sage007 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 6, 2014 #58,351 Silence92 گفت: ما جامه نمازی به سر خم کردیم با خاک خرابات تیمم کردیم شاید که در این صومعه ها در یابیم آن علم که در مدرسه ها گم کردیم کلیک کنید تا باز شود... دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا
Silence92 گفت: ما جامه نمازی به سر خم کردیم با خاک خرابات تیمم کردیم شاید که در این صومعه ها در یابیم آن علم که در مدرسه ها گم کردیم کلیک کنید تا باز شود... دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا
Silence92 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 6, 2014 #58,352 sage007 گفت: دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا کلیک کنید تا باز شود... ای دوست به پرسیدن حافظ قدمی نه زان پیش که گویند که از دار فنا رفت
sage007 گفت: دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا کلیک کنید تا باز شود... ای دوست به پرسیدن حافظ قدمی نه زان پیش که گویند که از دار فنا رفت
رجایی اشکان کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 6, 2014 #58,353 sage007 گفت: دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا کلیک کنید تا باز شود... آبرویی هم اگر هست بخر، جمع مکن ترسم آسیب ببیند بدنت، دورِ خودت...
sage007 گفت: دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا کلیک کنید تا باز شود... آبرویی هم اگر هست بخر، جمع مکن ترسم آسیب ببیند بدنت، دورِ خودت...
sage007 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 6, 2014 #58,354 رجایی اشکان گفت: رازداری کن و از من گله در جمع مکن باز بازیچه مشو، بارِ سفر جمع مکن کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح توییسینه مشروح تویی بر در اسرار مرا
رجایی اشکان گفت: رازداری کن و از من گله در جمع مکن باز بازیچه مشو، بارِ سفر جمع مکن کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح توییسینه مشروح تویی بر در اسرار مرا