معجزه آب پیاز، برای از بین بردن لک و جوش پوست

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته نشان داده است که لکه های قهوه ای که بر اثر تابش آفتاب پس از سی سالگی روی پوست پدیدار می شوند، با استفاده از آب پیاز به مرور زمان کم رنک می شوند و از بین می روند.

تحققیات نشان داده است که عصاره پیاز به دلیل دار بودن اسید های گیاهی می توان روی پوست پلینگ مناسب انجام دهد. یعنی باعث ریزش و رفع لایه سلولهای مرده و کراتینی پوست شود و این فعالیت و شادابی لایه زاینده پوست را فراهم می آورد که ثمره این عملکرد داشتن پوستی بدون لک ، جوش ، تمیز و با طراوت می باشد که در بررسی ها و تحقیقات به اثبات رسیده است. برای این امر لازمست افراد حداقل روزی دوبار لکه های قهوه ای را به آب پیاز آغشته کنند.

در صورت لزوم بعد از شستن پوست مقداری کرم گیاهی روی پوست مالیده شود . البته پوستهای چرب معمولا نیاز به کرم ندارند. محققان عنوان می کنند که آب پیاز به علت داشتن مواد ضد عفونی کننده گوگرددار و اسید های مفید چون اسید سیتریک حتی می تواند به بهترین وجهی جوشهای معمولی و سر سیاه صورت و نواحی بینی را ضد عفونی و سریعه درمان نماید.

همچنین شیره پیاز خام به علت داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین c در طراوت ، تقویت ، رفع وجلوگیری از چین و چروک می تواند نقش پایه ای و اساسی داشته باشد . جهت تهیه و استفاده از آب پیاز یک عدد پیاز را رنده نمایید و از پارچه تمیز عبور داده و شیره تهیه شده را توسط تکه ای پنبه روی پوست بمالید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که البته این زمان به مقدار تحمل هر شخص قابل تغییر است. [h=3][/h]

sorena_redroz

عضو جدید
ممنون عاليه اگه تاثير داشته باشه آخه من خيلي از اين موضوع زجر مي كشم لكهاي صورت..... لطفا اگه راههاي ديگه داريد منو راهنمايي كنيد
دوستتون دارم

mehrnoosh19

عضو جدید
من از آب پياز مدت هاست استفاده ميكنم ,عاليه ...پوست و فوق العاده نرم و مرطوب ميكنه .........فقط هر دفعه كه ميزنم يه دل سير گريه ميكنم....:cry: چون گاز پياز مستقيم ميره تو چشماتون

GOLIRANI

عضو جدید
سلام من یک بار استفاده کردم از بس گریه کردم پشیمون شدم ولی حالا که اینقدر مفیده دوباره استفاده می کنم.

:w30:

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه بار زدم پوستم تاول زد بزرگ بزرگ
1بارم از ترب سیاه استفاده کردم اشک میریختم و بال بال میزدم از بس که سوزش داشتم

aslyaz

عضو جدید
ابا خوردن پیاز هم به همون اندازه استفاده ی موضعی اثر گذاره ؟