آشنایی با تعدادی از چهره های برجسته مهندسی برق ایران زمین .....جهت افزایش انگیزه داوطلبان آزمون ارشد جهت داشتن تلاش بیشتر که آینده از آن شما عزیزان وطن است....
*** دکتر سید حسینی........
آقای سهیل سید حسینی مدرک کارشناسی را در رشته مهندسی برق قدرت در سال 1371 از دانشگاه تهران و مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی برق کنترل در سال 1373 از همان دانشگاه و مدرک دکترای خود را در P.HD از دانشگاه بین المللی اوکراین (کیف) در رشته مکاترونیک با گرایش انرژی در سال 1379 دریافت نموده اند.
دکتر سهیل سید حسینی
ایشان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مدرس دانشگاه های افسری امام علی (ع)، شهید ستاری و دانشگاه تهران و دانشگاه علمی کاربردی در تهران بوده و همچنین عضو انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و آمریکا و همچنین عضو انجمن مکانیک ایران و آمریکا ـ اوکراین ـ کانادا و نروژ نیز می باشد. ایشان به عضویت فرهنگستان علوم ایران نیز در سال 83 در آمده اند.
از ایشان بیش از 17 عنوان کتاب و بیش از 110 عنوان مقاله توسط ناشران داخلی به چاپ رسیده است.
ایشان در دو سال متوالی 84 و 85 به عنوان استاد نمونه کشور انتخاب گردیده اند و در سال 83 لوح تقدیر در جشنواره خوارزمی از دست ریاست محترم جمهوری دریافت نموده اند.
از جمله کارهای مطالعاتی ایشان می توان به مطالعه و بررسی بر روی طوفان های خورشیدی که سبب قطع برق بر روی کره زمین می شود را نام برد.
کار بر روی سامانه های ناوبری GNSS جهانی در اوکراین و شبکه اخطار جهانی GLonass برای کاهش بلایایی طبیعی مثل سیل و طوفان.
کار بر روی ترانس پاندرهای 4/6 گیگاهرتز تا 36 مگاهرتز در ماهواره زهره.
کار بر روی پانل های بازشونده ماهواره اینمارست با قدرت 5/17 کیلو وات از جنس باطری های Eol , Bol با قدرت 60 آمپر ساعت.
کار بر روی موتورهای الکتروترمال پر قدرت و همکاری با شرکت IMI کانادا برای کار بر روی ماهواره اینمارست.
کار بر روی فرکانس های EHF پیشرفته در سازمان فضای روسیه (راس کاس موس) و همکاری در طراحی موتور انرژ ییا به جای راکت بوران. و همکاری با نیکولاس آن فی موف (معاون تحقیقات سازمان فضایی روسیه) از جمله دیگر کارهای تحقیقاتی ایشان در ایران و جهان می باشد.
نظارت ارشد بر پروژه نیروگاهی 22 واحد سیکل ترکیبی از جمله نظارت در ساخت توربین، ترانس و ژنراتور بوده است.
ایشان در ضمن در ساخت موتور نمونه ملی فعالیت بسزایی داشته و متخصصین کشور را در راه رسیدن به خودکفایی راهنمایی بسیار نموده اند.
**با تشکر از دوستان خوب ما در انجمن فنی و مهندسی دانشجویان ایران
دکتر مهرداد عابدی
پروفسور مهرداد عابدی استاد برجسته ماشین های الکتریکی و سیستمهای قدرت و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای لیسانس مهندسی برق (1349) از دانشگاه تهران، فوق لیسانس قدرت(1974) از دانشگاه لندن و دکترای قدرت (1977) از دانشگاه نیوکاسل انگلستان می باشد. پروفسور عابدی که از چهره های خاص در زمینه مهندسی برق و سیستم های قدرت می باشند در حال حاضر استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس قطب علمی قدرت دانشکده برق و نیز عضو فرهنگستان علوم ایران ( شاخه مهندسی برق) است. وی پیش از این و طی سالهای (1384-1362) ریاست دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر، مدیریت مجله علمی-پژوهشی امیرکبیر، مدیریت کل پزوهشی دانشگاه امیرکبیر و نیز ریاست بخش مهندسی فرهنگستان علوم را عهده دار بوده است. از جمله افتخارات این استاد دانشمند، انتخاب ایشان به عنوان محقق برجسته توسط وزارت نیرو (1369)، مترجم نمونه توسط دانشگاه تهران (1373)، مترجم نمونه از طرف شورای انرژی کشور(1380) و استاد نمونه کشور (1380) می باشد. اهم فعالیتهای آموزشی-تحقیقاتی ایشان و اساسا تخصص اصلی مشارالیه در زمینه ماشین های الکتریکی و سیستم های قدرت می باشد و سوابق متعددی در صنعت دارد. در این راستا تا کنون بیش از 20 عنوان کتاب در خصوص ماشین های الکتریکی، سیستم های قدرت، مدارهای الکتریکی و مبانی مهندسی برق توسط نامبرده تالیف و به چاپ رسیده است. وی با انتشار بیش از 140 مقاله علمی در مجلات و کنفرانس های ملی و بین المللی از صاحب نظران برجسته در زمینه برق و سیستم های قدرت می باشد.