طبق آخرین اخبار قرار گروه A مناطق نفتخیز از شنبه یک هفته بره دوره HSE و از هفته بعدش گروه B دعوت بشه و گروه A سه ماه بره توی یونیتها شون و توی این سه ماه گروه B آموزش ببینه و بعد از سه ماه گروه A بیاد آموزش و B بره توی یونیت...
آره داداش موثقه...از دو نفر از دوستام که گروه A هستن پرسیدم... احتمالا ما این هفته که میآد نه، هفته بعدش خبر میشیم ...dooste aziz in khabaretoon movasakhe؟bachehaye inja kiya manategh naftkhiz hanooz zang nazade barashoon?
چرا باشگاه رو ف ی ل ت ر کردن![]()
بچه های گل مناطق نفت خیز پس کجایید؟؟؟
خبری؟حرفی ؟
حدیثی ؟
سلام، بله در عین ناباوری ساعت 7:28 دقیقه امروز پنجشبه در حالی که داشتم صفحات مربوط به دیشب رو که نخونده بودم مرور می کردم ، بعد از خوندن یکی دو صفحه، وقتی خواستم صفحه بعدی رو ببینم ، دیدم که بله دقیقا در همون لحظه سایت "فیل تر" شده!
جالبه، الان که با فیل تر ش ک ن از سایت استفاده می کنم، یه احساسی شبیه به "ف ی س ب و ک" بهم میده!
نمیدونم یه همچین سایتی برای چی باید بسته بشه؟!!!!
سلام به همگي
من ديشب از مناطق برگشتم
اگه هر سوالي هست بفرمايين،در خدمتتم...
راستي آقا شهرام (شهرام59) به همگي سلام رسوندن!!!
از ماهشهر زنگ زدن یا از تهران؟آقا همين الان با من تماس گرفتن
آدرس کمپ بعثت رو داد و گفت روز سوم خرداد اونجا باشم و با هرچی که ميرم (اتوبوس ، هواپيما) بليطش همرام باشه تا شرکت بام تسويه کنه، وسايل برای مدت يک ماه با خودم ببرم + کپی مدارک و مدرک تحصيلی
از ماهشهر زنگ زدن یا از تهران؟
آقا همين الان با من تماس گرفتن
آدرس کمپ بعثت رو داد و گفت روز سوم خرداد اونجا باشم و با هرچی که ميرم (اتوبوس ، هواپيما) بليطش همرام باشه تا شرکت بام تسويه کنه، وسايل برای مدت يک ماه با خودم ببرم + کپی مدارک و مدرک تحصيلی
من موندم این پارس بر چه اساسی دعوت کرده..دوستم ساکن مشهده کاردانی مکانیک.طبش 16 فروردین و گزینشش 1اردیبهشت بوده!..بعدش دعوت شده ولی خیلیا که قبل از عید بودن نشدن (مثل خودم)
چرا باشگاه رو ف ی ل ت ر کردن![]()
سلام، بله در عین ناباوری ساعت 7:28 دقیقه امروز پنجشبه در حالی که داشتم صفحات مربوط به دیشب رو که نخونده بودم مرور می کردم ، بعد از خوندن یکی دو صفحه، وقتی خواستم صفحه بعدی رو ببینم ، دیدم که بله دقیقا در همون لحظه سایت "فیل تر" شده!
جالبه، الان که با فیل تر ش ک ن از سایت استفاده می کنم، یه احساسی شبیه به "ف ی س ب و ک" بهم میده!
نمیدونم یه همچین سایتی برای چی باید بسته بشه؟!!!!
ماهشهردوستت هم برا ماهشهر دعوت شده یا برای مشهد؟؟
سلام آقای one_1 شما که باهاتون تماس گرفتند بهتون اس ام اس هم داده بودند؟
آقا کلا چه خبر؟!
منظور از 6 ماه دوره ، سه ماه اهواز -سه ماه مناطق عملیاتیه یا اینکه 6 ماه اهواز جداست؟
از افراد غیر از موارد خاص! کسی اهواز افتاده بود یا نه؟
اوضاع مرخصی توی دوره آموزشی اهواز چطوریه؟
روی ودیعه مسکن میشه حساب کرد؟
من برای امتحان دانشگاه باید یک هفته مرخصی بگیرم .اگه بدون اجازه برم چیکار میکنند؟آقايون كلا نگران هيچي نباشين،
همه چي رديفه،اصلن نميذارن بهتون بد بگذره،لااقل تو اين دو روزه اين جوري بود،
راجع به مرخصي گفتن توي دوره آموزشي به هيچ عنوان نميديم،فقط پنج شنبه جمعه،نميدونم چقدر صحت داشته باشه،
راجع به وديعه مسكن همون حرف قبلو ميزدن كه به فوق ديپلم نميديم ليسانسم توي نوبت بايد باشه ولي رئيس مركز آموزش گفت صحبت كرديم به همه بدن،
توي اين مدت آموزشم كه از لحاظ غذا و جا مشكلي نيست،
يه توضيح كلي هم بدم:
كلا مناطق نيروهاي تازه استخدام نفت خيز جنوب به دو دسته تقسيم شدن:گروه Aو B...
