مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

leilahamdii

عضو جدید
سوال

سوال

سلام يك سوال دارم، مي دونيد چرا در نانوايي ها به جاي نمك يد دار از نمك بدون يد استفاده مي كنند؟ممنون ميشم اگه جواب بديد...:gol::gol:
 

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام يك سوال دارم، مي دونيد چرا در نانوايي ها به جاي نمك يد دار از نمك بدون يد استفاده مي كنند؟ممنون ميشم اگه جواب بديد...:gol::gol:
سلام
چون ید توی حرارت غیر قابل جذب میشه.اونایی که کدبانو هستن :Dمیدونن که نمک یددار رو توی آخرین لحظات باید به غذا اضافه کرد که زیاد تحت تاثیر پخت اثرش از بین نره
 

noom

عضو جدید
Production of Rennet in Submerged Fermentation with the Filamentous Fungus Mucor miehei
میشه ترجمش رو بگید؟؟؟؟؟؟
 

sanaz_naz

عضو جدید
پروژه در مورد محصولات پروبیوتیک میخوام لطفا کمک کنید

پروژه در مورد محصولات پروبیوتیک میخوام لطفا کمک کنید

:confused:
 

مهدی 72

عضو جدید
در مورد صنایع قند یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟
آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
 

ان اف ام

عضو جدید
سلام
جزوات پارسه خوبن اما به نظر من تکنولوژی هاش یه کم ضعیفن یا اینکه باید چندین دور خونده بشن
میکروب و شیمی مواد را از پارسه بخونی راحت میتونی بالای 80٪ بزنی
اما واسه تکنولوژی که خیلیم مهم است و ضریبش 4 است باید کتابم در کنارش بخونی.
ریاضی و زبانم مهمن
اگر تو ریاضی ضعیف هستین سعی کنید وقتتون را رو مشتق بزارید چون بیشتر سوالات از مشتق و کاربرد مشتق است و با زدن 3-4 تست درصدتون به 20-30٪ میرسه که خیلی خوبه
نکته دیگه اینکه اگر هدفتون قبولی در دانشگاه های روزانه است رتبتون باید زیر 100 بشه
با رتبه بین 100-150شبانه
و 200 تا 400 غیر انتفاعی و بین الملل میتونید پذیرفته شین.
بالای 400 عملا هیچ دانشگاهی پذیرفته نمیشید.
جزوه های پارسه بدون ازمون را میتونید با مبلغ 150-200 هزار تومان خریداری کنید.و اگر میخواید ازموناش هم شرکت کنید فکر کنم حدود 800 هزار تومان بشه.
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام.در مورد روغن ماهی مطلب جالب سراغ دارین؟
مطلب جالب؟ یعنی چه جور مطلبی مثلا؟!
ببین اینا به دردت میخوره:
[h=3]نگاهي به هر دو روي سكه روغن ماهي[/h][h=3]درباره خواص روغن ماهی بیشتر بدانید[/h][h=3]روغن ماهی[/h][h=3]روغن ماهی علیه سرطان خون[/h][h=3]مکمل های روغن ماهی تپش های قلبی را کاهش می دهد[/h]
 

سمیه کیانی

عضو جدید
سلام دوستان من یک سوال داشتم من باید ژلاتین رو شفاف بکنم کسی میدونه چه ماده ای باید بزنم که ناخالصیها رسوب کنن وژلاتین شفاف به دست بیارم
 

mehdi.yousefi840

عضو جدید
سلام دوست عزیز . استاد ما دکترآزاد مرد بود . اسلایداش از کتابای فنما و بلیتز بود . کتابای خوبی هستن که تمامی سرفصلا دروس رو پوشش میدن . برای دریافت برین این سایت و به انگلیسی بزنیین شیمی مواد غذایی خودش میاره
www.bookos.org
موفق باشید.
 

Vaez666

عضو جدید
درخواست موضوع تحقیق برای درس تغذیه مقطع کارشناسی رشته صنایع غذایی

درخواست موضوع تحقیق برای درس تغذیه مقطع کارشناسی رشته صنایع غذایی

سلام
من یه موضوع مناسب برای درس تغذیه میخواستم استادمون گفته باید با توجه به عناوین درس تغذیه و موضوع جدیدی باشه و از این موضوعها نباشه که هر ترم دانشجوها ارایه میکنن
از تمامی دوستان خواهش میکنم در مورد موضوع راهنمایی کنید و اگه بتونید سایت یا منبعی هم معرفی کنید ممنون میشم
با تشکر
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
من یه موضوع مناسب برای درس تغذیه میخواستم استادمون گفته باید با توجه به عناوین درس تغذیه و موضوع جدیدی باشه و از این موضوعها نباشه که هر ترم دانشجوها ارایه میکنن
از تمامی دوستان خواهش میکنم در مورد موضوع راهنمایی کنید و اگه بتونید سایت یا منبعی هم معرفی کنید ممنون میشم
با تشکر
موضوعات تاپ رو درآوردم مربوط به یکی دو مجله مثل اپتیت و توکسیکولوژی هست:
Functional food
Energy drink
Vegetarianism
Stevia
Aspatame
Fast- Food
Organic food
Essential oils
GM crops
Bisphenol
nitrate and nitrite

