نه عزیز ، اردیبهشت 300 نفر دعوت میکنن برای اوایل خرداد. بعدش هم با توجه به اینکه طب پارس از حدودای 26 بهمن شروع شده و روزی حدود 50 نفر معاینه شدن، حتی اگه نیمی از نفرات پروندشون به کمیسیون ارجاع شده باشه، من که طبم اواسط اسفند بوده، امید ندارم جز این 300 نفر باشم، شما که دیگه 23 فروردین بودی و جواب کمیسیون اسفندی ها هم زودتر از جواب طب شما رسیده به شرکت!
نگران نباش نوبت بعدی آموزش اوایل تیر ماهه.
البته این حسابیه که من می کنم ، خدا رو چه دیدی ، ممکنه پرونده شما هم تکمیل باشه و سری اول بری آموزش!
مرسيييييييييييييييييييييييييي
عكس خودته ؟؟؟؟؟؟؟ شيطون بلا![]()
سلام دوستان
بچه ها
کسی هست که شماره پخش و پالایش ساختمان سوم و یا پنجم رو داشته باشه
ممنون میشم
ممنون آقای"امیدی"،"مجید"،"شهرام".تاریخ طبم۱۱اسفندبود
آزمون عمومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه باز هم قراره آزمون بگیرند؟؟
مهندس ممنونسلام مهندس شما با کی کار دارین من شمارشو بدم؟ می تونی با شماره 021-61651 تماس بگیری بعد با شخصی که کار دارین وصل کنه
کی بشه که ما بچه های پارس بیایم اینجا بگیم بالاخره دعوت شدیم به آموزش
ایشالا همتون موفق باشید فلاتی های گل
LOVE IS SWEET LOVE IS SWEET LOVE ISSWEET
NICE GIRL COME TO MY HOLD
بچه های مناطق مرکزی کسی تو تاپیک هست؟خبری از شروع به کار ندارید؟من که هربار به انسانی نفت و گاز غرب زنگ می زنم میگن اطلاعی نداریم!!!!!!!!!؟؟؟!!این دیگه نوبرشه.
سلام
من امروز ظهر تهران تماس گرفتم ؛ مسولش گفت نماینده شرکت اومد و همه جواب ها رو گرفت برد.
طبق تماسی که با تهران داشتم اونا هم مثل بقیه شرکتا میگن اوایل خرداد تماس میگیریم باهاتونخواستی شماره تهران رو بهت بدم خودت تماس بگیر آمارشو بگیر[/QUOTممنون مهندس.تازه اوایل خرداد تماس میگیرن؟پس حتما شروع به کار اوایل تیره!
نمیدونم بشه یا نه اما اگه اون چيزی که نبايد بشه ، بشه، پيگيری ميکنمسلام دوست عزیز اگه بخوای جاهامون رو عوض کنیم. ما که مردیم از بی کاری
سلام
من امروز ظهر تهران تماس گرفتم ؛ مسولش گفت نماینده شرکت اومد و همه جواب ها رو گرفت برد.
جدی میگی مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدی طب صنعتی دیگه،آره؟؟
با کی صحبت کردی؟
خدا کنه درست گفته باشه
سلام
من يه مشكل دارم
اگه تو خرداد به ما بگن بيام اموزشي بعد ما كه دانشجو هسيم و امتحان داريم اجازه ميدن تو اموزشي بيام امتحان بديم.يا بايد قيد اين ترم رو بزنيم؟
خرداد که هیچ !! همین الانم اگه بگن بیا ، شما امتحاناتت واست اولویت داشته باشه !! خبری نیست!!
از جوابت ممنون مهندس
اما اگه مثلا اگر شركت گفت كه فلان تاريخ بايد محل اموزش باشي بعد همون موقع هم امتحان بود .
شركت اجازه ميده ما به سركار نريم و امتحانمون بديم؟
سلام"آقای امیدی"یعنی میشه امتحاناتمون روکه نزدیک دوهته طول میکشه بدیم؟(تاریخ امتحانات از۲۷خردادتا۱۱تیر)
شرکت اجازه داد که خوب اگه نداد میری امتحانتو میدی .گور بابای شرکت گفتم که خبری نیست اگه چیزی شد با من. راهاشو بعدا که اومدی خودم یادت میدم![]()