یعنی اگه یکی مثلا بره دانشگاه غیرانتفاعی پارس از کنکور سال بعد محرومه?میتونی ترکیبی از گرایش هارو به ترتیب دوست داشتن بزنی
آقای مهندس میشه لطفا بگید که "مجازی دولتی" چیه؟
یکی از رشته های مدیریت پروژه جلوش اینظوری نوشته
منظورتون پردیس خود گردان هست؟سلام جناب ایرنشاهی میشه لطف کنید در مورد قبولی بین الملل بفرمایید با چه رتبه ای و چقدر تلاش و با چه شرایطی میشه قبول شد؟؟ خصوصا معماری داخلی و معماری معماری دانشگه بین الملل هنرکرج ؟؟
سلام استاد ایرانشاهی من رتبه معماریم 452 شده به نظرتون با چه درصدی میتونم به یکی از دانشگاههای تهران روزانه شبانه فرقی نداره راه پیدا کنم؟در ضمن با رتبه 281 مطالعات امیدی به قبولی هست؟
خیلی ممنون از لطفتون
یعنی اگه یکی مثلا بره دانشگاه غیرانتفاعی پارس از کنکور سال بعد محرومه?
سلام با رتبه 760 روزانه تهران ، اصفهان ، شیراز با چه درصدی هرکدوم رو میتونم بیارم !؟
و البته شبانه چطور !؟
درباره دانشگاه یزد هم اگه اطلاعی داشته باشید ( مثلا اینکه جایگاهش نسبت به بقیه شهرهایی که نام بردم چطوریه !؟ چون هیچ پیش زمینه ای درباره اش ندارم )
ممنون میشم
بچه ها هنر تهران خوابگاه داره؟
من از کسی که لیسانسشو اونجا بوده پرسدم. گفت روزانه اره..به شبانه هم احتمالش زیاده خوابگاه بدن
یکی بهم گفت روزانه هنر تهران خوابگاه ندارهدستت درد نکنه
یه سوال دیگه داخلی هنر تهران چجوریه؟ارزششو داره قبل معماری مدرس بزنمش؟
سلام آقای ایرانشاهی، میشه خواهش کنم برای تکنولوژی هم یه ترتیب انتخاب رشته را بفرمایید؟ و اینکه به نظرتون اول شبانه دانشگاه تهران پر میشه یا روزانه بهشتی؟ممنون
مگه تو سراسری تاثیر داره ترتیب زدن دانشگاه!!!بچه ها من 426 معماری شدم اول روزانه های تهرانو زدم بعد رازی کرمانشاه و بوعلی همدان.....دوستم میگفت اول کرمانشاهو میزدی چون پر میشه و اینا......چه جوریاس ب مشاورم دسترسی ندارم....خواهش میکنم کمک کنین
سلام بچه ها.... کسی میدونه واسه شبانه های دانشگاه های تهران، خوابگاه میتونی بگیری یا نه؟ مثلا دانشگاه علم و صنعت
مرسی از جوابتتا اونجایی که تو دفترچه دیدم اکثر دانشگاها واس شبانه ها خوابگاه نمیدن
سلام دوستان.کسی اطلاعی داره که بین دانشگاه قزوین وزنجان کدومش از نظر سطح علمی بالاتره؟