اره بچه ها هم نوشتن خوابگاه نمیده.
تو دفترچه نوشته "دانشگاه" گرگان هم خوابگاه نمیده... خب اگه دانشگاش نده از دانشکده ش هم نباید انتظار داشت...
اره بچه ها هم نوشتن خوابگاه نمیده.
انتخاب رشته کردی؟کجا هارو زدی؟تو دفترچه نوشته "دانشگاه" گرگان هم خوابگاه نمیده... خب اگه دانشگاش نده از دانشکده ش هم نباید انتظار داشت...
من فعلا انتخاب رشته نکردم.نمیدونم چیکار کنمنه هنوز ...
ولی اول روزانه و شبانه ی تبریز رو میزنمبعد شریعتی وشاید گرگان... بعدشم چنتا غیرانتفاعی های نزدیک رو میزنم
توچی؟
میگم الان آمار گرفتم که گویا ایوانکی از آزادی هم سرویس داره حالا چی کار کنیممیدونم دهخدا و کوثر سرویس داره ولی آبیک را خبر ندارم. ایوانکی را هم میگن از ترمینال جنوب سرویس داره ولی برای ما که غرب تهرانیم خیلی دور میشه.
تو دفترچه نوشته "دانشگاه" گرگان هم خوابگاه نمیده... خب اگه دانشگاش نده از دانشکده ش هم نباید انتظار داشت...
سلام
منم بچه غرب تهرانم گیج شدم بین ایوانکی و قزوین و ابیک این آبیک سرویس داره؟اگه داره برم این مثل اینکه بهتره
آره بخدا کار خیلی سختی بود اما من بلاخره با خودم کنار اومدم....میگن ایوانکی پر افغانییه من که منصرف شدم.باز به گرمسار یه امیدی هست درباره دانشگاه هنر ومعماری نوشهرم تحقیق کردم دانشگاه شده میگن خوبه منم توی این انتخاب رشته اینقدر اذیت شدم که نگو. . . . هنوزم انتخاب نکردم
تا جایی که من می دونم خوابگاه خود گردان داره. چند تا از بچه ها از خوابگاه استفاده می کردن و راضی بودن.سوره برا دانشجو های غیر بومیش خوابگاه میده؟
okima جان تو کلاستون رتبه خوب زیاد بود؟؟با1500 سبلان قبول میشم؟
خب شما کجارو زدی آخر؟خب پسر جان در نظر بگیر که واسه ایوانکی باید ترافیک مثلا آزادی تا افسریه رو طی بکنی! اما قزوین نه اتوبان ترافیکم نداره
خب مگه قراره شما 24 ساعته تو شهر بچرخی؟میری دانشگاه سوار سرویس میشی بر میگردی دیگه ببخشیدا این حرفو میزنم ولی این ایرادتون واسه رد کردن گزینه ای اصلآ خوب نیستمیگن ایوانکی پر افغانییه من که منصرف شدم.باز به گرمسار یه امیدی هست درباره دانشگاه هنر ومعماری نوشهرم تحقیق کردم دانشگاه شده میگن خوبه منم توی این انتخاب رشته اینقدر اذیت شدم که نگو. . . . هنوزم انتخاب نکردم
منم دیگه اعصاب ندارم با رتبه 167 میخوام که اینارو الان بزنم بره .
1. روزانه تبریز
2.شبانه تبریز
3.روزانه اردبیل
4.شبانه اردبیل
5.سبلان
خیلی ناراحتم . چون اصلا راضی نیستم![]()
سورهخب شما کجارو زدی آخر؟
امیدوارم اون جایی رو قبول شین که واقعا دوست داریدسوره
دهخدا
کوثر
رسام
گرمسار
میرعماد
-----------------------------
احتمال جابجایی گرمسار و میرعماد هنوز هست! هردوش قبول میشم اما بخاطر دوستم که باهم گرمسار قبول شیم![]()
امیدوارم شما هم هر جایی دوست دارین قبول شین اگه هم دخالت کردم پوزش میخوام قصدی نداشتمبه نظر من دلیل خوبیه!!!
من رتبه ام شده 1494 میخوام از تهران.میخوام اصفهان رو انتخاب کنم.نظرتون چیه؟به نظرتون کدوم دانشگاه رو بزنم؟سپهر؟اشرفی؟دانش پژوهان؟نجف آباد؟کمک کنید چون کاملا گیج شدم.ممنون
بله به تهران و کرج سرویس داره و داخل تهران هم صادقیه و تجریش و آزادی هست سرویس هاشسلام
منم بچه غرب تهرانم گیج شدم بین ایوانکی و قزوین و ابیک این آبیک سرویس داره؟اگه داره برم این مثل اینکه بهتره
سپاسگزارمبله به تهران و کرج سرویس داره و داخل تهران هم صادقیه و تجریش و آزادی هست سرویس هاش
ایشالا موفق باشی
سپاسگزارم
دوست عزیز آبا بهتره یا مولانا تو آبیک قزوین؟؟؟؟واسه جفتش سرویس داره ؟
آخه تو دفترچه نوشته واسه مولانا رفت آمد دانشجويان تهران و كرج بوسيله سامانه حمل و نقل شهري صورت م يپذيرد.
این جمله بالا یعنی چی اونوقت؟
واسه آبا هم هیچی ننوشته