h25
عضو جدید

يك دندانپزشک کودکان با اشاره به مضرات ناشي از مصرف زياد پاستيل در كودكان گفت: چسبندگي ژلاتين به دندانهاي کودکان و کوتاهي آنان در رعايت بهداشت دهان به تخريب دندانها منجر ميشود. دكتر زيبا سجادي گفت: در سالهاي اخير برخي از کارخانههاي توليد پاستيل، ويتامين C را به محصولات خود افزودهاند و با تاکيد بر ارزش سلامتي اين گونه پاستيلها جايگاه خوبي در بازار پيدا کردهاند. وي تاکيد کرد: بايد به خاطر داشته باشيم که ژلاتين به آساني در بدن جذب مي شود و حتي به گوارش ساير مواد غذايي از طريق توليد امولسيون کمک ميکند؛ علاوه بر آن به عنوان مکمل غذايي در رژيم هاي مخصوص استفاده ميشود. به طور معمول ژلاتين حاوي 80 درصد پروتئين، 13 درصد رطوبت و دو درصد مواد غذايي است. سجادي خاطرنشان كرد: با توجه به اين موارد، والدين بايد در نظر داشته باشند اگر کودکانشان از پاستيل به ميزان زيادي استفاده ميکنند از سلامت دندان آنها غافل نمانند.
