ADSL2+
ADSL2+
سلام دوستان
من قبلا از شرکت مخابرات سرویس گرفتم اصلا سرعتش خوب نبود دوستام از شاتل و پارس آنلاین اینترنت گرفتن زیاد راضی نبودن ولی من الان از شرکت پارتا مدیا اینترنت خریداری کردم خیلی عالیه ، پیشنهاد میکنم شمام از این شرکت خریداری کنید.
ADSL2+
سلام دوستان حدود چند ماهی هست که اینترنت 128 ADSL2+ از شرکت مخابرات خریداری کرده و استفاده میکنم .سرعت دانلود با دانلودرINTERNET DOWNLOAD MANAGER برای من حدود 15 کیلو بایت برثانیس ، بعضی وقتا سرعتم کم و زیادم میشه اما چشم گیر نیست . اما بعضی از دوستام که اینترنت 128 ADSL 2+ از شرکت هایی مثل پارس آنلاین یا شاتل خریداری کردن ادعا میکنن که سرعت دانلودشون با همین دانلودر در اکثر مواقع بالاتر از 60 کیلوبایت بر ثانیس ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم که که سرعت دانلودشون با شرکت های مخابرات ، پارس آنلاین ، شاتل و ... چقدره ، تا اگر مشکل از منه بتونم هر چه زودتر برطرفش کنم .خیلی ممنونم و موفق و پیروز باشید
سلام دوستان
من قبلا از شرکت مخابرات سرویس گرفتم اصلا سرعتش خوب نبود دوستام از شاتل و پارس آنلاین اینترنت گرفتن زیاد راضی نبودن ولی من الان از شرکت پارتا مدیا اینترنت خریداری کردم خیلی عالیه ، پیشنهاد میکنم شمام از این شرکت خریداری کنید.