همه جا مثل این چیزی باشه که شما میگینوالا من به عنوان ی مهندس سیالات توی کارخونه ای که کار میکنم دارم از تک تک ددرسهایی که خوندم استفاده میکنم.اون آقای مهندسی که این حرف را به شما زده احتمالا داشته به جای ی تکنسین کار میکرده ! بعدشم مهندسای جامدات کارخونه ی ما دارن دستگاه طراحی میکنن.فیکسچر میسازن پرس با توناژ بالا طراحی میکنن و میسازن.بهترین قالبهای فلزی و پلاستیکی را طراحی میکنن و میسازن و هیچ نیازی هم به هیچ جایی ندارن.
انصاف نیست با دیدن چندتا اتفاق و حرف کوچیک این ناتوانی را که توی محل کاراموزیتون دیدی به کل صنعت تعمیم بدی
سلامسلام به همگی.دوستان من بعد 6 ترم درس خوندن حالا که کارآموزی رفتم فهمیدم که کلا از صنعت و محیط و جو کارش خوشم نمیاد.درسای مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی تقریبا هیچ کدوم تو صنعت کاربرد ندارن.میخواستم ببینم مکانیک چه سیالات چه جامدات فقط کارش تو صنعته ؟ هیچ جای دیگه نمیشه کار کرد .
خوشحال شدم که شما که خانومید رفتین تو کار صنعتوالا من به عنوان ی مهندس سیالات توی کارخونه ای که کار میکنم دارم از تک تک ددرسهایی که خوندم استفاده میکنم.اون آقای مهندسی که این حرف را به شما زده احتمالا داشته به جای ی تکنسین کار میکرده ! بعدشم مهندسای جامدات کارخونه ی ما دارن دستگاه طراحی میکنن.فیکسچر میسازن پرس با توناژ بالا طراحی میکنن و میسازن.بهترین قالبهای فلزی و پلاستیکی را طراحی میکنن و میسازن و هیچ نیازی هم به هیچ جایی ندارن.
انصاف نیست با دیدن چندتا اتفاق و حرف کوچیک این ناتوانی را که توی محل کاراموزیتون دیدی به کل صنعت تعمیم بدی
نه اینجوریام نیست منم ترم 4 تموم کردم ...کاراموزی میرم ... ولی تنها کسایی ک میرن تو سایت کارخونه کارگراش هستن ....مهندساش ک همش پشت میز نشستن و کارشونم بیشتر طراحیه
سلام دوست عزيز اصلاً كار پيدا مي شه حالا ؟ كه بري توو دفتر زير كولر و طراحي كني ؟ تازه چي رو طراحي كني ؟ اگزوز موتور هوندا 125 ؟ ما صنعت داريم اصلاً ؟ ... ؟ اصلاً بحث اين حرفا نبود . اولين نفر كه اين تاپيك رو آغاز كرد : گفت چرا صنعتِ ما علمي نيس؟ و درسها كاربردي نيس . غيره و ... ...
نه اینطوریم نیست ....من میرم فولاد واسه کاراموزی....راستش خودمم نمی دونم اینا دارند چیکار میکنند...بیشتر ک چرت میزنند...ولی حقوقاشون بالاست....مسئول کاراموزیمم گفت فقط بتونم رو اتوکد مسلط شم ...گرفتتم !!!!....نمی دونم دیگه....[/QUOT
موفق باشین
نه اینطوریم نیست ....من میرم فولاد واسه کاراموزی....راستش خودمم نمی دونم اینا دارند چیکار میکنند...بیشتر ک چرت میزنند...ولی حقوقاشون بالاست....مسئول کاراموزیمم گفت فقط بتونم رو اتوکد مسلط شم ...گرفتتم !!!!....نمی دونم دیگه....[/QUOT
موفق باشین
حقوق بالا !!!
چرت !!!
توو شرکتهای خصوصی ... چرت !!!