دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پایشهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پایشهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
ما را ز خیال تو چه پروای شراب است / خم گو سر خود گیر که خمخانه خراب استدر عاشقی گریز نباشد ز ساز و سوز... استاده ام چو شمع، مترسان ز آتشم (حافظ)
تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت / تا باز چه اندیشه کند رای صوابتتاسرزلف تو در دست نسیم افتادست.......دل سودا زده از غصه دونیم افتادست(حافظ)
تو کز سرای طبیعت نمی روی بیرون ........... کجا به کوی طریقت سفر توانی کرد
تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد.....وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد
سحر با باد میگفتم حدیث آرزومندی / خطاب آمد که واثق شو به الطاف خداوندیتنگ غروب و هول بیابان و راه دور
نه پرتو ستاره و نه ناله ی جرس
خونابه گشت دیده ی کارون و زنده رود
ای پیک آشنا برس از ساحل ارس
(هوشنگ ابتهاج)
يار من باش که زيب فلک و زينت دهر......از مه روی تو و اشک چو پروين من است
ترک عاشق کش من مست برون رفت امروز.......تا دگر خون که از دیده روان خواهد شد
دلا در عاشقی ثابت قدم باش........که در این راه نباشد کار بی اجر
پ.ن: ببخش گلم تشکـــراتم تمام شده!
نرگس همه شیوه های مستی......از چشم خوشت به وام دارد
پ.ن: ممنـــــــونم
آنرا که غمی چون غم ما نیست چه دانددل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را / دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
دیدی ای دل که غم عشق دگرباره چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
الا یا ایهاالساقی ادرکا ساونا ولها ...........که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
پ.ن: شبتون قشنگــــــ
الا ای پیر فرزانه مکن عیبم ز میخانه
که من در ترک پیمانه دلی پیمان شکن دارم
شبتون خوش
هرچند که پیر و خسته دل و ناتوان شدممن بیخود و تو بیخود ما را کی برد خانه / من چند تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه
هرچند که پیر و خسته دل و ناتوان شدم
هرگه که یاد روی تو کردم جوان شدم
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویشمرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم/ هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
شب را اگر از مرده دلی زنده نداریما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | ||
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |