خوب به سلامتی آزمون امسال ساعت 14:30 عصر و به مدت 4 ساعت انجام خواهد شد. باور ندارین برین سایت سنجش که اطلاعیه زده!!!
پیشنهاد مهندس محمد باقری (استاد برق):
متاسفانه کنکور کارشناسی ارشد برق امسال روز پنجشنبه ۲۷ بهمن ساعت ۱۴:۳۰ برگزار می شود. یعنی بدترین زمان ممکن!!
افرادی که حوزه امتحانی آن ها تهران است حتما طوری برنامه ریزی کنند که ۱ ساعت قبل از آزمون آنجا باشند تا به ترافیک عصر پنجشنبه برخورد نکنند. مخصوصا افرادی که حوزه انتخابی آن ها دانشگاه شهید بهشتی است.
اینم شد پیشنهاد ؟
بر اساس اطلاعات حاضر کنکور کارشناسی ارشد برق در یک مرحله و 2 دفترچه برگزار می شود . ابتدا فرض را بر این اساس می گذارم که دفترچه 1 شامل زبان ریاضی و مدار است و دفترچه دوم بقیه دروس تخصصی -
به احتمال قوی زبان همان 30 سوال یا نهایتا 25 سوال خواهد بود و دروس دیگر هر یک 12 سواله می شوند به این ترتیب وقت آزمون دقیقا 3ساعت 59 دقیقه (4ساعت) خواهد شد. با احتساب هر سوال 3 دقیقه (غیر از زبان)
به این ترتیب و با فرض 12 سوال تحلیل زیر انجام شده:
اگر سوالات 12 تایی باشند یعنی هر درست 8.3 درصد و هر غلط 2.7- درصد ارزش پیدا می کند. حالا این سوال ممکن است به ذهن برسد که چه تفاوتی ایجاد می شود ؟؟؟؟
بیاییم فرض کنیم که هر درس تنها یک سوال داشته باشد در این صورت اگر شما درست بزنید درصد شما 100 و اگر غلط بزنید درصد شما 33- می شود یعنی یا بالای قله هستید یا ته دره پس نتیجه می گیریم که هر چقدر تعداد سوالات کمتر بشود ریسک زدن سوالات بالاتر می رود و شکاف ایجاد شده بین درست و غلط زدن زیاد می شود .
در حالت 15 سواله قبلی تفاوت غلط زدن با درست زدن حدودا 8.8 درصد است و در حالت 12 سواله 11 درصد است .
با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که :
1- در این شرایط نباید غلط زد . یعنی از تست زدنهای شانسی پرهیز کنید و یه سوالاتی که شک دارید و برایتان نا آشنا ست جواب ندهید.
2 - سعی کنید ابتدا از هر درس به 4 تا 6 سوال فقط پاسخ دهید و بعدا سراغ سوالات سخت در بروید . زیرا در هر آزمون حدودا 4و5 سوال متوسط به پایین هست که اگر شما دروس را خوب خوانده باشید می توانید جواب دهید .
3- کسانیکه حتی 2 تست از یک درس را بزنند نسبت به سالهای قبل موفق ترند چون قبلا هر درست 6.6 درصد ارزش داشت والان 8.8 درصد یعنی شما با 3 تست به درصدی حدود 25 درصد می رسید .
4- از درگیر شدن با سوالات سخت بپرهیزید زیرا زمان شما را می گیرد مگر زمانی که همه سوالات را مرور کرده اید و به سوالات متوسط پاسخ داده اید یادتان باشد کسی در کنکور ارشد موفق است که بداند کدام سوال را نزند.
در آخر باید بگم که درست است که شرایط را یک مرتبه عوض کرده اند ولی به هر حال این شرایط برای همه هست و نباید این عمل باعث ناراحتی شما بشود بلکه باید با شرایط جدید سازگار شده و از محاسن شرایط جدید به نفع خودتان استفاده کنید.
