انتظار چندین هزار نیروی جدیدالاستخدام نفتی از رستم قاسمی برای وتوی یک مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی نفت
http://www.naftnews.net/view-13633.html
فعلاً که از اصل حقوق هم خبری نیست، چه برسه به اضافاتش!
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/mad.gif)
انتظار چندین هزار نیروی جدیدالاستخدام نفتی از رستم قاسمی برای وتوی یک مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی نفت
http://www.naftnews.net/view-13633.html
سلام همکار گرامیسلام به همه ی دوستان قدیم و جدید این تاپیک...
یه خبر از تکمیل ظرفیت پالایش و پخش برای عزیزان منتظر....
اقا به یکی از دوستای من که تو مصاحبه رد شده بود زنگ زدن که بیا برا طب صنعتی و ادامه ی مراحل استخدام...
کلا این شرکت پالایش و پخش شرکت مرموزیه! تو سایت اعلام نمیکنه فقط از طریق تماس تلفنی ارتباط برقرار میکنه!!!!
ضمنا اخوی های گرام این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که سالگرد آزمون استخدامی نزدیکه هرکی وضعش خوبه یه کیکی چیزی سفارش بده... اگه امکانش هست بچه های تهران یه سانس سالن همایش های برج میلاد رو هم رزرو کنن یه مراسمی برگزار کنیم کمی اشک بریزیم برای این یه سال انتظار و استرس!!!![]()
با منابع انسانی پارس تماس گرفتم می گه لیست اعزامی شهریور هنوز نهایی نشده مشخص نیست. گفتم به بعضی از بچه ها گفتید که اسمشون تو لیست هست یا نه گفت از خودشون یه چیزی گفتن هر کی جواب داده و هنوز مشخص نیست اصلا نمیشه سر از کار این ها در اورد.![]()
سلام مهندس جانمن از بوشهر هستم.تاریخ طبمون متفاوت بود.دوستم 6 اسفند بود و من 23 فروردین
نه لیستی که به من داد نهایی نبود
اره اگه برید حتما جواب میدن ولی تلفنی خیلی کم جواب میدن
سلام مهندس جان
یعنی شما برای این قضیه از بوشهر تا تهران رفتید؟
به نظرت حضوری رفتن ، تاثیری در اعزام دارد؟
من دو باری که حضوری رفتم، کمتر از تلفن جوابم رو دادند و ما رو حواله به تماس تلفنی دادند.
وااا
جل الخالق.
تلفنی جواب درست و حسابی به آدم نمیدن. اگه آدم بتونه حضورب بره باز یه چیزی
دوست و همکار آینده
اگر ممکن است راجع به قانونی که بیان نمودی توضیح بیشتری بدهید.
پیشنهاد خوبی بیان نمودید،من بهش عمل نمودم.اگر همچون موارد قبل دست رو دست بزاریم مطمئن باشید مهر هم اعزام نمی شویم.
یکی باید به تامین نیرو شرکت یادآوری نماید که مهمترین قسمت در تاسیسات نفت و گاز بحث کنترل و ابزار دقیق است ، اما تو این سه دوره اعزامی هنوز هیچ تعدادی از کنترلی ها نفرستاده اند.![]()
salamسلام.
امروز یک sms برای من اومد که لیست اسامی شهریور، نیمه مرداد نهایی میشه. از کار این جماعت نفتی نمیشه سر درآورد به خدا!!
دوست عزیز تا الان از بچه های کنترل و ابزار دقیق در مجموع گروه های اول و دوم حدودا 40 نفر در حال گذراندن مراحل آموزش در ماهشهر هستند و اکثرا هم از مقطع فوق لیسانس وتعدادی هم لیسانس جذب شده اند
از همه دوستان خواهش ميكنم برا مريض من كه الان اتاق عمل هستش دعا كنيد تا عملش موفقيت اميز باشه![]()
سلام همکار گرامی
بله حرف ایشون کاملا تایید میشه چون یکی از دوستای خودم که مصاحبه رد شده بود بهش زنگ زدن که دوشنبه همین هفته بره تهران واسه طب صنعتی....
با برگزاری مراسم شما هم موافقم خوش میگذره![]()
بسم الله الرحمن الرحيم يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاءاز همه دوستان خواهش ميكنم برا مريض من كه الان اتاق عمل هستش دعا كنيد تا عملش موفقيت اميز باشه![]()
آقا من امروز رفتم شرکت (پارس)..اولش چک کرد که تمام مدارکم از جمله گزینشو طب اومده..بعدشم به خانم بغلیش گفت که ببیینه اسمم تو اعزامیه شهریور هست یا نه، که خدا رو شکر بود!..بعدشم گفت که هفته دیگه هم بهتون زنگ میزنیم
اولشم یکم بحث کردیم که چرا جواب تلفنو نمیدینو اینا که گفتش که به خدا سرمون شلوغه و از این جور حرفا.ضمنا لیست شهریور کاملا آماده بود اگه بهتون میگن که نهایی نشده میخوان از سرشون باز کنن، گول نخورین!!
سلام ابول بول بولی!!!سم الله الرحمن الرحيم يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
امیدوارم که عمل مریضتون با موفقیت انجام بشه
این چه خطاب کردنه عزیز!سلام ابول بول بولی!!!
آخه وقتی بلد نیستی کپی پیس انجام بدی چرا می زنی!!!
"ب"بسم الله رو که جا انداختی!!!
سلام. دوست گرامی می خواستم بدونم شما سهمیه داشتین ؟
ساکن اهواز هستید، بومی اونجا نیستید؟ منظورم سهمیه بومی است.نه عزیز نداشتم
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
باعرض سلام خدمت دوستان گلم مخصوصا محمدي وفلات وnima-4321بسم الله الرحمن الرحيم يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
امیدوارم که عمل مریضتون با موفقیت انجام بشه
نه عزیز نداشتم
ساکن اهواز هستید، بومی اونجا نیستید؟ منظورم سهمیه بومی است.
سلام علیکم و رحمت ....
آقا کسی از حال ما پالایشی ها خبر نداره
ما رو کی میگن یا نمیگن دیگه
آره فک کنم سهمیه بومی داشته باشم
يك خبر داغ داغ دارم برا فلاتياي گل
طبق اخرين اخبار رسيده از فلات گروه بعدي فلاتيا به احتمال 95% نيمه اول مرداد اعزام ميشن به محمود اباد
سلام.خخدا رو شکر بابت مریضتون.ممنون میشم منبع خبریتون رو هم اعلام کنید![]()