گروه A كه ما باشيم به مدت يك هفته آموزشهاي ايمني رو ميگذرونيم بعدش سه ماه ميريم توي واحدامون برا كار،بعد دوباره برميگرديم آموزش...
گروه B در اين فاصله ميرن برا آموزش،يعني گروه B ابتدا آموزش ميبينن كامل بعد ميرن سر كار...
از لحاظ تقسيمات به جز 5 شركت معروف مارون،كارون،آغاجاري،گچساران و مسجد سليمان شركت هاي ديگه اي هم هستن مثل:
پيرا حفاري ايران،زمين شناسي،شركت مهندسي توربين جنوب...
من خودم افتادم توربين،هنوزم صد در صد نميدونم جاش كجاست ولي ميگفتن احتمالا اهواز باشه،
خيلي ها هم كارون و مارون بودن ولي بند پ بيشتر توي سمت ها خود نمايي ميكرد،
مثلا چطور ميشه كه سمت شخص تازه استخدام خورده باشه مدرس آموزش!!!!!
به هر حال نگران هيچي نباشين و خودتونو بسپارين به تقدير اميدوارم بهترين ها براتون مهيا باشه...
من برای امتحان دانشگاه باید یک هفته مرخصی بگیرم .اگه بدون اجازه برم چیکار میکنند؟
اگه اینطوریه خدا کنه من مرداد دعوت بشم.
آقايون كلا نگران هيچي نباشين،
همه چي رديفه،اصلن نميذارن بهتون بد بگذره،لااقل تو اين دو روزه اين جوري بود،
راجع به مرخصي گفتن توي دوره آموزشي به هيچ عنوان نميديم،فقط پنج شنبه جمعه،نميدونم چقدر صحت داشته باشه،
راجع به وديعه مسكن همون حرف قبلو ميزدن كه به فوق ديپلم نميديم ليسانسم توي نوبت بايد باشه ولي رئيس مركز آموزش گفت صحبت كرديم به همه بدن،
توي اين مدت آموزشم كه از لحاظ غذا و جا مشكلي نيست،
يه توضيح كلي هم بدم:
كلا مناطق نيروهاي تازه استخدام نفت خيز جنوب به دو دسته تقسيم شدن:گروه Aو B...
گروه A كه ما باشيم به مدت يك هفته آموزشهاي ايمني رو ميگذرونيم بعدش سه ماه ميريم توي واحدامون برا كار،بعد دوباره برميگرديم آموزش...
گروه B در اين فاصله ميرن برا آموزش،يعني گروه B ابتدا آموزش ميبينن كامل بعد ميرن سر كار...
از لحاظ تقسيمات به جز 5 شركت معروف مارون،كارون،آغاجاري،گچساران و مسجد سليمان شركت هاي ديگه اي هم هستن مثل:
پيرا حفاري ايران،زمين شناسي،شركت مهندسي توربين جنوب...
من خودم افتادم توربين،هنوزم صد در صد نميدونم جاش كجاست ولي ميگفتن احتمالا اهواز باشه،
خيلي ها هم كارون و مارون بودن ولي بند پ بيشتر توي سمت ها خود نمايي ميكرد،
مثلا چطور ميشه كه سمت شخص تازه استخدام خورده باشه مدرس آموزش!!!!!
به هر حال نگران هيچي نباشين و خودتونو بسپارين به تقدير اميدوارم بهترين ها براتون مهيا باشه...
سلام
دستتون درد نکنه بابت اطلاعاتتون
در مورد حقوق چیزی نگفتن؟
لیسانس فنی منظورمه
سلام دوست عزیز یک سوال داشتم طب صنعتی شما در چه تاریخی بوددر مورد حقوق گفتن كه هنوز بيس امسال مشخص نشده و يه چيز جالب كه گفتن اينكه گفتن امسال حقوقا افزايش چشمگيري داره،
ولي پارسالو گفتن ليسانس فني 314 هزار تومن و فوق ديپلم 256 بوده،
دوستان اگه سوالي دارن كه بتونم جواب بدم خوشحال ميشم تا فردا شبم بيشتر نيستم،اونجا آخه اينترنتش به خاطر حمله سايبري قطعه!!!!
و راستي قراره يه كلاس بذارن راجع به حقوق فقط كه احتمالن شنبه باشه....
مهندس شما کدوم شرکت بودی رتبه آخرین فرد قبول چند بود با تشکرسلام آقای one_1 شما که باهاتون تماس گرفتند بهتون اس ام اس هم داده بودند؟
سلام دوست عزیز یک سوال داشتم طب صنعتی شما در چه تاریخی بود