منبع: سایت مهندس علیرضا باغستانی
هر داوطلب کنکور قطعا خودش میدونه که زمان بندی رفت و آمدش به چه شکل باشه،چه توی تهران پرترافیک باشه چه توی گرگان بی ترافیک! این که گفتن نداره آخه
تعداد کارت های صادر شده داوطلبان | زمان | روز | تعداد کدرشته امتحانی |
160 هزار و 758 نفر | صبح چهارشنبه | 26 بهمن | 7 کد رشته امتحانی |
166هزار و 244 نفر | عصر چهارشنبه | 26 بهمن | 11 کد رشته امتحانی |
198 هزار و 209 نفر | صبح پنجشنبه | 27 بهمن | 64 کد رشته امتحانی |
161 هزار و 205 نفر | عصر پنجشنبه | 27 بهمن | 5 کد رشته امتحانی |
172 هزار و 5 نفر | صبح جمعه | 28 بهمن | 12 کد رشته امتحانی |
159 هزار و 65 نفر | عصر جمعه | 28 بهمن | 32 کد رشته امتحانی |
جمع کارت های صادر شده : یک میلیون و 17 هزار و 486 | جمع کد رشته ها: 131 کدرشته |
یک توصیه بسیار مهم برای کنکور از مهندس محمد باقری (استاد برق):
بسیاری از افراد وقتی که نتایج کنکور میاید می گویند که درصد من در آن درس بیشتر می شده ولی کارنامه من چیز دیگری را نشان می دهد راه حل این افراد به این صورت می باشد که حتما تا آن جا که می شود از پاک کردن پاسخ نامه خوداری کنید و اگر مجبور شدید پاسخ نامه خود را پاک کنید احتمال زیاد بدهید قدری درصد های شما فرق خواهد کرد
حتما تا صد در صد اطمینان پیدا نکردید گزینه مورد نظر را در پاسخ نامه پر نکنید
*نکته:حالا دوستان نگن که چه ربطی داره و...
من احتمال میدم طبق تجربه این موضوع رو گفته،حتما این خصیصه در حسگرهای دستگاه های تصحیح پاسخنامه سازمان سنجش دیده شده که هر گونه علامت یا تغییر رنگ که بر اثر پاک کردن بوجود میاد در گزینه ها رو تشخیص داده یا باعث رد کردن اون گزینه بعنوان عدم پاسخ می شود!که به ندرت پیش میاد!ولی واسه من یکبار اتفاق افتاد و از نوع خوبش که در درسی که سفید گذاشته بودم درصد مثبت گرفتم حالا به هر دلیلی!
حالا اینا زیاد مهم نیست ولی خب حتما دیده شده و از روی تجربه داره بیان میشه و کار عاقلانه ای هم هست که طوری با اطمینان تستی رو بزنیم که تا حد ممکن از پاک کردن خودداری کنیم!
بازم خدمتتون عرض کنم این مطالبی که قرار میگیره قطعا ممکنه فقط واسه یک نفر و شاید واسه همه مفید باشه،پس به فال نیت بگیریم و اگه بدردمون خورد استفاده کنیم و اگر هم نه که هیچ!
با تشکر،برای همتون آرزوی موفقیت دارم!
دوست عزیز این چه حرفیه شما میزنید؟!اتفاقی که برای شما افتاده برای این بوده که احتمالا توی اون درس سوالی اشتباه بوده و حذف شده و نمره اش به همه داوطلبها داده شده!وگرنه میشه شما سفید بزنین بعد نمره بگیرید؟!!!دیگه اون جوری هم نیس!!
دوستان لینک خبری رو که میگه کنکور برق پنجشنبه 14:30 هست رو بذارین لطفا!باور کنین نتونستم پیداش کنم تو سایت سنجش!موثقه دیگه؟
یکی به من بگه محاسن هم داره؟بر اساس اطلاعات حاضر کنکور کارشناسی ارشد برق در یک مرحله و 2 دفترچه برگزار می شود . ابتدا فرض را بر این اساس می گذارم که دفترچه 1 شامل زبان ریاضی و مدار است و دفترچه دوم بقیه دروس تخصصی -
به احتمال قوی زبان همان 30 سوال یا نهایتا 25 سوال خواهد بود و دروس دیگر هر یک 12 سواله می شوند به این ترتیب وقت آزمون دقیقا 3ساعت 59 دقیقه (4ساعت) خواهد شد. با احتساب هر سوال 3 دقیقه (غیر از زبان)
به این ترتیب و با فرض 12 سوال تحلیل زیر انجام شده:
اگر سوالات 12 تایی باشند یعنی هر درست 8.3 درصد و هر غلط 2.7- درصد ارزش پیدا می کند. حالا این سوال ممکن است به ذهن برسد که چه تفاوتی ایجاد می شود ؟؟؟؟
بیاییم فرض کنیم که هر درس تنها یک سوال داشته باشد در این صورت اگر شما درست بزنید درصد شما 100 و اگر غلط بزنید درصد شما 33- می شود یعنی یا بالای قله هستید یا ته دره پس نتیجه می گیریم که هر چقدر تعداد سوالات کمتر بشود ریسک زدن سوالات بالاتر می رود و شکاف ایجاد شده بین درست و غلط زدن زیاد می شود .
در حالت 15 سواله قبلی تفاوت غلط زدن با درست زدن حدودا 8.8 درصد است و در حالت 12 سواله 11 درصد است .
با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که :
1- در این شرایط نباید غلط زد . یعنی از تست زدنهای شانسی پرهیز کنید و یه سوالاتی که شک دارید و برایتان نا آشنا ست جواب ندهید.
