با سلام به تمامی دوستان عزیز من دانشجوی ارشد صنایع غذایی(ترم 2)هستم
میشه لطفا راهنماییم کنین چیکار باید بکنم دکترا قبول شم؟
اصلا اسونه قبولیش؟
با تشکر فراوان
سلام. من رتبم شد 63 یعنی قبول میشم ؟! نوشته: آخرين رتبه مجاز در سهميه 310
از کجا بدونم چند نفر میخوان آخه ؟! با بدبختی سایتشو باز کردم و نتیجه رو دیدم......
فکر کنم رتبم خوب نیست مگه نه ؟!
من مهندسی کشاورزی-زراعت شرکت کردم....
یعنی گند زدم نه ؟!
خسته شدم دیگهههههههههههههههه
ته علمم همینجاست دیگه... البته زبانشو خوب نزدم ....
چند برابر ظرفیت، مجاز اعلام میکنن؟ اگه سه برابر باشه بالاخره یه جایی قبول میشی دیگه!
سلام. من رتبم شد 63 یعنی قبول میشم ؟! نوشته: آخرين رتبه مجاز در سهميه 310
از کجا بدونم چند نفر میخوان آخه ؟! با بدبختی سایتشو باز کردم و نتیجه رو دیدم......
یعنی گند زدم نه ؟!
درود.تبریک.رتبه بدی هم نیست.ولی فقط یک غرباله.اصل مصاحبه است.اینو ببین.نحوه مصاحبه آزمون دکتری سال 90:http://www.4shared.com/zip/tUXBMuo1/rahnemayekamelmosahebenobate2.htmlسلام. من رتبم شد 63 یعنی قبول میشم ؟! نوشته: آخرين رتبه مجاز در سهميه 310
یعنی گند زدم نه ؟!
نه پژمان جان رتبه ات توی رشته زراعت خوب شده چون معمولا رشته زراعت زیاد میگیرن.سلام. من رتبم شد 63 یعنی قبول میشم ؟! نوشته: آخرين رتبه مجاز در سهميه 310
یعنی گند زدم نه ؟!
هر چی باشه وضعتون از رتبه های بالاتر از صد خیییلی بهتره
نا امید نباشید
سلام
من خودم منتظر جواب ارشدم
ولی امروز جواب ازمون دکتری که اعلام شد بیشتر ذوق کردم
آخه شوهرم دکتری شرکت کرده بود و شکر خدا با رتبه 23 قبول شد
این در حالیه که از دو ماه فبل ازمون درگیر مراسم و این جور چیزا بودیم و حتی لای کتاباشم باز نکرده بود
خیلی خوشحالیم
مرسی آقا بهمن دستت درد نکنه... مصاحبه که شنیدم بچه های دانشگاه آزاد... دولتی قبول نمیشن !!! خدا کنه غربالش خوب بشه این فایله.... بند بندشو ندارم... اما بند بندم کرددرود.تبریک.رتبه بدی هم نیست.ولی فقط یک غرباله.اصل مصاحبه است.اینو ببین.نحوه مصاحبه آزمون دکتری سال 90:http://www.4shared.com/zip/tUXBMuo1/rahnemayekamelmosahebenobate2.html
مرسیییی به به تبریک میگمممممممم خوب چرا اینقدر اختلاف ماها زیاده ؟! 63 تا 310 ...... خیلی فاصله داره که حس بدی دارم!تبریک میگم آقا پژمان، راستی من هم توی رشته علوم علفهای هرز مجاز شدم (رتبه ام 29 شده و آخرین رتبه قبولی 32 بود). توکل به خدا نمره مصاحبه و نمره کتبی را جمع می کنند و تکلیف نفرات قبول شده در 20 شهریور مشخص میشه.
نه پژمان جان رتبه ات توی رشته زراعت خوب شده چون معمولا رشته زراعت زیاد میگیرن.
سلام کسی میدونه برای دکترای بیوانفورماتیک و نانو بیوتکنولوژی چه کتابایی باید خوند؟ منظورم منابع امتحانی که تو دفترچه نوشته نیست کتابایی که باید بخونیم رو میگم
عنوان دکتراش تو لیست علوم پایه هست اما دیدم بیشتر بیوتکنولوژی کشاورزی ها به سمتش گرایش دارن......مربوط به رشته زیست نیست این رشته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواستها و مشاوره کارشناسی ارشد | کارشناسی ارشد و دکترا | 986 |