ممنون
ولی این مال 88 هستش من لیست قبولیشو دارم
چون سال به سال هم ضریب دروس فرق میکنه و هم پذیرش ها افزایش و کاهش پیدا می کنه برای همین قبولی سال 89 را میخواهم
که تمام افراد قبوی شده را به رتبه و محل قبولی را نشون بده
اگر هم چین چیزی پیدا کردی خبرم کن
که هم خودم شدیدا نیاز دارم و هم میخواهم بزرام تو سایت واسه استفاده بقیه
با تشکر
من امسال زیاد خوب ندادم میخواهم ببینم با رتبه من تقریبا ایا امیدی به قبولی هست یا نه و کجا؟
دارمش دقیق نیست
بی خیال
http://www.4shared.com/document/QV_1...gan_88_2_.htmlچی دقیق نیست؟سیستم تخمین رتبه رو میگی؟
من دو تا دارم یکیش واسه موسسه مهستانه!یکیش هم واسه یه وبلاگی به اسم تخمین رتبه ارشد برق 88!
راستی گفتم اون لیست 88 که گفتی بذار!منم لازم دارم!مرسی!
درود به همه دوستان
من ترم 2 ناپیوسته الکترونیک هستم.تازه قصد دارم برای ارشد 90 دست بکار بشم.
شما برای شروع چه پیشنهادی دارید؟!خوشحال میشم باهاتون تبادل نظر داشته باشم.
درود به همه دوستان
من ترم 2 ناپیوسته الکترونیک هستم.تازه قصد دارم برای ارشد 90 دست بکار بشم.
شما برای شروع چه پیشنهادی دارید؟!خوشحال میشم باهاتون تبادل نظر داشته باشم.
دوستان..راهنمایی کنید.. بین ارشد آزاد تهران و ارشد مجازی تربیت مدرس کدوم رو ترجیح میدید..؟ (رشته قبولی : مهندسی شیمی )
افتادیم تو دو راهی...
مرسی از نظرت...فقط مسئله ای که هست اینه که میشه به مدرک مجازی اعتماد کرد، یعنی برای کار و استخدام و گزینش.. به مشکل بر نمی خوره؟؟!!دوست عزیز ببین شرایط کدوم یکی با شرایط خودت جور هستش
در مجازی باید تمام دروس را خودت تو خونه بخونی که این برای شاغلین یک مزیت است ولی از اون طرف یه کم سخته چون کلاس نمیری البته کلاسهای مجازی داره
دوما مجازی سراسری هستش آزاد ....
حالا ببین خودت چی میخواهی
اگه باز هم میگم اگه من بودم مجازی را میزدم
سلام
من امسال قصد دارم ارشد امتحان بدم البته اگر مسئولين محترم دانشگاه درسها رو درست ارائه بدهند كه بتونم بهمن تموم كنم
هنوز نمي دونم چي امتحان بدم
هيچكس مي تونه كمكم كنه؟
سلام
من امسال قصد دارم ارشد امتحان بدم البته اگر مسئولين محترم دانشگاه درسها رو درست ارائه بدهند كه بتونم بهمن تموم كنم
هنوز نمي دونم چي امتحان بدم
هيچكس مي تونه كمكم كنه؟
سلام امین جان.
به نظر شما برای ارشد الکترونیک یا ابزار دقیق کدوم نرم افزارها پرکاربردترن و ارزش یاد گرفتن داره؟
میخوام تو تابستون خودم رو واسه ارشد آماده کنم ممنون میشم نظرتون رو بگین.
سلام مهدی جان.منظور من واسه کنکور ارشد نبود منظورم در دوران تحصیل در ارشد بود.من کنکور ارشد رو دادم و احتمال قبولیم زیاده میخواستم این مدت نرم افزاری کار کنم تا بعدا در دوره ارشد به کارم بیاد.سلام!
ببخشید که من جواب میدم تا این دوست عزیزمون بیاد!
برای کنکور ارشد نیازی به یاد گیری نرم افزاری ندارید!!!
فقط باید درسها رو خوب و عالی بخونید و بفهمید!
البته برای خود دوره ارشد و بالا بردن توانایی تون برای اشتغال ، نیاز هست که من چون قدرت هستم ، راهنمایی نمی کنم!
اما برای کنکور ارشد فقط باید درس بخونی ، همین!
سلام امین جان.
به نظر شما برای ارشد الکترونیک یا ابزار دقیق کدوم نرم افزارها پرکاربردترن و ارزش یاد گرفتن داره؟
میخوام تو تابستون خودم رو واسه ارشد آماده کنم ممنون میشم نظرتون رو بگین.
سلام بچه ها.من آمار از تعداد شرکت کنندگان امسال برق در مقطع کارشناسی ارشد لازم دارم.کسی میدونه امسال چند نفر شرکت کردند؟