2 - سعی کنید ابتدا از هر درس به 4 تا 6 سوال فقط پاسخ دهید و بعدا سراغ سوالات سخت در بروید . زیرا در هر آزمون حدودا 4و5 سوال متوسط به پایین هست که اگر شما دروس را خوب خوانده باشید می توانید جواب دهید .
3- کسانیکه حتی 2 تست از یک درس را بزنند نسبت به سالهای قبل موفق ترند چون قبلا هر درست 6.6 درصد ارزش داشت والان 8.8 درصد یعنی شما با 3 تست به درصدی حدود 25 درصد می رسید .
4- از درگیر شدن با سوالات سخت بپرهیزید زیرا زمان شما را می گیرد مگر زمانی که همه سوالات را مرور کرده اید و به سوالات متوسط پاسخ داده اید یادتان باشد کسی در کنکور ارشد موفق است که بداند کدام سوال را نزند.
در آخر باید بگم که درست است که شرایط را یک مرتبه عوض کرده اند ولی به هر حال این شرایط برای همه هست و نباید این عمل باعث ناراحتی شما بشود بلکه باید با شرایط جدید سازگار شده و از محاسن شرایط جدید به نفع خودتان استفاده کنید.
منبع: سایت مهندس علیرضا باغستانی
یکی به من بگه محاسن هم داره؟
بچه ها توی سایت کهن میگن خبر موثق دارن که مدار 10 تا شده..
من اگه یه سوال غلط بزنم علاوه بر این که 8 درصدم رفته منفی 3 درصد هم از دست میدم یعنی تقریبا 12 درصد پر!
لعنت به همشون
ااااااااااااااااااااااه
خبر فوری(غیر رسمی):
طبق گفته مسئولین موسسه سنجش تعداد سئوالات گروه برق به شرح زیر در آزمون ارشد 91 به آنها اعلام شده است:
زبان 30 سوال
ریاضی 15 سوال
مدار 10 سوال
بقیه 12 سوال
با توجه به غیر رسمی بودن آن ولی این امکان وجود دارد،چرا که شاید دیدن در درس ریاضی، 3 درس(مهندسی-معادلات-آمار) هست که در صورت حذف 3 سوال از هر درس 1 سوال کم میشد!
شاید تصمیم گرفتن با توجه به سختی سوالات مدار و زمان پاسخگویی 4 ساعته کل، از درس مدار 5 سوال کم شود!
که این اگر اتفاق بیافتد فاجعه میشود!
به هر حال خوبی این خبر این است که تا 23 بهمن خودمونو واسه دیدن هر خبری در مورد تعداد سوالات آماده کرده و با شرایط روز آزمون وفق دهیم!
به گفته استاد باغستانی : از اینا هر کاری بر می آید!!!
پس تا 23 بهمن روز توزیع کارت باید منتظر بمانیم و فعلا به این خبرها توجه نکنیم و ببینیم امسال چه لطفی در حق ما میکنن!!!
دوست عزیز این چه حرفیه شما میزنید؟!اتفاقی که برای شما افتاده برای این بوده که احتمالا توی اون درس سوالی اشتباه بوده و حذف شده و نمره اش به همه داوطلبها داده شده!وگرنه میشه شما سفید بزنین بعد نمره بگیرید؟!!!دیگه اون جوری هم نیس!!
یعنی چی؟! اینکه میشه شانسی! طرف مغناطیس سفید گذاشته ولی درصدش میشه 20% ! مسخره بازیه؟! یه دفعه بگین کنکور نیس همه رو سرکار گذاشتن...
برای مجموعه برق زمان هر دفترچه چند دقیقه است؟
سلام به همگی. نه دوستان اشتباه نکنید.
من الان کارت آزمون گرفتم و محاسبه کردم که 255 دقیقه به این شکل میباشد:
زبان 30 سوال = 30 دقیقه
ریاضی 15 سوال = 45 دقیقه
مدار 12 سوال = 36 دقیقه
سایر دروس تخصصی که بسته به هر گرایش متقاوت میباشد ولی چون در هر گرایش 4 درس شامل میشه با احتساب هر درس 12 سوال زمان 255 دقیقه کاملاً درست میباشد.
احتمالا همین طور خواهد شدسلام به همگی. نه دوستان اشتباه نکنید.
من الان کارت آزمون گرفتم و محاسبه کردم که 255 دقیقه به این شکل میباشد:
زبان 30 سوال = 30 دقیقه
ریاضی 15 سوال = 45 دقیقه
مدار 12 سوال = 36 دقیقه
سایر دروس تخصصی که بسته به هر گرایش متقاوت میباشد ولی چون در هر گرایش 4 درس شامل میشه با احتساب هر درس 12 سوال زمان 255 دقیقه کاملاً درست میباشد.