با سلام خدمت همه
آرش كار شما اصلا درست نبود -اولا بلكبري اطلاعات خوبي داره ميده-
ثاني اگر شما دوست نداريد مطالبش را نخوانيد-
ثالثا اين تاپيك از روز اول كه مال شما نبوده كه اين طور برخورد ميكنيد الان همون بچه هايي كه از روز اول با تاپيك همراه بودند خيلي هاشون به ناحق و به دليل نداشتن بند پ(همتون در جريان هستيد مصاحبه نفت = پارتي ) رد شدن و مرتب ميان تاپيك بلكه خبري باشه
رابعاامار صفحه بالا ميره كه به نفع همه است شايد يه ركوردي تو گينس.....
ببخشيد- در پناه حق باشد
با سلام خدمت این دوست عزیزمون که فک میکنه ما با بند پ این همه مرحله رو سپری کردیمبا سلام خدمت همه
آرش كار شما اصلا درست نبود -اولا بلكبري اطلاعات خوبي داره ميده-
ثاني اگر شما دوست نداريد مطالبش را نخوانيد-
ثالثا اين تاپيك از روز اول كه مال شما نبوده كه اين طور برخورد ميكنيد الان همون بچه هايي كه از روز اول با تاپيك همراه بودند خيلي هاشون به ناحق و به دليل نداشتن بند پ(همتون در جريان هستيد مصاحبه نفت = پارتي ) رد شدن و مرتب ميان تاپيك بلكه خبري باشه
رابعاامار صفحه بالا ميره كه به نفع همه است شايد يه ركوردي تو گينس.....
ببخشيد- در پناه حق باشد
| |||||||
شرکت ملی نفت ایران - اداره تامین نیروی انسانی (واحد کامپیوتر) |
حالا من هر چی بگم شما شاید حرف خودتو تکرار کنی،ولی من آدمی رو میشناسم که هم ارشدبود و هم باباش کارمند نفت و هم سهمیه ایثارگری داشت نتونست قبول بشه،الیته مطمئن نیستم با ارشدش امتحان داده بود یا مثل ما با لیسانس،من از شرکت دفاع نمیکنم،فقط اینو میگم :نابرده رنج گنج میسر نمیشود.حالا میخوای به حرفام اعتماد کن می خوای نکن.این حرفا غیر از اینکه روحیه خودتو خراب میکنه کار دیگه ای نمیکنهاینطور نیست که همش پارتی بازی باشه بعضی هام با سهمیه بومی و تلاش خودشون استخدام شدن ولی درصد اونهایی که با پارتی هم قبول میشن کم نیست
واقعا برای بعضی افراد کوته بین که ازسیاستهای تحریمی و بایکوتی استفاده می کنند متاسفم دیگر دوره این کارا بسر رسیده است بهتر است با دیالوگ مشکلاتمان را حل کنیدمتاسفانه بلایی که بر سر یک تاپیک خوب در سایتی مشابه توسط فردی که خودش رو علی بیگی معرفی میکنه داره اینجا هم میاد آقایونی که وکیل مدافع این فرد شدید(مطمئنم یکی دوتاشون خود این فرد هستند که با آی دی جدید میاد! ) کسی نگفته که ایشون چرا مطلب میذاره !!لطفا مغلطه نفرمایید! بحث بچه ها اینه که این آدم اسپم کاری میکنه و مطالب کاملا تکراری و بی ربط و سیاسی میذاره کلا قوانین سایت رو نقض میکنه از قبیل تکرار سوالات بی ربط و مطالب مرتبط با تحریم نفت که هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره و در ضمن مخالف قانون شماره 18 عضویته و ... : قانون شماره 6) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، تالار مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در تالارهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید. قانون شماره 18) ارسال مطلب سياسي يا نقد مذهبي در اين باشگاه ممنوع است. ازمدیریت محترم این تاپیک که خیلی به بچه ها از جمله خود من کمک کرده از مصاحبه فنی روانشناسی عقیدتی و آشنایی با قوانین و حقوق اداری و .. که با همفکری همه ی بچه های خوب عضو حاصل شده ،خواهش میکنم نسبت به آی دی blackberry35 یک تصمیم مناسب بگیرن که بیشتر از این این تاپیک خوب رو تخریب نکنه
یه سوال؟حالا شما نمیخواد زیاد سنگ شرکت رو به سینه بزنی من کلی گفتم و نه سیاه دیدم قضیه رو ن سفید این عین حقیقته.
اگه کسی جایی پارتی داشت بنظرتون از پارتی استفاده کنه یا نه(از نظر حلال و حرام بودنش)؟من نفهمیدم منظور سوالتو مستر طه
آفرین پسرببین طه جان در مورد شرکت های خصوصی که با سرمایه شخصی اداره میشه این حق که طرف پارتی بازی کنه واسه اطرافیانش جای ایراد نداره ولی در مورد شرکت های دولتی و نیمه دولتی این کار به نظرم اوج بی وجدانی هستش و واقعا نابخشودنیه..
سلاممن که مشکل داشتم و رفت کمیسیون 15 روز طول کشید ولی اونایی که مشکلی نداشتند بلافاصله به شرکت فرستاده میشه
بابا به سلالمتی مبارک باشهآقایون ببخشید اینقدر از موضوع اصلی خارج شدید که حتی کسی حاضر نیست جواب سوال منو بده آقایون من پرسیدم اگر کسی توی طب مشکل نداشته باشه چند روز بعد جواب قبولی رو به شرکت میدن لطفا جواب بدید در ضمن بنده نفت و گاز پارس بودم
عزیزم سوالت چیه؟من 11ام میرم بگو بپرسمسلام
بابا کسی قرار نیست بره تهران برا طب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال بپرسه و ما رو از نگرانی در بیاره؟
میگم من زنگ زدم شرکت ولی بهم گفت جواب طبت هنوز نیومده
ببین دوست عزیز کمیسیون هر روز تشکیل میشه.میتونی به بیمارستان زنگ بزنی و جوابو بگیری .و می تونی به شرکت زنگ بزنی و جوابو بگیری البته اگه به دستشون رسیده باشه