منبع هم انگلیسی هست توی نت هم فارسی
www.sid.ir
www.sciencedirect.com
دومی رو یوزر و پسورد ساینس دایرکت می نویسی توو گوگل، بعد یوزر و پسورد ها رو امتحان می کنی یکی برات وا می کنه! هر کدوم از موضوعاتو پسندیدی مقالشو درمیاری! به همین راحتی.
 

hamid242

عضو جدید
سلام دوستان و بزرگواران
استاد درس اصول مهندسی تکمیلی، به ما گفته که یه بحث صنایع غذایی رو به مهندسی ربطش بدین و یه مقاله ارائه بدید لطفا بنده رو در رابطه با همچنین موضوعی راهنمایی فرمائید متشکرم
 

st.jodat

عضو جدید
انجماد

انجماد

سلام دوستان وقت بخیر
کسی مطلبی درباره انجماد با استفاده از فشار بالا داره؟
ممنون میشم از کمکتون
 

taban409

عضو جدید
استافیلو کوکوس اورئوس یک باکتری گرم منفیه وازاسمش پیداست شبیه خوشه های انگوره ومعروف به باکتری رستورانها ست حالا چرا؟ چون این باکتری بیشتر در غذاهای پخته شده و مونده شده که هنگام سرو اون غذا هارو دوباره گرم میکنند.
 

farzaneh.sh

عضو جدید
اصول مهندسی صنایع غذایی

اصول مهندسی صنایع غذایی

سلام ممنون میشم اگر جزوه ای در مورد اصول مهندسی 1 دارید برام بذارید.
 

paaariiinaaaz

عضو جدید
سلام

جزوه دست نویس من به دردت می خوره؟

واسه کنکور ارشد می خوای؟ یا امتحان داری؟
 

rasf

عضو جدید
سلام من مهندسی کشاورزی صنایع غذایی میخونم .و فکر میکنم تفاوتی واقعا نیست که بخواد کسی متوجهش بشه.چون تو ایران کسی با رشته شما این کارونکرده جدا از این که ما خودمون دروس مربوط به این چیزهارو میخونیم و خیلی از طراحی فرآیند ها توسط خود بچه های کشاورزی انجام میشه
 

farzaneh.sh

عضو جدید
سلام هردوش ممنون میشم. چون واقعا از کتاب و جزوه ی استاد چیزی نمیفهمم. فقط لطف کن بگو چه جوری ازت بگیرم ؟
 
آخرین ویرایش:

ان اف ام

عضو جدید
سلام دوستان
من یه سری مطلب یا مقاله فارسی در مورد فرآورده های گوشتی پخته شده میخوام
کسی میتونه کمک کنه؟
 

arad sedaghat

عضو جدید
ژلاتین ماهی

ژلاتین ماهی

سلام. کسی می دونه تو ایران از کدوم شرکت میشه ژلاتین ماهی خریداری کرد؟برای کار پایان نامه ام میخام. لطفا اگر کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه:gol:
 

arad sedaghat

عضو جدید
سلام دوستان نمیتونم پروژه ی خوبی انتخاب کنم :confused: :cry: اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم.:redface:


تاثیر مواد آنتی باکتریال طبیعی مثل عصاره گیاهان دارویی در ترکیب فیلمهای خوراکی موضوع خوبیه البته نیاز به سرچ و تحقیق بیشتر داره
 

آناهیتا.م

عضو جدید
سلام دوستان .به شدت به جزوه ی غلات دکترکدیور ازداننشگاه صنعتی اصفهان وقندوکنسرو دکتر مصباحی ازدانشگاه شیراز احتیاج دارم.کسی نداره؟؟؟
 

noom

عضو جدید
کسی جواب سوالمو میدونه ؟

مقایسه تفاوت خاصیت آنتی اکسیدانی توکوتری انول ها و توکوفرول ها؟؟؟؟؟؟
 

momosavar

عضو جدید
سوال در مورد نمره یه درس

سوال در مورد نمره یه درس

سلام بچه ها یه سوال داشتم اینکه من ترم اول یه درس 4 واحدی رو 10 گرفتم راهی نداره اونو دوباره بردارم تا نمرم زیاد تر شه؟ اگه بشه معدلم 18.5 میشه!!!!راستی دانشگاه سراسری میخونم روزانه
 
بالا