با سلام خدمت شما استادان گرامی
من هم مثل خیلی دیگه از دوستان به برنامه نویسی علاقه دارم ولی کمی در شروع راه سردرگم هستم و نیاز دارم با کمک شما استادان عزیز جوابهایی برای سوالاتم پیدا کنم .قبلا روی اینترنت تا حدود زیادی سرچ کردم و تاپیکهای زیادی هم مطالعه کردم ولی به دلیل غیر یکسان بودن جوابها بیشتر سردرگم شدم .
خودم تصمیم دارم از VB 6 و VB.net شروع کنم و پس از اون برم سراغ C#.Net و سپس Java و ++C البته دلم میخواد یک زبان اسکریپت نویسی مثل Phyton و یا Perl هم یاد بگیرم .در زمینه برنامه نویسی تحت وب هم میخوام غیر از APS.Net (در زمان یادگیری VB.net و C#.Net انشاالله اون هم یاد بگیرم) به سراغ PHP هم برم .به عنوان دیتابیس هم قبلا به MS SQL کار کردم ولی میخوام کلا SQL هم کار کنم که بتونم مثلا با بانک های دیگه مثل Mysql و Oracle و .... هم کار کنم .
حالا بریم سراغ سوالات و مواردی که برام دو راهی پیش آمده : (اگر امکان داره کمی وقت بزارید و به سوالات بطور کامل پاسخ دهید)
1- آیا برای شروع باید از VB 6 و VB.net شروع کنم و یا زبانی مثل Phyton ? در ایران به من معمولا میگند از VB 6 و VB.net شروع کنم (VB6 را الان دیگه کمتر میگند ولی استادی داشتم که میگفت برای درک مفاهیم پایه از VB6 شروع کنم و یه 3 ماهی پیششون VB6 کار کردم (تقریبا 1 2 سال پیش) البته الان زیاد یادم نیست ولی من جزوه نویس خوبی هستم و اگر شروع کنم به خواندن اون جزوه هام اون مطالب را یاد میکیرم در مورد VB.Net هم فکر کنم سال 2003 2004 یه دوره VB.Net 2003 و MS SQL 2000 رو گذرونده بودم اونم جزوه هاش هست البته اون کلاسش عمومی بود و در فهم یه سری مسائل مثل آرایه ها و ... مشکل داشتم که در دوره VB 6 بعد ها یادمه حل شده بود - برای انتقال از VB6 به VB.Net و یا شروع VB.Net جزوه خوبی هست فقط میترسم الان که VB.Net 2012 آمده خیلی فرق کرده باشه و ... )
در خارج ایران که نگاه میکنم معمولا در دانشگاه ها برای شروع در اکثر موارد از زبان Phyton شروع میکنند .(چرا ؟؟؟) - بنظر شما من از کدام شروع کنم ؟(البته کمی پیش زمینه در VB دارم و برام راحت تر هست چون محیط گرافیکی داره ولی میترسم تنبلم کنه و در یادگیری زبانهایی که محیطشون مثل دات نت گرافیکی و آسان نیست دچار مشکل بشم.)
2- بعد از زبان اون ترتیب یادگیری زباد دوم چگونه هست ؟ مثلا اول باید ++C را شروع کنم و یا Java و یا C#.Net ؟؟ در بعضی موارد میگند اول Java چون آسون تر از ++C هست و در بعضی جاهای دیگه میگند اول ++C چون Java رو هم شامل میشه و در حقیقت تا حدی زبان Java برگرفته از ++C هست .
3- برای یادگیری C#.Net باید اول از ++C شروع کنم و یا بعد از VB.Net میتونم مستقیم برم سراغ C#.Net ؟
سوال بسیار مهم :
4- چه زمانی باید برم سراغ مطالعه کتابهایی در مورد الگوریتم - فبوچارت و چه زمانی برم سراغ کتابهایی در مورد ساختمان داده و ..... از یه طرف میخونم که میگند برای کار اصولی باید از اول مثلا الگوریتم - فبوچارت را دانست و از طرفی وقتی میرم سراغ کتابهاشون میبینم خودش یه دنیا مطلب داره .آیا دانستن دانش ابتدایی در این مورد در اول کار کافیه یا مثلا باید حتما اول یکی دو تا کتاب الگوریتم - فبوچارت را بخونم ؟ چه زمانی باید شروع به خواندن در مورد ساختمان داده ها و .... بکنم ؟؟
سلام دوست عزیز
اول از همه جواب سوال آخرتون
اینکه میگن برای کار اصولی برین سراغ الگوریتم صرفا برای اینکه بتونین دید خیلی بهتری نسبت به حل مسئله پیدا کنین اگه میتونین بخونین که چه بهتر و اگر هم نمیتونین بخونین مشکل خاصی نداره
ساختمان داده خیلی مهمه ولی شما اول باید یه زبان مد نظرتون را یاد بگیرین کم کم میرسین به مسائلی که نیاز به کار حرفه ای با داده ها داره و خودتون می فهمین که نیاز به این مسائل است.
حالا جواب سوال اولتون اینکه فرقی نمی کنه از چه زبانی شروع کنین شما فقط کافی که یک زبان رو خوب و درست یاد بگیرین و یادگیری بقیه زبان ها اصلا مشکلی نداره (چون همشون به هم ربط دارن)
من پیشنهادم اینه که از vb.net شروع کنین و از ویژوال بودنش نترسین چون c#,net هم ویژوال هست و هر در از زبان های خوب و بسیار کاربردی هستن (که به نظر من c# خیلی بهتر ه :دی اصلن تا سی شارپ هست به زبان های دیگه نیازی نیست
))))))))
حتما نیازی نیست که همه زبان ها رو یادبگیرین تا یه برنامه نویس فوق العاده بشین همین سی شارپ اینقدر عظمت داره که هر چی که داخلش وارد میشین باز هم میبینین چیزی کم دارین
به نظر من شما این روال را برای یه برنامه نویس شدن قوی انتخاب کنین
اول سی پلاس پلاس بعدش سی شارپ بعدش جاوا البته مباحث انتخاب با یکی از پایگاه داده ها که جای خودش را داره
موفق و سربلند باشین